2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم فکر نکنم هایپر بشی تعداد در حد نرماله..... اما کلا آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز، گوشت و مرغ و ...

انگار داروها جواب نداده زیاد.دکتر گفت دزش کمه، تعداد روزها رو بیشتر میکنیم.

کسی تجربه داره که چند روز باید بگذره تا بالغ بشن تخمک هاااا؟

روز ۸ام پریودی ۹و ۱۰ بوده سایز.دو روز بعدش یعنی ۱۰ام ۱۱ بود فقط.

اندومتر هم گفت سه خط.۱۶.۵ اگه اشتباه نکم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لاله جان شما تکونهای نینی رو‌میفهمی ؟ روزی چند بار تکونهاشو میفهمی ؟ بنظرت امکان نداشته جنین من خواب ...

عزیزم ببین یه چیزی بگم.....

من یکی از دوستام دخترش که به دنیا اومد هی میگفت سرشو خیلی پایین میاره به کمرش قوس میده و.....

همش غصه میخورد و هی بهش میگفتم عضلاتش قویتر بشه خوب میشه نگران نباش و.....

آروم نمیشد الان ماشالله دخترش سالمه و هیچ مشکلیم نداره.....

تازه اون به دنیا اومده بود.....

عزیزم برا راحتی خیالت پیگیر باش، اما بعضا بعدها میبینیم بعضی از نگرانیامون بی مورد بودن.....

پس خواهشا رو اون طفل معصوم انقدر استرس نده.....

تو فقط کارهایی که باید بکنیو لکن و باقیشو بسپر به خدا.....

با تمام وجودت از خدا بچه سالم بخواه و این همه هم هی بلا رو صدا نزن چون چشتو وا میکنی میبینی همه انرژیهای منفی که جذب کردی گریبانگیرت شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جان شما تکونهای نینی رو‌میفهمی ؟ روزی چند بار تکونهاشو میفهمی ؟ بنظرت امکان نداشته جنین من خواب ...

عزیزم ویتامین دی بدنت چطور بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا شما توو دخترت توو هفته ۱۹ چقد حرکاتشو میفهمیدی؟ خب جنین منکه تکون میخوره؟ میفهمم حرکاتشو ‌و ...

عزیزم خوب جفت من خلفیه من از ۱۶ هفته حرکاتشو حس کردم.....

ضمنا با من مقایسه نکن من شکم دوممه و حس کردنام زودتر بوده چون با حرکات جنین آشنام.....

شرایطمون فرق داره ولی خوب معلومه خواب باشه حرکت نداره.....

ممنونم من میدونم شما خیر و صلاح من میخواین ولی من سنم بالاست نمی تونم وقت تلف کنم بخاطر اون هستش

عزیزم یکی دو ماه انتقال دیر که حساب شده باشه مطمئنا انقدری کارتو عقب نمیندازه که خدای نکرده با انتقال عجولانه باز منفی بشی و جنین فریزاتم هدر بدی و مجبور بشی از اول شروع کنی.....

آنا جون چسبندگی احتمال داره با گذشت زمان حل بشه؟

عزیزم فکر نکنم بدون درمان خاصی حل بشه اما خوب نمیتونم نظر مطمئنی بدم.....

حالا درمان میتونه ورزش باشه، دارویی باشه، لاپرا یا هیسترو باشه، طب سوزنی باسه یا هر دمان و کار خاص دیگه ای......

ممنون انا جون راستش وقتی تو سونو گفت اب دورش زیاده ، پرسید حرکاتشو حس میکنی؟ گفتم نه که خب انگار ب ...

آره عزیزم آب زیاد باشه حرکاتش کمتر حس میشه.....

لاله عزیزم یا آنا جون میخواستم برا منی که آخر تیر پریود میشم و میخوام سیکل رو شروع کنم و صد در صد با ...

عزیزم والا نمیدونم.....

باید بپرسی بعد لیزر باید فاصله بدی با نه؟

فریز داری یا پانکچر؟

والا چند بارش رو دقت نکردم اما کلا هیجاناتم انگار تاثر داره مثلا دو شب پیش یه چیزی خوندم تو تاپیک ...

عزیزم بادته گفتم تجربش کنی بعدا یادت میاد قبلا حسش کردی.....

تجربه خیلی تاثیر داره.....

برا همینه شکم دوم حرکات جنین رو زودتر حس میکنن.....

آنا به نظر شما من این ماه ال دی بخورم یا یک ماه صبر کنم؟؟؟

من رودم به این زودی شروع نمیکردم.....

علت منفیتو پیدا کردی؟؟

طبعتو شناسایی کردی؟

انگار داروها جواب نداده زیاد.دکتر گفت دزش کمه، تعداد روزها رو بیشتر میکنیم. کسی تجربه داره که چند ر ...

عزززم تخمکات بزرگتر میشن نگران نباش.....

ضخامتت مطمئنی ۱۶/۵ بود؟

چون عدد بالاییه برا روز ۱۱.....

آنا میشه به من هم کمک کنید؟؟؟

عزیزم دارم پستارو دونه دونه جواب میدم.....