2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم چه چیزهایی باعث میشه کیفیت جنین خوب یابد باشه؟

کیفیت تخمک و اسپرم و مهارت جنین شناس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما دریا دل (بهار) انتقال داد؟

بله عزیزم انتقال داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد ی سوال بخدا گیج شدم اصلا توی ذهنم نیست این موضوع.توی سیکلی که پانکچر میکنن مگه نباید استرادیول خ ...

عزیزم استرا نیاز باشه میدن چون نیاز نبوده برات تجویز نکرده نگران نباش....

سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.     بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگر ...

سلام عزیزم خداروشکر ک اوضاع خوبه و معلومه خودت هم با روحیه خوب داری وارد سیکل میشی انشالله ک بهترینها منتظرت هستن😍

بعد ی سوال بخدا گیج شدم اصلا توی ذهنم نیست این موضوع.توی سیکلی که پانکچر میکنن مگه نباید استرادیول خ ...

خانومي منم اين سري كه بعد پانكچر انتقال fresh داشتم به دكتر گفتم بهم استراديول نميدين گفت لازم نيست

تو انتقال فريز استراديول ميدن

من تو انتقال قبليم كه فريز بود استراديول ميخودم

شامل لبنیات و مرغ و گوشت و ماهیچه و ماهی و .... میشه بستنی هم عالیه که نمیتونی فعلا به خاطر شرایط ق ...

لاله جون خوبی عزیزم من رفتم ازمایش قند رو تکرار کردم فردا جوابش آماده میشه به نطرت خوردن صد گرم گلوکز واسه جنین ضرر نداره . ۴ بار ازم خون گرفتن ۴ ساعت تو ازمایشگاه بودم خدا کنه نرمال باشه   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانومي منم اين سري كه بعد پانكچر انتقال fresh داشتم به دكتر گفتم بهم استراديول نميدين گفت لازم نيست ...

عزیزم بستگی به ضخامت داره برا سیکل فرش هم در صورت نیاز میدن.....

من همه سیکلام فرش بودن و استرا رو داشتم.....

انشالله خدا از زبونت بشنوه ی دوقلوی خوشگل خدا بهم بده وای وای لپ قرمزی نگو که دلم خونه آخه باباشونم ...

خب پس حله
لپ قرمزی ها در راهن

عزیزم دکتر محرم اسرار بیمارش هست مطمئنا
ازش بخوای مطمئنا به کسی نمیگه
این چیزا برای مردم عادی یه مساله ی بزرگه، اما برای پزشکا عادیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.     بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگر ...

به سلامتي، انشالله كه اين دفعه همه چيز خوب پيش ميره و هموني ميشه كه دلت ميخواد💜

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لاله جون خوبی عزیزم من رفتم ازمایش قند رو تکرار کردم فردا جوابش آماده میشه به نطرت خوردن صد گرم گلوک ...

نه نگران نباش ضرر نداره
لازم بوده تکرارش کنی
ان شاء ا... نرماله عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
البته بستگی به مقدارش هم داره اونایی که مقدار انتی خیلی زیادن ممکنه پایین بیاد اما نه در این حد که ب ...

بله عزیزم...کاملا نرمال شد...البته دکتر قبل از دارو دادن بهم گفت با دارو پایین میاد...الان چند بار هم آزمایش دادم برای اطمینان که توی رنج نرمال بود خدا رو شکر...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم برا منم پیش می اومد و پوست پوست میشد..... من روغن زیتون میزدم بهتر میشد..... عزیزم منم سر دخ ...

آره عزيزم قداميه ، راستي من پريناتالمو اجباراً كرد دو روز در هفته چون تا همينجا خيلي وزن اضافه كردم حدود ٨ كيلو ولي خدارو شكر فشارم بين ٩تا ١١ بود هميشه... حيفم مياد نميشه بخورم ميگم شايد خوب باشه واسه جفتمون خوردنش ولي چه كنم كه همينجوري هي دارم ميرم بالا فقط

پر پر جون خوبه گفتی در مورد موستلا پس قرار باشه ترک بخوره با اون هم میخوره منم پس الکی هزینه نکنم ...

آره لاله جان خيييلي اين چند ساله دقت كردم دور و برم واقعا هيچ ربطي نتونستم بين كرم و ترك پيدا كنم فقط همينكه شااايد باعث كمتر شدنش شده، چون ظاهرا بهترين و گرونترينش هم تاثيري نداشت روي بعضيا، بايو اويل ميزنم فعلا چربيش هم اذيت نميكنه زياد، قيمتشم مناسبه

در مورد دارو هم كه درست ميگي مثل هميشه، من روزانه كليييي دارو ميخورم ممكنه واسه اينم باشه ديگه سيستمو زده باشه به هم

مرررسي از جوابت عزيزم