2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
چقدر خوب یعنی طبیعی باردار شدی؟ وای خدای بزرگ عالیهههه چونکه دل بزرگ و مهربونی داری. تو همین سای ...

آره عزیز دلم طبیعی باردار شدم و کاملا سورپرایز شدیم.....

اونم با این وروجک شیطون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیز دلم..... خداروشکر همه چی خوب بود جوجه ام هم الان یازده ماهشه والا تو این مدت اصلا وقت نک ...

خدایا شکرت......

یادمه چه قدر اذیت شدی......

همش میگفتم ایشالله این دفعه ختم به خیر میشه.....

دلم همیشه پیشت بود و خیلی دوست داشتم ازت خبری بگیرم و بدونم حالت خوب خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیز دلم..... خداروشکر همه چی خوب بود جوجه ام هم الان یازده ماهشه والا تو این مدت اصلا وقت نک ...

خدا دردونتم حفظ کنه و مثل من غافلگیرت کنه و مجبور بشی با یه دست دو تا هندونه نگه داری......

خخخخخخخخ.....

نفرین شیرینی کردمت ایشالله گریبانگیرت بشه.....

یه عکس بزارم اونم راهنمایین میکنین؟؟

عزیزم اگه بتونم دریغ نمیکنم.....

شما بذار منم چیزی ندونم دویتانی که بتونن جوابتو میدن.....

منم هیچ علایمی ندارم و جرات بی بی چک گذاشتن هم ندارم

عزیز دلم تورو خدا دنبال علایم نباش واقعا الان وقت علایم نیست.....

عزیزم اگه بتونم دریغ نمیکنم..... شما بذار منم چیزی ندونم دویتانی که بتونن جوابتو میدن.....

این آمپولو داده برای ۱۵سیکل هر سه باهم.فک میکنم داروخانه اشتباهی داده...آخه تو دفترچه بیمه نوشته اورگاترون ولی اینو داده

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ممنون

عزیزم اگه اشتباه نکنم از خانواده دکاپیتیل و اینا باید باشه.....

کی داشتی یا داری و همونه که یک سومش رو میزنی یا همچین چیزی؟

عزیز دلم تورو خدا دنبال علایم نباش واقعا الان وقت علایم نیست.....

یچیز دیگم هست.روش نوشته دونه ای۲۶ هزار تومان .ولی با من ۱۶۰هزار تومان حساب شده

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
این آمپولو داده برای ۱۵سیکل هر سه باهم.فک میکنم داروخانه اشتباهی داده...آخه تو دفترچه بیمه نوشته اور ...

عزیزم کارشون تقریبا اگه اشتباه نکنم بکیه.....

هر دو برا مهارن.....

بذار لاله جون بیاد بهتر راهنماییت میکنه اما به نظرم احتمال زیاد مشابهشو داده داروخونه.....

ای خدا میشه من هم یه روز بیام اینجا بنویسم بچه ام مثلا 7 ماهشه 

چرا که نه عزیزم......

میایی میگی نوه ت ۷ ماهشه چه برسه به دردونت.....