2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
اون روز رفتم از دکترم پرسیدم گفت می تونی این ماه از روز 2 پریود ال دی بخوری و ماه بعد بیایی برای انت ...

عزیزم هر جور صلاح خودته..ولی من ب جات بودم ی استراحتی ب روح و جسمم میدادم ...در هر حال ایشالا ک بهترینها در انتظارت هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر جور صلاح خودته..ولی من ب جات بودم ی استراحتی ب روح و جسمم میدادم ...در هر حال ایشالا ک بهتر ...

ممنونم من میدونم شما خیر و صلاح من میخواین ولی من سنم بالاست نمی تونم وقت تلف کنم بخاطر اون هستش

ممنونم من میدونم شما خیر و صلاح من میخواین ولی من سنم بالاست نمی تونم وقت تلف کنم بخاطر اون هستش

عزیزم حالا یکی دوماه صبر کردن چیزی نمیشه این همه مدت تحمل کردی و انتظار کشیدی اینم روش ولی با ی بدن آماده با روحیه خوب با بررسی کامل برو جلو و انتقال بده عجله نکن جنینات حیفن...من خودم بین انتقال دوم و سومم ۴ ماه فاصله بود و تو این مدت بررسی لازم کردم و بعد انتقال دادم

شما بعد انتقال منفی پریودتون چجوری بود؟؟

عزیزم پریود منم حجمش کم بود ولی عزیزم عجله نکن بزار بدنت یه استراحتی بکنه من از منفی شدنم ۷ ماهه میگذره تازه آخر تیر میخوام شروع کنم دوباره

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم بله اولش با حرکات روده اشتباه گرفته میشه و پایینتر یعنی به سمت شکم حس میشه.... اما به مرور به ...

ممنون انا جون
راستش وقتی تو سونو گفت اب دورش زیاده ، پرسید حرکاتشو حس میکنی؟ گفتم نه
که خب انگار به خاطر زیاد بودن اب هم هست دیر حس کردن
حالا که دو سه روزه یه چیزایی حس میکنم خیالم یه کم راحت تر شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

لاله عزیزم یا آنا جون میخواستم برا منی که آخر تیر پریود میشم و میخوام سیکل رو شروع کنم و صد در صد باید ال دی بخورم لیزر کردن  مشکلی داره یا نه ؟ چون من از جلسات درمانیم دو جلسه مونده

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
من دیروز پریود شدم ولی پریودم خیلی کمه چرا؟؟؟؟ اصولا باید پریودم زیاد باشه چون به خاطر داروهایی که ...

اصولا باید زیاد باشه
شاید کامل هنوز پریودت باز نشده عزیزم
لک بینی جزو پریود نیستا
بمون قشنگ باز بشه بعد ال دی شروع کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم آنا جون.چشم  ،،،،،،پس نیاز به نوبت نیست برای.dfi

برا دی اف آی چرا اگه ابن سینا بری وقت میگیری......

بقیه جاهارو نمیدونم.....

برا انتقال خون دیدم دوستان بدون نوبت رفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان شما تکونهای نینی رو‌میفهمی ؟ روزی چند بار تکونهاشو میفهمی ؟ بنظرت امکان نداشته جنین من خواب ...

والا چند بارش رو دقت نکردم
اما کلا هیجاناتم انگار تاثر داره
مثلا دو شب پیش یه چیزی خوندم تو تاپیک ها که دیگه اشکام سرازیر شد
پشت سرش دیدم داخل شکمم یه چیزی هی تکون میخوره
کلا از همون جا تکوناشو دقیق فهمیدم
بعد دیدم گاهی انگار همچین تکونایی بوده اما تو زمان کمتر
اما خب تعدادش رو نمیدونم

من دیروز پریود شدم ولی پریودم خیلی کمه چرا؟؟؟؟ اصولا باید پریودم زیاد باشه چون به خاطر داروهایی که ...

عزیرم برا بعضیا حجم پریودی کم میشه منم جزء اونا بودم.....

عزیزم خونریزی شروع بشه روز اول حساب میشه و لک پریودی حساب نمیشه.....

منم حجم خونریزیام کم بود و حتی بعضا فقط یه روز پریود میشدم اما معلوم بود پریود شروع شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله عزیزم یا آنا جون میخواستم برا منی که آخر تیر پریود میشم و میخوام سیکل رو شروع کنم و صد در صد با ...

جنین فریز اگه دارین مشکلی نداره
تا زمانی که ال دی بخورین و قبل از شروع پریودی که میخواین وارد سیکل انتقال بشین
اما اگه میخوای پانکچر کنی از یکی دو ماه قبلش نمیشه چون رو تخمدان تاثیر منفی داره