2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا یکشنبه ب دکترم دسترسی  ندارم شما میدونی چن روز بعد باید تکرار کنم؟؟؟

۴۸ ساعت بعد عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب پس 48 ساعت بعد باید دوباره آز بدی درسته؟؟؟ بعد استرادیول و اکوئین نمی خوری؟

بله باید شنبه تکرار کردم گرچه چندان نمیشه امیدوار بود.

فقط استرادیول می خورم و پروژسترون تزریق می کنم که روزی یکی بود اما بخاطر لک بینی دوتاییش کردم. و روزی یه آ اس آ همینا. البته قرص لووتیروکسین و فولیک اسیدم‌هم که سر جاشه

من روز14گفت دکترم آز بدم 2بود بتام خخ

چی بگم والا من خودم الان فکر می کنم نکنه اگه سری های قبل دیرتر آز میدادم مثبت میشد. البته اون موقع ها هیچ علائمی نداشتم اما این سری لک بینی داشتم و خیلی امیدوار شده بودم

دوستان یه چیزی بگم توجه کنید شماهایی که می خواهید تازه یا مجدد وارد سیکل بشید توی چند تا از شهرهای ایران داروهای آی وی اف دیگه موجود نیست و دوستم دو روز قبل پانکچر بهش گفتند چون دارو نیست نمی تونیم برات انجام بدهید. (گویا تحریم شده) لطفا اول از بودن داروها و مرکز مطمئن بشید و بعد انجام بدهید و در صورتی که براتون مقدور هست داروهای کل دوره را با هم بخرید می دونم گرون میشه اما حداقل خیالتون راحته

چی بگم والا من خودم الان فکر می کنم نکنه اگه سری های قبل دیرتر آز میدادم مثبت میشد. البته اون موقع ه ...

منم هیچ علایمی ندارم فقط یکم زیردلم درد میکنه و کمرم اصلا لک بینی اینا نداشتم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام  آنا جان سرم ivgi چی هست و چه موقع تجویز میکنن ؟ برای چند بار انتقال ناموفق هم تجویز میکن ...

عزیزم برا تنظیم سیستم ایمنیه.....

برا کسایی که نقص سیستم ایمنی دارن تجویز میشه.....

عزیزم هر چه زودتر از نظر ایمنی بررسی بشی مطمئنا زودتر میتونی به نتیجه برسی نیاز داری یا نه.....

من بعد دو بار منفی دکترم آزهای تکمیلیو نوشت.....

بعضیا بعد یه بار بعضیام بعد دفعات بیشتری شکست انجام میدن.....

به پیگیری خودتم بستگی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com