2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام به همه دوستان. چند روزی هست این تاپیک رو میخونم منم بار اولمه میکرو کردم و روز ۱۱ انتقالم هست ...

عزیزم خوب همه مون بار اول شرایطمون مشابه بوده.....

ایشالله شمام اونایی هستی که بار اول جواب میگیرن.....

ضمنا عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اینجا کسی با دکتر رضا نصر اشنایی داره ؟ من ویزیت شدم و ایشون اصلا به DFI اسپرم اعتقادی نداشت ...

عزیزم متاسفانه دکتر نصر به خیلی از موارد اعتقاد نداره
شما میتونین 3 ماه برای همسرتون مکمل تهیه کنین مصرف کنن بعد با ایشون وارد سیکل بشین
در هر حال مساله ی اسپرم و مشکلاتش مربوط به دتر زنان نمیشه و مربوط به اورولوژ هست و بهتره دکتر زنان در این زمینه مداخله نکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزان چند روزی نبودم و پیام هارو کامل نخوندم . تبریک به دوستانی که مامان شدن و ابراز همدردی با ...

عزیزم اولا عمل لاپرا هزینه مشخصی نداره.....

عزیزم اگه لاپرا تشخیصی باشه هزینش مشخص میتونه باشه اما لاپرا درمانی اصلا هزینش معلوم نیست....

مثلا لاپرا من ۱۴ شد با خز علی.....

بعضیا کمترم میشدن.....

بعضیا که روده هاشون درگیر بود سی تومنم شد.....

باید ویزیت بشی بعد تخمینی بهت میگن چه قدر ممکنه بشه هزینت.....

برا عملم عزیزم آقای دکتر که همیشه نیستن اگه قصدت عمل با ایشونه میری اول ابن سینا با یکی از دکترای کلینیک آندومتریوزش ویزیت میشی بعد که تا حدی پروندت تکمیل شد و آزهای اولیه (یکی از آزها همون ذخیرست) و سونوهات انجام شد به وقت اسکایپ با دکتر خز علی بهت میدن ایشونم پروندتو بررسی میکنه و وقت عمل رو بر اساس تایمی که ایشون ایران هستن بهت میدن.....

عزیزم راجب تغییر ذخیرت اگه تخمدانت درگیر باشه میتونه تغییر بزرگی بذاره بسته به میزان درگیری داره....

خلاصه از ابان نمیشه چیزی گفت بررسی باید بشی بعد شاید بشه نظر داد.....

هم در مورد هزینه هم در مورد ذخیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب اگه تو اولین سونو مشخص بشه کمه تو مدت باقیمانده دوز داروهارو زیاد کنه تاثیر داره ؟؟؟؟ یعنی دوز من ...

اگه کم باشه و تغییر کنه میتونه تعدادش زیاد بشه
اما یه چند روز ممکنه پانکچر تاخیر داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

دريادل جااااانم مامان بهار جووووون مباررركت باشه عزيزم ان شاءالله به دلخوشي و سلامتي بگذروني تا آخر و نينيارو صحيح و سالم و به شادي بغل بگيرين، ته دلم ايمان داشتم مثبت ميشي عزيزم خدارو هزارررر مرتبه شكر 😍

بقيه دوستانم كه منفي شدن تو رو خدا نااميد نشيد ميدونم چه روزاي سختيه هممون تجربه كرديم ولي يقيناً تموم ميشه ان شاءالله كه هررررچه زودتر تاپيك پر از ماماناي خوشحال و نينياي سالم باشه

سلام عزیزجان نه اصلا دوروز قبل از عملم ازمایش پروژسارون و استرادیول گرفت  روز عمل سه نفر بود ...

خوش بختم عزیزم از آشناییت
من هم رشت هستم
احتمالا دکتر شما ظهیری نیست؟
کلا دکتر ظهیری خیلی به مسائل ریز توجه نمیکنه
من خودم هم این بار پیش اون میکرو کردم

سری قبل پیش دکتر مهر افزا بودم
دکتر مهر افزا خب خیلی دقیق تره و هر دارویی که حس کنه حتی یه درصد میتونه شانس موفقیت رو زیاد کنه ، تجویز میکنه
اما دکتر ظهیری این طور نیست

منم فقط امپول پروژ داشتم
استرا نداشتم
خودم ولی بعد انتقال اسپرین خوردم

خانوما شمام مثله من شدید تا به حال بعد از میکرو منفی .دلم درد میگیره کمرم درد میگیره و بلا فاصله لک ...

عزیزم رو چه حسابی تو جوش شیرین نشستی؟

مگه نوع عفونتت رو تشخیص دادی؟

اگه قلیایی شدن به ضررت باشه چی؟

شاید تو سرکه نشستن واست خوب بوده......

عزیزم خواهشا از این درمانهای بدون بررسی انجام ندین.....

دوستای عزیز میشه در مورد مدل و رنگ این گهواره نظر بدین و اینکه اگه کسی استفاده کرده بگه چطوره . با ا ...

عزیزم خوشگله مبارکه اما سعی کن به تکون دارن عادتش ندی چون بعدا بزرگ بشه پدرتو درمیاره.....

ممنونم عزیزم توی همین رشت یه دکتر معروف دیگه هست که واسه هر عملی یه خروار دارو میده و ا اس ا هم جزو ...

صبا جان البته اسپرین و هپارین واقعا الکی تجویز نمیشن
چون داروهای سیکل میکرو خیلی غلظت خون ایجاد میکنن
من بعد پانکچر در عرض دو سه روز هموگلوبین خونم از 11 شد 14 و خورده ای !!
برای همین خودم اسپرین مصرف کردم

یا مثلا پرد نیزولون برای جلوگیری احتمالی از اینه که بدن جنین رو پس نزنه

حالا یه دکتری به محکم کاری اعتقاد داره یکی نداره
من دکتری که زیادی ریلکسه قبول ندارم چون به نظرم با این همه هزینه باید همه احتمالات در نظر گرفته بشه

لاله جان من سونومو نگاه كردم واسه منم فقط زده حجم مايع كافي، عدد نزده. ولي همكارم يادمه حجم مايع لب مرز بود و قند و اينا نداشت فرستادنش بازم سونو واسه كليه و معده و مجراي گوارشي اگه اشتباه نكنم كه خدارو شكر همه سالم بودن، دكتر بهش گفت مايعات كمتر بخور و آبميوه ممنوع شد باز بررسي كردن حجمش بهتر شده بود ، الانم مرخصي زايمان هست

وزنم جنين رو هم توي سونوي خودم زده ٢٦٥ گرم

خانوما شمام مثله من شدید تا به حال بعد از میکرو منفی .دلم درد میگیره کمرم درد میگیره و بلا فاصله لک ...

عزیزم ممکنه موقع انتقال دهانه رحم اذیت شده باشه
من هر وقت جایی غیر از دکتر خودم تست پاپ میدادم تا اخر اون ماه لک بینی داشتم
به نظرم مهارت دکتر موقع انتقال دادن خیلی موثره

سلام آنا جون من 30سالمه اسپرم شوهرم تعداد کم و ضعیفه که واریکوسل هم عمل کرد ولی تغییر خاصی رخ نداد ...

عزیزم از لحاظ آندومتریوزم بررسی شدی؟

ایمنی پس مشکل نداشتی؟

کاریوتایپهارو انجام دادین؟

دی اف آی انجام داده همسرت؟

دوستای عزیز میشه در مورد مدل و رنگ این گهواره نظر بدین و اینکه اگه کسی استفاده کرده بگه چطوره . با ا ...

وای خیلی نازه
مبارکش باشه
خوشکله و خوش رنگه

تکون میخوره یعنی؟ اخه فیکس به نظر میرسه

حالا که گذاشتی قیمتش هم میگی؟ و اینکه تا چند ماهگی میشه استفاده کرد