2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله برا لانه گزینیه...... ولی در کل حواست باشه اگه غیر قابل تحمل بود به دکترت بگو......

ممنونم از پاسخگویی عزیزم . خدا از دهنت بشنوه . برام دعا کن با قلب مهربونت

آنا جون يعنى براى شما همين حدوداى من يعنى توى ده يازده روزه بعد إز انتقال بوده خون ريزى تون!?!?!

عزیزم من یه بار روز یازده دوازده لک دیدم شیاف اضافه شد قطع شد......

دیگه بعد سونوی قلب به خونریزی اساسی افتادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من یه بار روز یازده دوازده لک دیدم شیاف اضافه شد قطع شد...... دیگه بعد سونوی قلب به خونریزی ا ...

خوب من الان وقتى دستشويى ميرم لخته دفع ميكنم

اگه هماتوم هم باشه

مگه تو دهم يازدهم جفت تشكيل شده كه خونريزى هم بكنه؟!؟

عزیزم از اول پریودی تا روز ده روزی دوتا و بعد از اون تا الان روزی ۳ تا

دیگه استرادیول نخوردی ؟ به منم گفته روزی دوتا استرادیول هم گفت لازم نیست میترسم کم باشه 

خدایا شکرت😙
دیگه استرادیول نخوردی ؟ به منم گفته روزی دوتا استرادیول هم گفت لازم نیست میترسم کم باشه 

چرا الان روزی ۴ تا استرادیول و سه تا اکویین دارم...عزیزم همونی ک دکترت گفته اجرا کن الهی ک اندومتر حسابی ضخیم بشه

برا ورزش تنبليش مياد حالا ديروز رفته دوچرخه گرفته ك دوچرخه سواري كنه  چاق نيستا فقط شكم د ...

برادر منم همینطور هم تنبله برا ورزش و هم خوش خوراکه ماشاا.

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
خوب من الان وقتى دستشويى ميرم لخته دفع ميكنم اگه هماتوم هم باشه مگه تو دهم يازدهم جفت تشكيل شده كه ...

عزیزم خوب شاید فعلا از هماتوم نباشه.....

میتونه از کم شدن پروژسترون باشه.....

به هر حال مورد مشابهت بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشید کرم پیشگیری از ترک بارداری که استفاده میکردین این هستش ؟

عزیزم قیافش این حدودا بود.....

خوب چون تاریخش گذشت من انداختمش دور.....