2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بتای من 2بود ینی امیدی هست؟😒😒😒😒

عزیزم همیشه امید هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم هیچ علایمی ندارم فقط یکم زیردلم درد میکنه و کمرم اصلا لک بینی اینا نداشتم

عزیزم ربطی به علائم نداره چند روز پیش گفتم دوستم هم آی وی افی بود دوبارباردار شد یه بار علائم داشت و یه بار بدون علائم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هنوز میترسم بزارم  عزیزم ایشالا به زودی شما نی نی های تپلتو بغل بگیی به سلامتی ،،ایشالا

عزیزم تو از هر چی انرژی + بده دوری میکنی و هی بلا صدا میکنی.....

تیکر بذار و برا لحظه زایمان دختر سالم و تپل مپلت لحظه شماری بکن......

همش داری به چیزای وحشتناک فکر میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به هر حال ضربان قلبش که نرمال بوده.... خوب خواب بوده چیکار کنه..... تو خواب برات ملق بزنه؟ ...

آنا جون فدات شم ،،مم اصلا ندیدم ضربان قلبشو ،،، نمیدونم از رو چی گفت مشکلی نداره و فقط تکون نمیخوره ،،، اصلا ریتم قلبشو ندیدم ،،، برا همین نکرانم ،،،نمیدونم چرا یادم رفت بگم اقلا ببین قلبش میزنه یا نه ،،

عزیز الان دوباره زنگ بزنم بیمارستان بگم وصل کنن اتاق زایکان ؟ ماکا کشیک فرق داره دیگه با اونا ؟

ب من چيزي نگفتن خودم هم پاك فراموش كرده بودم تا بعد پس يادم باشه حتما بگم  بايد بگم خراش اندو ...

والا برا من تو دستور نوشته بودن لاپرا هیسترو و خراش اندومتر.....

گفتن بازم یاداوری کن.....

منم از مرحله لباس پوشیدن تا قبل بیهوشی مثل ضبط صوت تکرار کردم، دنبال کابل برقم میگشتن خاموشم کننننننن!!!!!

امید به خدا. همسرم بخاطر علائمی که داشتم خیلی امیدوار بود اما امروز گفت فردا دیگه امپول نزن امیدی ند ...

عزیزم اصلا داروهات رو قطع نکن.من کسی رو دیدم که با بتای مشکوک(میکرو هم کرده بود)باردار بود.بعد از 48 ساعت بتا رشد کرد

آنا حون ، الان خپاب ما چجوری باید باشه ؟ پهلو به پهلو شدن اشکالی نداره ؟ میشه یه کم توضیح بدی در مور ...

عزیزم والا من راحت پهلو به پهلو میشم فقط با آرامش.....

از این کارا که بعضیا میگن میشینن بعد برمیگردن و....نمیکنم.....

عزیزم فکر نکنم مشکلی باشه احتمالا اون تایم خواب بوده.....

وزنش چطور بود رشدش مناسب بوده؟

اگه مشکل خونرسانی باشه رشدش عقب میفته.....

فکر کنم بلاستوسیت بودن. چند روزشو‌نمیدونم. اینم انگار همون موقع توی اتاق عمل دکتر یا شاید بچه های ات ...

جنینات فرش بود یا فریز ؟اگه فرش بود چند روز بعد پانکچر انتقال دادی روزا رو حساب کن سن جنین بدست میاد

آنا جون ...به نظرت چکار کنم من.؟ برنامم این بود که از شهریور شروع کنم .. خودم عکس رنگی و آرمایش ...

عزیزم ایمنی انعقادی چی دادی؟

والا نمیدونم اگه میتونی عقب ننداز.....

عزیزم والا من راحت پهلو به پهلو میشم فقط با آرامش..... از این کارا که بعضیا میگن میشینن بعد برمیگرد ...

فکر‌کنم باید منتظر شنبه بمونم ،،چون هیچ چی نکفنت ، فقط‌گفت مشکلی نیست ، نمیتونم خوب سونو‌کنم ،،ببخشید با پیامهام صفحات تایپکو‌زیاد میکنم

آنا جون دکتر طرازی چ روزهایی مطب بود؟

شنبه، یکشنبه، سه شننبه....

خانما من هم منفی شدم روز ۱۵ انتقالم و عدد بتام ۳.۷۵ بود

وای چه روزی بود امروز.....

ایشالله دل تک تکتون به زودی شاد بشه.....

خیلی ممنون از راهنماییتون,ینی امکانش هست مثبت باشه؟؟؟

عزیزم خوب بودن کسانی که آز اولشون منفی بوده دومی + اما خوب تعدادشون کم بوده.....

پس غیرممکن نیست.....