2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب من الان وقتى دستشويى ميرم لخته دفع ميكنم اگه هماتوم هم باشه مگه تو دهم يازدهم جفت تشكيل شده كه ...

سلام 

دوست عزیز من از هفته ۶ خونریزی و دفع لخته داشتم به مدت ۳ یا ۴ هفته ،،، که پروژسترون آمپولشو دادن بهم ،،من دقیق در جریان ،وضعیتتون نیستم ، چون صفحات زیاده نتونستم بخونم ، چون پستتون راجع یه دفع لخته بود ، خپاستم بگم من از هفته ۶ اینارو داشتم

دستور داده گفته بزن ساعتش رو نگفته ... سوپر فکت رو الان دوهفته است ۶ عصر میزنم ... اون دوتا هم تحریک ...

عزیزم همزمان نزن یکیش باید صبح باشه یکیش عصر.....

چون یکیش مهار میکنه یکی تحریک.....

یا از این به بعد تحریک تخمدانو صبحها یزن یا کلا از این به بعد سوپرفکتارو صبح و اون یکیم عصر بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام🌸 من روز ده انتقالم از روز ٥ دائما لكه بيني دارم دوتا سيكلوژست ميذارم واژينال با يه آمپ ...

نه عزیزم اثر هر دو یکیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر نکنم برا شیاف واژینال باشه چون من موقع خونریزی همه شیافام واژینال بودن..... شاید یه آمپول ...

آنا جون به اسن دپستمپن گفتن خداکثر پروژسترونی که میتونن استفاده کنن ۲ تا شیاف و یه آمپول پروژسترون هستش ،،،،!!!!!!!!! پس چرا من ۳ تا شیاف و ۲ تا آمپول پروژسترون داشتم روزی !!!!¡؟؟؟؟ بنظرت مال من زیاد بود ؟ شما داشتین کساییرو که اینهمه مثل من پروژسترون براشون تزریق بشه ؟ اصلا پروژسترون زیاد تزریق بشه چی میشه ؟ عوارضش چیه برا جنین ؟

ببخشيد شما ماه انتقالتون چند وقت بعد پانكچر بود؟

بهمن انجام دادم و همون موقع هم انتقال داشتم که منفی شده بود و این بار دوممه که انتقال دادم . برام دعا کنید تا مثبت شه

آنا جون به اسن دپستمپن گفتن خداکثر پروژسترونی که میتونن استفاده کنن ۲ تا شیاف و یه آمپول پروژسترون ه ...

نه عزیزم برات زیاد نیست نگران نباش.....

برا هر کسی طبق شرایطشه.....

حالا مرکز اونا یه چیزی گفته دیگه.....

عزیزم منم ۲ تا آمپول و ۲ تا شیاف داشتم.....

خوب تو خونریزیت بیشتر بود مطمئنا پروژسترونتم بیشتره.....

بیخشید یه سوال دیگه هم داشتم ، شیاف پروژسترونهای ما کی‌قطع میشه ؟ من الان روزی یکی دارم و اول ماه پن ...

عزیزم برا من که این دفعه لک و این چیزا نداشتم تازه گفته یه هفته شروع کن یه روز در میون استفاده کن و قطع کن.....

این دفعه رفتی ویزیت بشی بگو شاید برا تو رو نگه داره بیشتر.....

به خاطر جفتت و سرویکس و.....

عزیزم برا من که این دفعه لک و این چیزا نداشتم تازه گفته یه هفته شروع کن یه روز در میون استفاده کن و ...

مرسی عزیزم بابت جوابات

وای خوش به حالت ،،کاش ایندفعه برم سونو بگه جفتت خیلی بالا رفت و سرویکست هم بلندتر شده و دیگه شیافمو قطع کنه ،،، خسته شدم از شیاف و یه جا خپابیدن ،،،

آنا جون بنظرت اگه ایندفعه توو سونو طول سرویکس قرقی نکرده باشه یا کم شده باشه ، میخام بهش اصرار کنم برام سرکلاژ کنه و اگه نکرد برم پیش یه دکتر دیگه برام سرکلژ کنه ،،حداقل یه کم خیالم راحت بشه ،، بنظرت این کارم درسته که بهش اصرار کنم سرکلاژ بشم ؟

دوستان كممممممممك

من اواخر ارديبهشت پانكچر كردم يك هفته بعد پريود شدم كه تعجب كردم كه ٢١روزه بود چون من هميشه ٢٧يا ٢٨ روز هستم خلاصه گفتن طبيعيه كه ميشد ٢خرداد

الان از روز ٢٧ام منتظرم امروز روز ٣٠امه البته ٢٧ام يك كم لك ديدم و ٢٩ام نوار گذاشتم چند قطره كمرنگ بود كه اگه نوار نميذاشتم نميفهميدم

ممكنه به خاطر آمپول ٢١ام باشه يا كيسا داشته باشم براي آمپولهاي هورمني؟ من سابقه كيست ندارما

خيلي نگرانم آسيب نرسيده باشه بهم؟؟؟؟

اين ماه انتقال داشتم منظورم اينه كه قراره پري بياد انتقال داشته باشم😢😢😢😢

دوستاننننننن يعني هيچكس نميدونههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😢