2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

سلام به همه 

من تو سیکل ای وی افم تادوشنبه هفده تا آمپول از جمله گونادوپین منوپور فوستیمن بغیرازسینافکت که ازبیست ویک پریودیم میزنم که برم دکترم سونو کنه حالا پنج شنبه که رفتم سونو کرد گفت تخمک زیاد داری ممکنه هایپر بشی دوغ و ماست و سفیده تخم مرغ زیاد بخور میگم بغیر از اینا چه بخورم یا چیکار کنم که هایپر نشم  خیلی میترسم اولین بارمه هیچ تجربه اییم ندارم

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
وای نگو تو رو خدا اون روشو ندیدی پس! بهش گفتم فلان آزمایش هر چی از دهنش در اومد گفت. من فقط خانم کیش ...

عزیزم خوب گاها پیش میاد.....

منم بعضا دعوا میکرد اما خوب دلیل نمیشه حالا به خاطر یه دعواش بیخیالش میشدم.....

منم یه بار سر اینکه گفتم برام اکوی قلب جنین بنویسه دعوام کرد اساسی.....

اما من بیخیالش نشدم چون میدونم خیلی دقیقه و خیلی زودتر از خیلی دکترای دیگه بررسی میکنه و هی تکرار و خطا نمیکنه و هر سری سعی میکنه دنبال علت جدیدتر و راهکار جدیدتر باشه.....

کلا دوست نداره بهش دستور بدیم یعنی هیچ کدوم از دکترا دوست ندارن بگیم چیکار کنن چیکار نکنن باید سیاست داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دوباره آزمایش دادم و‌منفی شد. دو سری قبل زیر نظر طرازی بودم. این سری رفتم رویان. الان یه بسته ...

دکتر طرازی دکتر خوبیه بهتره تحت نظرش باشی و بعد جنین انتقال بدی انشالله بزودی نتیجه میگیری

سلام به همه  من تو سیکل ای وی افم تادوشنبه هفده تا آمپول از جمله گونادوپین منوپور فوستیمن بغیر ...

عزیرم خوش اومدی.....

عزیزم آب زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پز هر روز هر چند تا میتونی بخور......

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین زیاد بخور.....

اگه انتقالت فرش خواهد بود دوغ رو فعلا نخور اما اگه انتقال فریز حتما داری از الان دوغم بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه ، فقط گفت نینهایی که سندروم دارن دست خودم نیست لاه جان ،،، شما هم برا آب دور جنینت نگران شدی ،،، ...

عزیزم نظر دکتر سونو در حد حدس و گمانه بازم پیگیری کن انشالله جنین سالمه و از بقیه بارداریت لذت ببر 

سلام دوستان عزیزم من امروز آزمایشمو تکرار کردم و خداروشکر بالا رفته🙏🙏...آنا جون من الان تو هفته چن ...

عزیزم میشه بپرسم بتات چند بود و بعد تکرار چند شد منم اخرین پری ۶ خرداده دقیقا ولی من طبیعی باردار شدم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم از لحاظ آندومتریوزم بررسی شدی؟ ایمنی پس مشکل نداشتی؟ کاریوتایپهارو انجام دادین؟ دی اف آی ان ...

نه آنا جون از لحاظ آندومتریوزم بررسی نشدم

ایمنی مشکل نداشتم تازه دکتر برای محکم کاری بعد از انتقال بعد از 4 روز گفت روزی یکی پردنیزولون هم بخور

کاریوتایپ انجام ندادیم

دی اف آی انجام ندادیم

آنا جان کاریوتایپ و دی اف آی  و آندومتریوزم را کجا میتونم بررسی کنم؟

انا جون من را نمی دونم یادت میاد یا نه ولی من آدر ماه توی این تاپیک بودم و ولی میکروم منفی شد و از این تاپیک رفتم حالا طبیعی باردار شدم ولی الان یه مشکلی برام پیش اومده خواستم اگه اطلاعاتی داری بگی من سه شنبه یک روز قبل از موعد بتام ۲۲۰ بود دکتر تکرار نوشت برای شنبه امروز رفتم دادم ۶۸۲ شده بود با توجه به اینکه بتا ۴۸ ساعت دو برابر میشه میزان بتای من کم تر رشد کرده البته سه شنبه بعدازظهر بود و شنبع صبح بود دکتر لزمایشگاه گفت ایرادی نداره ولی خود من نگرانم دوباره ۴۸ ساعت بعد برم تکرار ؟ سه روزه از موعدم میگذره 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم میشه بپرسم بتات چند بود و بعد تکرار چند شد منم اخرین پری ۶ خرداده دقیقا ولی من طبیعی باردار شد ...

عزیزم سیکلات چند روزست؟

بتات چنده؟

تاریخ آز بتاتم بگو اگه ممکنه.....

اگه ۲۸ روزست اینم سن بارداریت....

https://farzand.net/due-date-calculator?sub=true&method=lmp&d=06&d=03&d=1397&clen=28&m=09&m=04&m=1397

نه آنا جون از لحاظ آندومتریوزم بررسی نشدم ایمنی مشکل نداشتم تازه دکتر برای محکم کاری بعد از انتقال ...

عزیزم خوب کاریوتایپ رو هر دوتون انجام بدین.....

ما نیلو (ژنوم) انجام دادیم.....

باید دکتر زنان بنویسه.....

دی اف آی رو حتما مرکز ناباروری بده همسرت ما ابن سینا انجام دادیم.....

برا آندومتریوزم کلینیک آندومتریوز ابن سینا خوبه.....

کار و تخصصشون اینه.....

۲۳۵۱۹ داخلی ۳۹۰ زنگ بزن از کلینیک آندومتریوز وقت بگیر......

انا جون من را نمی دونم یادت میاد یا نه ولی من آدر ماه توی این تاپیک بودم و ولی میکروم منفی شد و از ا ...

عزیزم میشه ساعت انجام هر دو آزتو بگی؟

حساب کنم بگم.....

اولی سه شنبه.....

دومی شنبه....

درسته؟

راستی عزیزم تبریک میگم این معجزه گوارای وجودت.....

عزیزم خوب کاریوتایپ رو هر دوتون انجام بدین..... ما نیلو (ژنوم) انجام دادیم..... باید دکتر زنان بنو ...

ممنون آناجون 

دی اف آی هم زنگ بزنم ابن سینا بگم میخوایم ازمایش دی اف آی بدیم؟ و وقت بگیرم؟

بعد که کاریوتایپ و دی اف آی را دادیم چون همسر من  ضعیفه بهتره پیش یه اورولوژ خوبم وقت بگیرم درسته که اگه لازمه مکمل بخوره

دکتر اورولوژ همسرتون رو شما راضی بودید؟

آنا جونی مگه با انتقال فریز هم هایپری اتفاق میفته؟

نه عزیزم......

منظورم این بوده اگه مطمئنه جنیناشو فرش انتقال نمیدن دوغ بخوره ایرادی نداره به خاطر سرد کردن رحم.....