2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنونم عزیزم.انشالله به زودی خدا دل شما رو هم شاد میکنه. من قبل از پانکچر کپسول رویال ژل و اووابوست ...

ممنونم لیلی جانم از اطلاعاتی که بهم دادی خانمی 

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی مامان زیبا   

سلام خانوما آمپول اورگاترونوبرای چیه؟؟

کارش مثل ستروتایده برا مهاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جانم من امروز يه پرولوتون تزريق كردم واسه اين هفته... هنوز از قرصاي پروژسترونم مونده، تداخلي كه ...

عزیزم در مورد قرص و پرولوتون چیزی نمیزونم اما فکر نکنم تداخلی داشته باشه چون منم شیاف و پرولوتون رو داشتم همزمان......

در مورد عفونتتم قرصی که داری قویه نگران نباش ملت با ۴ تاش عفونتشون درمان میشه اگه تو بارداری مجازه عفونت جزئیتو سریع درمان میکنه.....

ایشالله که حله.....

در مورد حرکتها عزیزم خوب زمان میبره تکونا شدیدتر بشن.....

ببین تکونای وروجک من الان تو هفته ۲۲ بیشتره اما هنوز از رو شکم حس نمیشه یعنی قابل رویت نیست.....

تازه جفتمم خلفیه.....

از مادر بودنت لذت ببر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای خدا من از چند جا پرسیدم‌گفتن هفته ای یک بار فقط این آزمایش رو تهیه میکنن!!!!

عزیزم نه بابا هفته ای چیه؟

تهرانی؟

نهایت یکی دو روزه باید جوابو بدن.....

دوستان تیکر دار تیکرا پریدن شما چه جوری مجدد تیکر زدین؟

من هر چی گشتم پیدا نکردم....

چرا هیچکدوم تیکر بارداری ندارید کجا رفتن 

عاطی جون تیکرا پریدن من هر کاری میکنم مجدد بزنم اصلا جاشو پیدا نمیکنم.....

تو مجدد زدی یا مال تورو ندزدیدن؟؟؟

خخخخخخخخ....

چرا هیچکدوم تیکر بارداری ندارید کجا رفتن 

والا من رفتم جاشم پیدا کردم و زدم اما همچنان نشون نمیده.....

نمیدونم چش شده نی نی سایت......

عزیزم در مورد قرص و پرولوتون چیزی نمیزونم اما فکر نکنم تداخلی داشته باشه چون منم شیاف و پرولوتون رو ...

مرسي عزيزم اتفاقا منم ياد شما افتادم كه شياف داشتي آمپولم هفته اي يكي، گفتم حتما اوكيه

قرص هم نميدونم حتما مجازه كه داده ديگه دكتر انقدي سرش ميشه به نظرم 😕 خيلي حساسيت نشون ندادم سر اين چيزا، ديروز خوردم يكيشو

واسه تكونا هم كه ان شاءالله همينجوري باشه و زودتر درست حسابي حسش كنم ببينم چي به چيه، از حباب در بياد ديگه 😬

مرسي عزيزم اتفاقا منم ياد شما افتادم كه شياف داشتي آمپولم هفته اي يكي، گفتم حتما اوكيه قرص هم نميدو ...

نگران نباش حتما دکتر میدونسته مجازه.....

من چون نمیدونم چی به چیه فقط خواستم بدونی دزش خوبه همون دو تا برا عفونت جزئیت من دیدم اونایی که عفونتشون شدید و مضمن شده با چهارتاش درمان شدن.....

ضمنن منم اوایل کهت نمیدونستم باردارم عفونت جزئی داشتم و دکتر برام شیاف دالاکسین داد و شکر به خیر گذشت....

برا شما که دیگه هفته حساسم رد کرده.....

تازه من برا ذات الریه م کلی آنتی بیوتیک داخل سرم داشتم.....

پس نگران نباش مطمئن باش بعضا داروها عوارضشون خیلی خیلی خیلی کمتر از عفونته.....

نگران نباش حتما دکتر میدونسته مجازه..... من چون نمیدونم چی به چیه فقط خواستم بدونی دزش خوبه همون دو ...

دقيقا منم گفتم خوردنش بهتر از احساس عفونته ! شما هفته چند بايد آزمايش ٧ ماهگي رو بدي ؟ ٢٦ يا ٢٨ ؟ همونكه قند و تيروييد و عفونته

دقيقا منم گفتم خوردنش بهتر از احساس عفونته ! شما هفته چند بايد آزمايش ٧ ماهگي رو بدي ؟ ٢٦ يا ٢٨ ؟ هم ...

عزیزم برا من یه آز برا ۱۶ تیر نوشته.....

قند و تیروئید میدونم هست عفونت رو نمیدونم.....

۱۶ تیر میشم حدودا ۲۴ هفته اگه اشتباه نکنم.....

سلام آنا جون خوبی عزیم؟ چه خبر؟ من خیلی وقته اینجا نیومده بودم. کلی خبر بود و دوستان جدید که امید ...

ترانه جون شمایی عزیزم؟

همون ترانه قدیمی خودمون؟

عزیزم به سلامتی زایمان کردی؟

دیگه از خودت خبردارمون نکردی.....

همیشه تو ذهنمی عزیزم.....

آره عزیزم معجزه خدا به لطف دعای دوستای گلم شامل حالم شده......