2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
بله عزیزم دوقلو دارم،قرار چهارشنبه برم صدای قلبشو بشنوم برام دعا کنید🙏

عزیزم حتما میشنوی.....

خدا دردونه هاتو حفظ کنه و صحیح و سالم بذاره بغلتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭سلام دوستان

من فردا ظهر با دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن پانکچر دارم

اما این دو روز اخیر خودش  و ماماش خیلی بهم استرس دادن

هفته پیش چهارشنبه عصر تازه به ماماش گفت واسه من و شوهرم آزمایش هپاتیت و ایدز رو بنویسه! اصرار که تا پانکچرت هم حاضر بشه !!! آخه مادرت خوب پدرت خوب ، مگه آزمایشگاه بابامه!؟؟؟ آزمایشگاه هم رفتم انتقال خون که مثلا مراجعینشون بیشتره و زودتر حاضر میشه، چون از چند جا پرسیدم گفتن حداقل یک هفته تا ۱۰ روز طول میکشه

الان من فردا پانکچر دارم اما جواب ازمایش رو گفتن چهارشنبه حاضره😢😭

دیروز عصر هم رفتم پیشش ، ماماش واسم اچ سی جی و آزمایش پروژسترون نوشت، اول رفتم آزمایش رو بدم که آزمایشگاه تعطیل نشه، اونجا هم کلی التماس که تو رو خدا من نیاز دارم زودتر حاضر کنید، دم مسئولش گرم ، یک روزه برام حاضر کرد

بعد رفتم داروخانه، داروخانه گفت این که ننوشته چند میلی گرم؟!! من چی بدم؟!

پدرم دراومد تا تونستم با واسطه از دکتر بپرسم!!!! خدا شاهده حداقل یک ساعت اینور و اونور زنگ میزدم.

به کلی آدم التماس کردم آخر سر رستار بخش زایمان بهمن دلش برام سوخت پیگیری کرد.

از دکتر هم وضعیت تخمک ها رو پرسیدم فقط گفت خوبه!!!! همین؟؟!!!!

از فردا میترسم که بگن پانکچر نمیکنیم و جواب آزمایش هم حاضر نشه

دعا کنید همه چی به خیر بگذره 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
وااای ثمین جون چه خاکی به سرم بریزم   میترسم این مدت رو جنین تاثیر بد گذاشته باشه منکه نمیدون ...

برنج خودش کلی قند داره خواهری .ی کم رعایت کن انشالله که همه چی خوب پیش میره تا ته بارداریت نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برنج خودش کلی قند داره خواهری .ی کم رعایت کن انشالله که همه چی خوب پیش میره تا ته بارداریت نگران نبا ...

ممنون عزیزم ایشالا شما هم به زودی خدا خودش بهت نی نی بده . اره کم کردم الان تو خونه میگیرم ۲ ساعت بعد ناهار و شام همش ۱۰۵ تا ۱۲۰ هست بالاتر نبوده سخته ولی مجبورم دیگه رعایت کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
از این طرف هم گفتن دکتر داره میره مسافرت پس واسه من فرش نمیشه انتقال بده

آخییییی عزیزم چه روز سختی داشتی نگران نباش اگه وضعیتت مناسب باشه نیاز به دکتر نیست کارای انتقالت رو دکترای دیگه انجام میدن جنین شناس و یه دکتر دیگه

آنا جون بیخشید شما رفتین سونو آنومالی ایندفعه ؟قیمتش چقد بود ؟

سلام عزیزم حالت خوبه من دیر به دیر میام سایت لکه بینیت قط شد الان چند هفته ای 

عزیزم حتما میشنوی..... خدا دردونه هاتو حفظ کنه و صحیح و سالم بذاره بغلتون.....

آنا جانم من امروز يه پرولوتون تزريق كردم واسه اين هفته... هنوز از قرصاي پروژسترونم مونده، تداخلي كه ندارن با هم ؟

بعد اينكه به دكترم گفتم احساس ميكنم كمي عفونت قارچي دارم البته سوزش و خارش ندارم بهم يه ژل شستشوي فرانسوي و دوتا كپسول فلوكونازول داد كه توي ٦ روز اين دوتا رو بخورم يعني به فاصله سه روز، كافيه يعني؟ پيگيري نكنم؟

سوال بعديمم درباره تكوناي جنينه، گفته بودم قدامي ام و هفته ٢٢ ... خييييلي كمه اشكال نداره؟ در حد دو سه تا حباب در روز، پس كي ميخواد بيشتر بشه ؟

به تازه مامان شده ها خييييلي تبريك ميگن ان شاءالله به خوبي و خوشي و سلامتي بگذره واستون تا آخرش

دوستاني كه تا آخر هفته آزمايش دارن ان شاااااءالله كه مثبته و خوش خبرين 😍

سلام دوستان. من چون ذخیره ام پایینه و قراره آی وی اف بشم چند ماهه دارم داروی تقویتی انواع ویتامین ها رو میخورم. البته سر خود میخورم چون دکتر هیچ دارو تقویتی بهم نداده. حالا سوالم اینه پودر اینوفولیک برای چی تجویز میشه و اینکه قبل ناهلر بخورم یا بعد ناهار؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم بیمارستان گاندی دو ساعته جواب ازمایش منو اماده کردن 

ای خدا

من از چند جا پرسیدم‌گفتن هفته ای یک بار فقط این آزمایش رو تهیه میکنن!!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz