2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
یچیز دیگم هست.روش نوشته دونه ای۲۶ هزار تومان .ولی با من ۱۶۰هزار تومان حساب شده

عزیزم والا قیمتها که ثانیه ای شدن.....

حالا اینو نمیدونم اما دکاپیتیل و دیفیرلین و ستروتاید و..... همه گرونن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یچیز دیگم هست.روش نوشته دونه ای۲۶ هزار تومان .ولی با من ۱۶۰هزار تومان حساب شده

شاید ۲۶۰ هست.....

دقت کردی؟

شاید با بیمه ۱۶۰ شده من از قیمتها الان زیاد خبر ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن مال من سرجاش بود    

پارتی بازی کردن واست......

مال من پریده و بر نمیگرده.....

یعنی رفتم دوباره تیکر زدم اما نشون نمیده......

آخ جون برگشتتتتتتتت.....

چرا که نه عزیزم...... میایی میگی نوه ت ۷ ماهشه چه برسه به دردونت.....

آنا من سال قبل اونقدر اتفاقهای بد برام افتاد که وضعیت روحیم داغونه داغون بود ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر امسال اتفاقهایی که برام افتاده خوب بودن اگه خدا تو این مورد هم یه نظر هم به من بکنه  ..... 

آنا من سال قبل اونقدر اتفاقهای بد برام افتاد که وضعیت روحیم داغونه داغون بود ولی خدارو صدهزار مرتبه ...

نظر میکنه شک نکن......

وقتش که برسه میفهمی که ارزش انتظارتو داشته.....

سلام به همگی

الان بهم گفتن غیر اون یدونه جنین که فیریز کردم

چندتا چنین در حال رشد دارم

مگه میشه؟؟؟

من جمعه پانکچر کردم

یعنی تا کی میتونند رشد کنند؟؟؟

واییی اگه کسی میدونه بگه و یه مادر رو از نگرانی نی نی های در حال رشدش در بیاره😅😅😅

سلام الهام خانم خوبی؟ از جوجوها چه خبر؟؟

ممنونم عزیزم شما خوبی

والا نی نی ها یه خودی نشون نمیدن که خیالم راحت بشه

جرات بی بی چک گذاشتن هم ندارم

تو مسیر شرکت یکی خریدم از صبح همش نگاهش میکنم ولی جرات ندارم بزارم