2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم خوشگله مبارکه اما سعی کن به تکون دارن عادتش ندی چون بعدا بزرگ بشه پدرتو درمیاره.....

من خودم بخاطر کمرم رو تخت نمیتونم بخابم اینو بیشتر بخاطر خوابش که بزارم توش میخا بگیرم . از گهوارش استفاده نمیکنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت عزیز دلم..... ایشالله خیره شما به احتمالای منفی فکر نکن به خدا جذب ا ...

ممنون عزیزم یه کم درد طرف چپ دارم ولی خیلی زیاد نیست . 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم به توصیه اش گوش کن و امنیو سنتز رو بده با متخصص پریناتولوژی هم مشورت کن اما تحت هر شرایطی ام ...

لله جان نپشته جنین هایپو تن ،، شما اطلاعاتی دارن در ین مورد ،،

آمینوسنتزو که مجبورم بدم ،، ،ولی وقتی مشکل داره ،، دیگه چه اصراری به آمینوسنتز هست

تورک جان معجزه شده  با وجود بسته بودن لوله سمت چپم و چسبندگی اطراف لوله راستم و تعداد و تحرک و ...

عزیزم انتقال داشتی یا طبیعی باردار شدی ؟؟ الان چند هفته هست ؟ ببین عزیزم من خارج از رحمی شدم قبلا اول اینکه سریع بادرد یا لکه بینی خودش رو نشون میده دردش خیلی با سقط متفاوته . میزنه به گردن و شانه ها و ران پا و همچنین تیر کشیدن مقعد و واژن . و لرز داره دردش پخشه تو شکم نگران نباش ایشالا که اونجور نیست فکر بد نکن همینکه اولین سونو رو بدی ساک تو رحم باشه کافیه . اگه بازم سوالی داشتی بپرس 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانمها من همسرم یکبار عمل واریکوسل کرده و دوباره عود کرده دیروز ازش خواستم دوباره عمل کنه اینجا کسی هست که دوبار عمل واریکوسل کرده باشن یا اطلاعاتی  داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

من خودم بخاطر کمرم رو تخت نمیتونم بخابم اینو بیشتر بخاطر خوابش که بزارم توش میخا بگیرم . از گهوارش ا ...

مبارکش باشه.....

اتفاقا تخت دختر منم حالت گهواره داره ولی از حالت گهوارش استفاده نکردم چون دیدم بچه هایی که به تکون دادن عادت میکنن بعدا که بزرگم میشن با تکون دادن میخوابن.....

پس مبارکش باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم رو چه حسابی تو جوش شیرین نشستی؟ مگه نوع عفونتت رو تشخیص دادی؟ اگه قلیایی شدن به ضررت باشه چی ...

اخه تو سرکه میشینم بدتر میشم دکتر گفت در صورت سوزش و خارش استفاده کن البته میدونم درست میگید ولی همین.که استفاده میکنم خوب میشه 

عزیزم انتقال داشتی یا طبیعی باردار شدی ؟؟ الان چند هفته هست ؟ ببین عزیزم من خارج از رحمی شدم قبلا او ...

من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چسبندگی شدید دارم اخرین پریودم 30 اردیبهشت میشه فکر کنم هفته 5 یا 6 هستم نه لکه بینی دارم نه هیچ کدوم از علائم دیگه فقط سمت چپم گاهی تیر میکشه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
بله درسته عزیزم . ولی دکتر نصر می دونید که کار آی وی اف خیلی زیاد انجام می ده و گفتم شاید تو مواردی ...

منم با دکتر نصر میکرو کردم شاید منفی،شدم ولی راضی بودم البته زیاد اهل ازمایش و اینا نیست 

سلم دوستان  تورک‌آنا ، من امروز صبح رفتم سونو‌آنومالی‌، گفت حرکت بچه کمه ، نسبت به اونایی‌که م ...

روشا جان انشالله كه چيزي نيست و به خير ميگذره... ولي براي اينكه خيالت راحت شه پيشنهاد ميكنم پيش اين دكتري كه ميگم بري كارش عاليه... يكي از دوستام ازين مشكلات داشت تو بارداري و اين دكتر خيالش رو راحت كرد كه مشكلي نيست و بچش هم صحيح و سالم دنيا اومد خداروشكر...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
نه بهش رژيم واسه مايعات دادن مصرفشو كم كرد و بعد از يه مدت باز همونجاي قبلي سونو شد حجم مايع كمتر شد ...

اره عزیزم اندازه گرفت
همون 35 بود مثل قبل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو