2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
آخه زده بود مشکوک.  با اینحال سه روز بعدش رفتم آز دادم منفی بود ولی خیلی ناامید بودم چون داروه ...

تنبلی تخمدان داری ک بدنت جواب نداده ب دارو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم بله متاسفانه رماتیسم ستون فقرات بیماری مردانه اس و به همین علت دکترای محترم 3 سال طول ...

الهی که خدا پسر سالم بهت بده. خداروشکر که در مورد خودت هم کنترل شده و دیگه عود نمیکنه ان شالله. کلا رماتیسم یه بیماری هست که تشخیصش سخته. منم یه مدت درد استخوان میگرفتم که رفتم آزمایش دادم و گفتن همه چی نرماله و آخرش گفتن از اعصابه. یه دکتر روماتولوژی بهم گفت یه دوره مولتی ویتامین بخوری خوب میشی و گفت برم یوگا. جینسینگ هم داده بود که بهم نساخت. اما با مولتی ویتامین خوب شدم و اینکه سعی کردم زیاد فکروخیال نکنم. فکر کنم با hla b27 میشه تشخیص داد که ژن رماتیسم داریم یا نه.البته شما بهتر میدونید حتما.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ستاره جون ...ما اصلا از این جور چیزا نمیخیریم اینم گفته خوبه مقویه برای بعد انتقال دیشب چه اص ...

بهار خدا نکشتت تو اعصاب خوردی کلی خندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم همیشه امید هست.......

سلام آنا جونم خوبین ؟ ی سوال دارم من ک روز دوازده پری میرم سونو و ضخامت رحمم زده ۴ و منظم و دو بار رفتم و هر دو بارم ۴ بودش و پریود هم منظم دارم یعنی دیگه روزای آخر پریود ضخامتم زیاد میشه ک پریود میشم و دیگه مشکلی نیست ب ضخامت ؟ یعتی اگه ضخامتم کم بود پریود ننیشدم و پریود نامنظم بودش ؟ این ک پریودم منظم هستش یعنی ضخامت دیگه خوبه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دکتر نصر رو نوبت گرفتم

برای 1 آبان نوبت داد!!!!!!!!!!

چقدر دیرررررررررر!!!!! حالا من تا اون موقع چیکار کنم؟ انتقال ندم یعنی؟!!!!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام آنا جونم خوبین ؟ ی سوال دارم من ک روز دوازده پری میرم سونو و ضخامت رحمم زده ۴ و منظم و دو بار ر ...

سلام عزیزم 

منم اندومترم نازکه چندبار خواستم انتقال بدم ولی متاسفانه از 5 بالا تر نرفت

ربطی به نامظمی سیکل نداره فقط حجم خونریزی تغییر مبکنه 

طبیعتا هر چی به اخر سیکل نزدیک بشی ضخامت بالاتر میره 

ولی ممکنه برای بارداری شدن خوب نباشه چون با لانه گزینی خیلی در ارتباط هستش و باعث بشه نگیره یا سقط بشه

برای منم دعا کن اینماه اندومترم بره بالا انتقال بدم 

امروز روز سیزدهمه انتقالم بود بی بی چک گذاشتم منفی شد. 😔😔 برای آرامشم دعا کنین. خیلی داغونم.😭

اخی عزیزم درکت میکنم انشاالله که حتما ازمایشت مثبت هستش 

به چیزهای خوب فکر کن تا اتفاق های خوب بیفته و امیدت رو از دیت نده این راه خیلی طولانی هستش

سلام عزیزم  منم اندومترم نازکه چندبار خواستم انتقال بدم ولی متاسفانه از 5 بالا تر نرفت ربطی ب ...

منم اندومترم روز 14 شش شده بود فردا باید برم سونو دعا کنید بالا رفته باشه

خدایا شکرت😙
منم اندومترم روز 14 شش شده بود فردا باید برم سونو دعا کنید بالا رفته باشه

انشاالله که حسابی رفته بالا اونم سه خطی 

دارو چه دادن بهت 

مال من روز 15 سیکل 5 بود انتقال جنین کنسل شد 

الان اینماه دوباره دارو استفاده کنم ماه دیگه انشاالله اگه رفت بالا انتقال بدم 

این اندومتر هم شده یه معضلی  انتقال برام شده آرزو

دقیقا منم خسته شدم شما داروهات چیه ؟ 

به من استروفم دادن همون خارجی استرادیول هستش و استرومارین فرتیل سی ام پنتوکسی فیلین امپول دکاپپیتل

انشاالله که حسابی رفته بالا اونم سه خطی  دارو چه دادن بهت  مال من روز 15 سیکل 5 بود انتق ...

من روزی 5 تا استرادیول قرص واژینال سینالدفیل نمیدونم اسم قرص رو درست نوشتم یانه خخ ژل استروژل برای بازو من روز 9 شد 5 روز 14 شد 6 فردا روز 18 هست ببینم چند شده

خدایا شکرت😙
من روزی 5 تا استرادیول قرص واژینال سینالدفیل نمیدونم اسم قرص رو درست نوشتم یانه خخ ژل استروژل برای ب ...

ای جونم انشاالله حسابی رفته بالا عزیزم و انتقال میدی دوتا برات میگیره

منم روزی 4 تا استروفم و دوتا استرومارین و دوتا پنتوکسی فیلین و یک دونه فرتیل سی ام