2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها منم سه سالوسه ماه باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم که با امپولا خوب میشه شوهرمم اسپرمش ضعی ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت اما حدودای ۷-۸ باید در نظر بگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا کلا لبنیات و ترشیجات برا طبع سرد توصیه نمیشه و ترشیجاتم ترجیحا نخورین در هر حالت بهتره... ...

ممنون آنا جون بابت توضیحات جامع ات.

اتفاقا دقیقا از همون موقع که لک دیدم گلاب به روتون هیچی تو دلم نمی مونه! اخه انجیر خورده بودم اما امروز متوجه شدم انجیر و‌گیلاس گرم هستن . شلیل و هلو سردن. نمیدونم طبعم چیه! اما‌ گفتم دیگه انجیر و گیلاس نخورم. راستی طالبی هم گرمه و هندوانه سرد

ممنون آنا جون بابت توضیحات جامع ات. اتفاقا دقیقا از همون موقع که لک دیدم گلاب به روتون هیچی تو دلم ...

عزیزم طبع گیلاس سرد و تر هست.انجیر و طالبی که گفتین هم گرم و تر هستن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای خدای من کاش با iuiبگیره وگرنه بدبخت میشیم

خدا نکنه خانومی، بدبخت چرا؟ به خدا اعتماد کن، هیچکس از دوستی با خدا غمگین و بدبخت نشده. امیدوارم که اینسری نتیجه بگیری، اگرم خدای نکرده کارت به آی وی اف کشید، یه جوری پولش جور میشه که باورت نمیشه

سلام به همه دوستان آنلاین شدین لطفا کمی اطلاعات درباره رویان و ابن سینا بهم بدین رویان رفتم و فعلا ...

راستش منم اول رفتم ابن سینا، اما دقیقا از شلوغی و انتظار آدم همین شکلی میشه که میگی، همسر من که اینقد معذب بود که فکر میکرد کل جمعیت دارن به ما نگاه میکنن. دیگه منصرف شدیم رفتیم مطب و از اونجا ادامه دادیم

راستش منم اول رفتم ابن سینا، اما دقیقا از شلوغی و انتظار آدم همین شکلی میشه که میگی، همسر من که اینق ...

سلام، حقیقتش دوتا از دوستان من تو رویان و پیش دکتر حافظی همون بار اول باردار شدن،ما هم به همین امید شروع کردیم،شما کدوم دکتر میرین و ایشون جزو دکترای همون مرکز هستن و برای ازمایشا و پانکچر و بقیه مسائل دوباره میرین ابن سینا؟

سلام، حقیقتش دوتا از دوستان من تو رویان و پیش دکتر حافظی همون بار اول باردار شدن،ما هم به همین امید ...

من پیش دکتر عارفی میرم، نه بیمارستان بهمن اگه خدا بخواد. چون آخرین سری که پیشش بودم تو بیمارستان عرفان یه دسته گلی به آب داده بودن که دکتر خیلی عصبانی بود، کلی به خودش بدوبیراه گفت، آخرم زنگ زد سوپروایزر بخش، گفت این دومین باره، اگه باز تکرار شه من میدونم و شما!!!

دیگه منم از ترسم میرم بهمن.

سلام به همه دوستان آنلاین شدین لطفا کمی اطلاعات درباره رویان و ابن سینا بهم بدین رویان رفتم و فعلا ...

سلام عزیزم من رویان میرفتم 

رویان درست شلوغ ولی ی روال مرتبی داره ک من دوست داشتم دکتر رمضانعلی و تهرانی نژاد و مشایخی  جز‌و دکترا خوبشن من با حافظی ویزیت نشدم خیلی یا یادم نیست 

من تنها ایرادی ک از رویان دارم یک این ک شلوغ میشه سرشون بیش از حد البته( وگرنه همیشه شلوغ  )مشاوره هاش ن همشون هااا گیج میزنن 

دوم اینک هر چ از دکترم خواهش کردم برام قبل میکرو دوم ازمایش ایمنی و انعقای بنویسه ننوشت  و گفت تاثیری تو مثبت شدن نداره

منم اشتباهم این بود ک پیگیر نشدم و دو تا شکست دارم تا الان

دوبار میکرو منفی دارم ی بار ای یو ای منفی داشتم