2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
آنا جون اگه اشتباه نکنم بتا روز چهاردهم باید باشه

عزیرم بتاش خوبه اما خوب خیلی نمیشه در مورد تعداد قلها نظر داد اما خوب احتمال دو تا بودن هست اما ممکنه یکیم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.     بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگر ...

ثمین جان خدا رو شکر که خوب بوده جواب ازمایش
ان شاء ا... نتیجه این همه پشتکارت میشه دو تا نی نی گوگولی لپ قرمزی مو بلند

ثمین جان عمود که میزنی به شکم اصلا جای نگرانی و اما و اگر نداره چربی هم کاریش نداره

راستی پیش کدوم دکتر داری میکرو میکنی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون به نظرت سینال اف و مریونال خوبه یا گونال اف؟من تا حال گونال اف پنی نزده بودم همش میترسم تخم ...

سینال که ایرانیه هیچی
گونال خوبه اما باید ببینی چطور بدنت جواب میده
اولین سونو که 4 روز بعد از شروع تزریق بری مشخص میشه چطور جواب داده ، اون وقت اگه نیاز باشه عوض میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  يه سوال داشتم درمورد زن داداشم  داداشم واريگوسل داشت عمل كرد مشكل رفع شد و جواب آز ...

عزیزم خوب هم از جنبن میتونه باشه.....

هم انعقادی و ایمنی.....

هم رحم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چه چیزهایی باعث میشه کیفیت جنین خوب یابد باشه؟

همونایی که تو اون پست گفتم دیگه
کیفیت اسپرم و تخمک و مهارت جنین شناس

دوشنبه باید برم سونوی فولیکول.همش میگم نکنه فولی درست نداشته باشم اه لعنت به استرس

یعنی چند روز بعد از اولین تزریق؟

بعد ی سوال بخدا گیج شدم اصلا توی ذهنم نیست این موضوع.توی سیکلی که پانکچر میکنن مگه نباید استرادیول خ ...

اره عزیزم
به امید خدا فک کنم 5 شنبه هم آز داره

بعد ی سوال بخدا گیج شدم اصلا توی ذهنم نیست این موضوع.توی سیکلی که پانکچر میکنن مگه نباید استرادیول خ ...

من نداشتم ثمین جون
دیدم اکثرا دارن اما من نداشتم
بعد انتقال هم نداشتم

سلام، من وارد هفته ٢٢ شدم دكتر گفت قرصهاي پروژسترون رو قطع كن و هفته اي يه دونه پرولوتن ايراني ٢٥٠ ب ...

عزیزم من کلا آسپرین نداشتم چون بهم نساخت.....

انوکسانم تا آخرش داشتم.....

عزیزم پرولوتونم تا ۳۱ هفته داشتم.....

من ۲۵۰ هفتگی داشتم خارجی شو سر دخترم، الان ۵۰۰ خارجی دارم هر دو هفته میزنم.....

سلام، من وارد هفته ٢٢ شدم دكتر گفت قرصهاي پروژسترون رو قطع كن و هفته اي يه دونه پرولوتن ايراني ٢٥٠ ب ...

راستی شیافمم دیگه قطع کردم یکیم شنبه بذارم آخریشه.....

ثمین جان خدا رو شکر که خوب بوده جواب ازمایش ان شاء ا... نتیجه این همه پشتکارت میشه دو تا نی نی گوگو ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه ی دوقلوی خوشگل خدا بهم بده وای وای لپ قرمزی نگو که دلم خونه آخه باباشونم لپ قرمزیه همش دستش میندازم میگه ببین اگر بچه هامم مثل خودم خوشگل و لپ قرمزی نشدن خخخخ.پیش دکتر رویا کبودمهری رئیس بخش نازاییه بیمارستان الزهرا هم هست .تموم جوانب رو برام سنجید خداروشکر.تموم ازمایشهامو تکمیل کرد حتی ازمایش ویتامین د رو .من والا پیش ظهیری حسرت به دلم موند ی بار آزمایش ازم بخواد.میگه مطمئن باش اینبار بارداری.بعد چون دختر داییه پژمان هستش خیلی تمرکز داره.همش میگه تو چرا از اول نیومدی پیشم.راستش من اصلا دوست نداشتم کسی بفهمه ما ای وی اف میکنیم بهرحال اینجا شهر کوچیکیه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعد اينكه حركت جنين رو از هفته ٢٠/٢١ مثل حباب حس ميكنم كم و بيش ولي هميشگي نيست بعضي روزا بيشتر بعضي ...

عزیزم برا منم پیش می اومد و پوست پوست میشد.....

من روغن زیتون میزدم بهتر میشد.....

عزیزم منم سر دخترم حرکاتو دیر فهمیدم تازه از ۲۰ به بعد تک و توک شروع شد.....

جفتت قدامیه؟

یعنی چند روز بعد از اولین تزریق؟

4روز بعد از اولین تزریق یعنی روز 7 از روز 3 شروع کردم امروزم دومین روزمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.     بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگر ...

نه عزیزم نگران نباش راحت بزن.....

عزیزم دیدی گفتم تست همسرت اوکی هست؟؟؟

پریودتم به خاطر استرسی که داشتی تشریف نمیاورد و خیالش که راحت شد تشریفشو آورد.....