2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
خوب عزیرم همین که بتات بالای ۵۱۰ باسه یعنی همه چی داره خوب پیش میره..... شما ۳ روز کامل و ۱۴ ساعت ب ...

عاشق اين حساب كردناتم 😊🤗😘

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بهتره داشته باشین چون ممکنه بعدش درد و خونریزی داشته باشین

از شما و انای عزیز ممنونم که جواب دادین

متاسفانه پای همسرم اسیب دیده و نمی تونه همراهیم کنه از طرفی میگن که حتما باید همراه باشه.حالا موندم چه کنم... 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنای عزیزم . میگم این کم بودن ضخامت رحم و رشد نکردن سایز فولیکول تو سیزده پریودی ب هم ربط دارن ...

عزیزم فکر نمیکنم ربطی داشته باشن اما خوب مطمئنم نیستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيزم من ديروز خبر منفى شدنمو براى اولين بار شنيدم و هيچ دارويى جز پروژسترون استفاده نمى كرد ...

بله شرایط خارج از ایران سختتره از این بابت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امپول پی دی هوموگ واسه خانم ها هر چ سرچ می کنم چرا دکتر ب همسرم داده گفته قبل  تخمک کشی ...

والا تا حالا اسمشو نشنیده بودم.....

لاله جون بیاد بهتر میتونه کمک کنه.....

بهتره داشته باشین چون ممکنه بعدش درد و خونریزی داشته باشین

راستی قبلا گفتین نذارم تمام جنین ها تا مرحله بلاستوسیت برسن.چرا؟اینکار روی موفقیت میکرو تاثیر منفی داره؟باید حتما بخوام یا روال کارشون اینه؟

عزیزم دیگه نمیدونم ک چیکار کنم . فولیام با آمپولم بزرگ نمیشن . چربی تریگلیسرید اشتم ک پایین اوردم و ...

عزیزم اینارو قبلا پرسیدی در حد توانم جواب دادم اما اینا دیگه خیلی تخصصین.....

اگه دلت آروم نمیشه با متخصص ایمونولوژی و هماتولوژی مشورت کن.....

برا داروهاتم دفعه قبل تاکید کردم نمیشه گفت یه دارویی خوبه یا بد ولی اگه قبلا بدنت به دارویی جواب نداده یعنی مناسب تو نیست!!!!!!

اگه جواب داده یعنی میتونه خوب باشه!!!!!!

عاشق اين حساب كردناتم 😊🤗😘

خخخخخخخ.....

از شما و انای عزیز ممنونم که جواب دادین متاسفانه پای همسرم اسیب دیده و نمی تونه همراهیم کنه از طرفی ...

امان از این اتفاقای ناراحت کننده.....

نگران نباش ایشالله که راحت میشه.....

تو شرایط سخت نگران نباش خدا حتما کنارمونه.....

راستی قبلا گفتین نذارم تمام جنین ها تا مرحله بلاستوسیت برسن.چرا؟اینکار روی موفقیت میکرو تاثیر منفی د ...

عزیزم خوب مثلا اگه ده تا جنین داشته باشی احتمال داره مثلا تو انکوباتر ۳ تاش به مرحله بلاست برسه و ۷ تاش مثلا از بین بره......

اما یه تعداد از همین ۷ تا اگه تو رحم انتقال داده میشد میتونست تو رحم به مرحله بلاست برسه....

برا همین ریسکه همه رو بخوان بلاست کنن....

اینطوری تعداد جنینات خیلی کمتر میشن وگرنه علت دیگه ای نداره که نخوایی به بلاست برسن.....

امان از این اتفاقای ناراحت کننده..... نگران نباش ایشالله که راحت میشه..... تو شرایط سخت نگران نباش ...

بله متاسفانه نباید راه بره از طرفی چون ناراحت میشد که دیگران بدونن مشکل باروری داره خانواده منم در جریان امور نیستن و نمیشه کمک گرفت.... شنیدم که ممکنه دردناک باشه یا دچار خونریزی بشیم ولی ایا اونقدر بده که باید یه نفر کمک باشه... به نظرتون مصرف مسکن کافی نیست؟

عزیزم خوب مثلا اگه ده تا جنین داشته باشی احتمال داره مثلا تو انکوباتر ۳ تاش به مرحله بلاست برسه و ۷ ...

پس دلیلش اینه اخه چند تا مقاله خوندم که انگار به عنوان مثال درصد موفقیت جنین های ۵ روزه از ۳ روزه بیشتره... و حالا باید خودم درخواست بدم درسته؟