2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنونم عزیزم انشالله فردا شما هم خوش خبری..الان همسرم زنگ زد و گفت بتا ۱۵۰۳...نه بیبی چک نزاشتم

دريا دل عزيزي خيلي خيلي مباركه 

ان شاءالله بقيه مراحل ب خوبي و خوشي براتون رقم بخوره و ب سلامتي دردونه ت رو بغل كني

خيلي خيلي التماس دعا دارم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دريا دل عزيزي خيلي خيلي مباركه  ان شاءالله بقيه مراحل ب خوبي و خوشي براتون رقم بخوره و ب سلامت ...

ممنون دوست عزیزمممممم..ایشالا ک بزودی زود خبر شیرین مادر شدن شما و باقی دوستان را اینجا داریم و کلی برای هم دیگه ذوق میکنیم😍

بهار جون میشه بگی چ داروها و مکملایی استفاده کردی وکلا چیکارا کردی؟

متفورمین و امگا۳ و فمیبیون و مولتی دیلی و آمپول ویتامین دی سه تا  باشگاه میرفتم ک وزنم آوردم پایین قبل انتقال و بعدش امگا۳ و مولتی قطع شد و پرناکر و آ اس آ و کلروکین و استرادیول و اکویین و پروژسترون و هپارین داشتم هیسترو و خراش و سرم ای وی ای جی و تزریق رحمی قبل از اتتقال

من ويزيت شدم 

آقاي دكتر گفتن بايد لاپرا هيسترو بشم ب علت چسبندگي يكي از لوله ها اون يكي هم انگار آنچنان خوب نيست 

گفتن اول اين رو رفع كنيم زمينه مناسب باشه بعد ادامه ي كار 

آزمايشات رو هم برام نوشتن كل تكميليها و كاريوتايپ 

ك گفتن بهتره شنبه يا دوشنبه لاپرا بشم 

توكل ب خدا ميرم جلو 

محتاجم ب دعاهاتون 🌹

قربون اون دیدی گفتنت😍😍مرسی عزیزمممممم..مگه میشد مثبت نشه وقتی دوستان خوبی مثل شماها دارم😘

عزیزمی. من موقع دعاهام همه بچه های منتظر این تاپیک را دعا میکنم.اما از وقتی اومدم اینجا شما و ثمین جون بیشتر بودید. واسه همین شما و ثمین جون جور دیگه تو ذهنم موندید. روزهای انتظار من شما دوستان کنارم بودید

پس ب عوارضش مي ارزه   عزيزم با بسكوييت نه الحمدالله اهل  هله و هوله نيستم  پو ...

عزيزم پرد چون عوارض گوارشيش زياده ميگن كه با شير بخوريد تا معده اذيت نشه، يا اينكه همراه غذا خورده بشه كه معده خالي نباشه.... يكي از عوارض ديگه اش هم پوكي استخوان مياره در دراز مدت، واسه همين مكمل كلسيم هم بايد خورد كه كلسيم بيشتري به بدن برسه و اين عارضه كم شه... ضمنا قند رو هم بالا ميبره پرد، پس مصرف مواد قندي مخصوصا از نوع مصنوعي بايد خيلي محدود بشه.... حتما هم هر قرص ديگه اي كه داريد رو حداقل دو سه ساعت با پرد فاصله بديد چون تو جذبشون تداخل ايجاد ميكنه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!