2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
۵ شنبه ...ممنونم عزیزم

بهار جونم الهی خوش خبر باشی و کلی ذوق کنیم برات/با ی بتای تپل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستاي  عزيزم ممنون از همه راهنمايي هاتون❤️ آزمايش من منفي شد☹️ بار دومم بود . انتقالم فرش ب ...

عزیزم ناراحت شدم اما بابت واقع بینیت تحسینت میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر نظر دکتر رزاقی هستم خودشون dfi دادن فقط من اقدام اول باردار میشم البته دوبار داشتم که شیمیایی بو ...

عزیرم ربطی به ابن سینا نداره هر مرکز ناباروری دیگه هم میرفتی پایین بود.....

آزمایشگاهای غیر ناباروری سیستمشون با ناباروریا فرق داره و عملا فقط آز تو مرکز ناباروری معتبره.....

برا همسر من آزمایشگاه غیر ناباروری ولی معتبر تو تهران نزدیک ۶۰ بود ولی ابن سینا یک بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون جوابمو بده لطفا

عزیزم خوب باید آنلاین بشم که بتونم جواب بدم.....

ضمنا من به ترتیب پستهارو میخونه وگرنه یه پست از قلم میفته و شرمنده دوستان میشم....

عزیرم ربطی به ابن سینا نداره هر مرکز ناباروری دیگه هم میرفتی پایین بود..... آزمایشگاهای غیر نابارور ...

مرسی از راهنماییت اینو مورفولوژی بالا میره؟ دارو مصرف کردن تاثیر میذاره؟

سلام عزیزان من ی اطلاعاتی بدم از خودم که خیلی سهل انگار شدم برا گزارش حال دادن اینجا . روز دوم پریود ...

به نظر منکه خوبه ایشالله همین تعداد با کیفیت پیش برن.....

مهم کیفیته که ایشالله خواهن داشت.....

به تغذیتم حسابی برس.....

آب یادت نره.....

عزیزم خوب باید آنلاین بشم که بتونم جواب بدم..... ضمنا من به ترتیب پستهارو میخونه وگرنه یه پست از قل ...

عزیزم من ک تازه فردا پریودم تموم میشه میگم ک از فردا پردی و آسپرین استفاده بکنم بهتر نیستش ب نظر شما ؟ اینکه سایز فولیم هم خیلی با آمپولم بالا نمیره شاید بخاطر غلظت باشه اشکال نداره از همی پس فردا داروها رو استفاده کنم گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلااام خانوما کسی توی سیکل آی وی اف دوفاستون مصرف کرده؟؟بنظرتون مشکلی نداره؟؟من تا حالا نشنیده بودم ولی دکترم از روز دوم پری برام روزی دوتا تجویز کرده😕

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
به نظر منکه خوبه ایشالله همین تعداد با کیفیت پیش برن..... مهم کیفیته که ایشالله خواهن داشت..... به ...

جدی خوبه؟آنای عزیزم به نظرت با اون ذخیره ی 5 چطوریاست من فقط 12تا فولیکول دارم؟محاله بیشتر شه نه؟من هربار سیکل میکرو شروع میکنم مثل بچه های کلاس اولی گیجم یادم نمیاد دفعات قبلم چی بوده.الانم درد تخمدان چپ دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میشه کسی کمکم کنه مورفو پایین عامل سقط هست؟ نیاز به میکرو میشه؟ 

میتونه باشه اما خوب مشکل ایمنی و انعقادیم کم عامل سقط نیست!!!!!

مرسی از راهنماییت اینو مورفولوژی بالا میره؟ دارو مصرف کردن تاثیر میذاره؟

عزیزم تقریبا میشه گفت مورفو بهتر نمیشه اما با یه سری مکملا و اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی میشه جلوی تخریب بیشترو گرفت.....

سلااام خانوما کسی توی سیکل آی وی اف دوفاستون مصرف کرده؟؟بنظرتون مشکلی نداره؟؟من تا حالا نشنیده بودم ...