2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آنا جون به نظرت چی کار کنم این دفعه؟

عزیزم ممنون میشم یه خلاصه از درمانتو بگی چون تو ذهنم نمیمونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا  من دیگه جنین هم ندارم یعنی همه راهها رو باید از اول برم

عزیزم میفهمت چون منم سه بار از اول شروع کردم.....

اما شکر خدا جواب گرفتم پس امیدتو از دست نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایمنی انعقادی چی دادی؟ والا نمیدونم اگه میتونی عقب ننداز.....

تا حالا نه ای یو ای کردم ته میکرو سقطم نداشتم..

آز ایمنی انعقادی ندادم..ولی میخوام آزای اولیه ی ایمنی با انعقادیو بدم اگه بشه و دکتر بنویسه

چون من ابن سینا میرم

عزیزم میفهمت چون منم سه بار از اول شروع کردم..... اما شکر خدا جواب گرفتم پس امیدتو از دست نده.....

منم دفعه سومم دارم تخمک کشی میشم چ میشه کرد باید تلاشمونو بکنیم انشالله خدا هم کمکمون می کنه

ازمایش ایمنی و انعقادی چیه؟؟؟

یعنی از نظر انعقادی بررسی شدی؟

که معلوم بشه مشکل خونرسانی به جنین داری یا نه؟

از نظر ایمنی چک کردی که معلوم بشه بدنت جنین رو پس نمیزنه؟

همون نسخه ۳ و ۴ که هی میذارم.....

الان برات میذارمشون.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

امروز خیلی ناراحت شدم

الهیییییی بحق این اذان که نزدیکه همه ی بچه ها دلشون شادشه

اوناییم که امروز منفی شدن ..خیلیییییی زود معجزه خدا براشون اتفاق بیفتد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

پس چرا دکتر من ننوشته

عزیرم برا اینکه معمولا زودتر از سه تا منفی یا سقط نمینویسن باید خودت دنبالش باشی.....

البته اگه منصف باشن خیلیا بعد ده بارم نمینویسن.....

ن دفعه ی اول بود خودشم خودم کاملا سالمم دکتر گفت ک حتما میگیره اندومم13بود ولی نمیدونم چرا اینطوری ش ...

عزیزمما اکثرمون اولش سالم بودیم اما بعد بررسیها معلوم شده کلکسیونر مشکلات بودیم.....

الان من واسه بار دوم کی میتونم اقدام کنم؟

به نظرم به جای عجله زورتو برا بررسیها بزن....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خو ...

نسخه ا و 2 و3 هم باید انجام شه؟

آخه تا حالا میکرو یا انتقال نداشتم...

کدوماش مهم تره انا جون؟

از روی دی اف ای نمیشه فهمید که کاریو تایپ اسپرما خوبه؟

نگران نباش عزیزم. من سری ازمایش ایمنی و انعقادی داده بودم ک دکتر میگفت مشکل داری یه مقدار و سرم هم ب ...

وای یعنی چی؟

مشکل داشتی سرسری گرفتن؟

ایشالله که مامان شدی اما اگه خدای نکرده بتا بالا نره به ابن معنیه رشد متوقف شده.....

یعنی هپارین و سرمتو این دفعه نیاز داشتی.....