2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بله شکر خدا رشدشم عالی بود...... ایشالله قسمت خودتم بشه.....

فدات بشم آنا جون انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تورک آنا شما توو دخترت توو هفته ۱۹ چقد حرکاتشو میفهمیدی؟ خب جنین منکه تکون میخوره؟ میفهمم حرکاتشو ‌و ...

من جفتم قدامي هست عزيزم هفته ١٩ هييييچي حس نميكردم از هفته ٢٠ فقط حباب، ولي شما فكر كنم خلفي بود جفتت، به نظرم برو زودتر دنبال بررسيها ولي خودتو نگران نكن زياد، ان شاءالله تا الان به خير گذشته بقيه اش هم خوب و خوش و به سلامتي ميگذره ميره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هفته ۶ گفته بودن دوستمون..... هفته ۶ رو مثلا دو هفته بعد آز بتای خودمون در نظر میگیریم..... ...

درسته عزیزم . آخه بتای من روز 14 انتقال 200 بود 48 ساعت بعد 395 دوباره 48 ساعت بعد تکرار کردم شد 1100 . تا اینکه دو هفته بعد قلبش دیگه نزد . حالا مال من از اول کم بوده یعنی مشکلی وجود داشته که این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟ یا اینکه هر 48 ساعت دو برابر بشه کافیه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
توی این گرما روزی 4تا سفیده تخم مرغ اوق .اوق.خخخخ .باشه چشم سعی خودمو میکنم.دوغم خوبه به نظرم نه؟لال ...

عزیزم استخر بهتره فعلا نری چون ریسک عفونت هست.....

پرد هم داری درسته؟

سفیده تخم مرغ رو رنده کن روی بعضی غذاهات بخور اگه نمیتونی یا تو سالاد رنده کن.....

دوغ فعلا نخوری بهتره چون سردی کنی برا رحمت خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی من برم بگم برام هیسترو میخوام قبل نمی کنه؟؟؟ البته بگم آنا من یه با طبیعی باردار شدم قلبش نزد ...

عزیزم خوب بستگی به علت سقطت داره.....

به حال هر بررسی ای خوبه.....

عزیزم به دکترت بگو ببین برات هیسترو میکنه یا نه؟

با هیسترو برات خراش هم بده خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا نمیدونی اینبار چقدر مطمئنم خودمم از این اطمینانم خندم گرفته ولی همش میگم 100درصد مامانی اینبار.

به هر چی فکر کنی برات اتفاق میفته.....

پس چه بهتر به اتفاقای خوب فکر کنیم بلا ملا صدا نکنیم.....

مطمئنم بهترینا منتظرته....

سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم  خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم خيلي اذي ...

عزیزم دکتر فقط شک کرده اصلا به دلت بد راه نده ایشالله که چیزی نیست من خیلیا رو میشناسم دکتر بهشون اینجوری گفته حتی دستور سقط دادن بعد مشخص شده بچهشون سالم هست

درسته عزیزم . آخه بتای من روز 14 انتقال 200 بود 48 ساعت بعد 395 دوباره 48 ساعت بعد تکرار کردم شد 110 ...

عزیزم برا شما اولین بتا کم نبوده ۲۰۰ بتای خوبیه......

ببین برا لاله جون ۵۰ بوده و شکر خدا همه چی داره خوب پیش میره.....

مهم رشدشه عزیزم.....

ببین قانون هر ۴۸ ساعت دو برابر شدن که دقیق نیست.....

ببین قانونش اینه کم کم هر ۲۴ الی ۴۸ ساعت ۱/۶ برابر بشه.....

یعنی ممکنه برا یکی ۳۰ ساعت یه بار ۱/۶ برابر بشه یا ۲ برابر بشه برا یکی ۴۰ ساعت برا یکی ۲۴ ساعت.....

پس ما حداقل رو در نظر میگیریم اگه رشد طبق اون قانون بره که خوبه نه که میتونه جای شک باشه.....

به نظر من بتای شما خوب پیش رفته تا ۱۱۰۰ و هر اتفاقی افتاده بعدش بوده.....

که فکر کنم برا شما عامل انعقادی بعدش مانع رشد شده.....

به هر چی فکر کنی برات اتفاق میفته..... پس چه بهتر به اتفاقای خوب فکر کنیم بلا ملا صدا نکنیم..... م ...

آنا جون ببخشید سیکل لانگ چطوریه اینجا برام توضیح ندادن

خدایا شکرت😙
نمیدونم.شایدم ۶.۵ .خخخخ اما گفت سه خطی شده.یعنی چی این؟ 

سه خطی یعنی دو لایه بوده (وقتی دو لایه رو هم باشن از پهلو نگاه کنی سه خط دیده میشه، دو خط کناری و یه خط وسطی بین لایه ها) و این یعنی عالی.....

ضخامتت پس احتمالا ۶/۵ بوده چون ۱۶/۵ خیلی بالاست......

عزیزم برا شما اولین بتا کم نبوده ۲۰۰ بتای خوبیه...... ببین برا لاله جون ۵۰ بوده و شکر خدا همه چی دا ...

من خیلی در مورد انعقادی فک کردم . یادم بعد از بتای مثبت آزمایش هموگلین دادم که عددش 12 بود . اگه مشکل انعقادی بوده هموگلبین باید نشون بده یا ربطی نداره ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...