2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
عزیزم ام اس هم یه نوع بیماری خودایمنیه اما خوب دلیلی نمیشه حتما ناباروری رو باعث بشه..... یکی از دو ...

سلام چجوري ميشه فهميد؟

تو آزمايش اوليا هست؟؟؟

ميشه بگين تو آزمايش با چي نشون داده ميشه؟

سلام عزيزم  ممنون وقتي كه ميزاري و پاسخ ميدي ، خدا خودت و عزيزانت رو حفظ كنه . أنا جان چرا بي ...

عزیرم ممنون از دعای قشنگت....

عزیزم بذار خیالتو راحت کنم......

ببین بتای من سر این بارداریم بالای صدهزار بود ولی بی بی دو خط پررنگ همرنگ نداشت.....

ضمنا فقط یه بی بی نذاشتم دو تا بی بیگذاشتم هر دو دو تا خط پررنگ بود اما خط دوم به پررنگی اولی نبود.....

ضمنا همزمان با این بی بی قلبم تشکیل شده بود پس توقع زیاد از بی بی اونم روز ده انتقال نداشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالش انشالله منم نتیجه بگیرم، ماه بعد قراره برم برای شروع مراحل آی وی اف، مرسی 

ایشالله که میگیری چرا که نه.....

اما عزیزم کاش شما که اسپرم گیریتون سخته آزهای ایمنی و انعقادیو میدادی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون من یه سوال در مورد همین پروژسترون دارم. من تو بارداری قبلیم که آنوکسا 4000 داشتم، فقط رو ...

عزیزم من چون طبیعی باردار شدم فکر کنم قرار نبود پروژسترون داشته باشم.....

ولی چون بیخبر از بارداریم بودم و ویزان (ویزان پروژسترون داره) خورده بودم دکترم احتیاطا شیاف سیکلو داد واسم روزی یکی که هنوزم (هفته بیست) دارم.....

تقریبا بعد غربالم پرولوتونم (۵۰۰) شروع شد هر دوازده روز یه باره که من دو هفته یه بار میزنم....

این دفعه برم ببینم شیافو قطع میکنه یا نه.....

اما دفعه قبلم همون اول دو تا آمپول پروژسترون داشتم که بعد شروع خونریزی دو تا شیاف اضافه شد.....

پروژسترونام بعد ۱۲ هفته به پرولوتون ۲۵۰ هفتگی تبدیل شد اما شیافارو داشتم تا به مرور کم و هفته ۱۵ یا ۱۶ قطع شدن و پرولوتون رو تا هفته ۳۱ با ۳۲ داشتم.....

ایشالله که میگیری چرا که نه..... اما عزیزم کاش شما که اسپرم گیریتون سخته آزهای ایمنی و انعقادیو مید ...

مرسی عزیزم، راستش اصلا نمیدونم چی هستن این آزمایشا، من باید بدم یا شوهرم باید میداد؟

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
سلام اینجا فقط کسایی اقدام با میکرو تو سال 94 هستن هستش؟؟

نه عزیزم همه دوستان هستن چه قبل ۹۴یا چه بعدیا......

آخه اون زمان ما قبل این تاپیک تاپیک بارداری با میکرواینجشن رو داشتیم که تاپیک سنگین شد خواستیم تاپیک جدید ایجاد کنیم و اسمش متفاوت بشه ۹۴ رو به اسم تاپیک قبلی اضافه کردیم....

وگرنه همه دوستان هستن چند باری میخواستم عنوانشو تغییر بدم دیدم نمیشه فکر کنم باید ببینم نی نی یار میتونه کمک کنه یا نه.....

سلام چجوري ميشه فهميد؟ تو آزمايش اوليا هست؟؟؟ ميشه بگين تو آزمايش با چي نشون داده ميشه؟

ببین به نظرم بهتره با یه ایمونولوژ که تو زمینه ناباروری کار کرده مشورت کنی اما من تستهایی که میدونم و خودم انجام دادمو برات میذارم.....

شما بهتره نسخه ۴ رو انجام بدی......

نسخه ۳ رو هم انجام بدی خوبه مربوط به ژن غلظت خونه که فاکتور انعقادیه مهمیه.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلطت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

مرسی عزیزم، راستش اصلا نمیدونم چی هستن این آزمایشا، من باید بدم یا شوهرم باید میداد؟

عزیزم ببین چون به هر حال اسپرم با بیوپسی گرفته میشه یعنی جنینات هر یه دونش ارزشش خیلی بالاتره و بهتره هدر نره.....

یعنی به نظرم باید تمام سعیتو بکنی انتقالت موفقیت آمیز باشه.....

این آزهای ایمنی و انعقادی رو خودت انجام میدی.....

اینجوری بررسیمبکنی ببینی خونرسانی به رحم و جنین خوبه یا نه و رحمت جنین رو پس میزنه یا نه.....

نسخه سه و چهار آزهای تکمیلیو که میذارم بهتره انجام بدی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیرم مطمئنا چربیت بی تاثیر نبوده..... چربی شکمت چی رفع شده؟ چون چربی شکم و دور تخمدانت خیلی فاکتو ...

من فقط چربی تریگلیسریدم ۶۰۰ بودش و چربی کلسترولمم ۲۸۰ بود ک دوتاش نرمال شد . چربی شکم دیگه چ آیتمی هستش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت ، دوشنبه بهم وقت مشاوره دادن. چند تا سوال داشتم. اینها چند تا جنین می ...

موفق باشی عزیزم
دوشنبه صبح وقت مشاوره دادن؟
یادت باشه صبح ها کلا دکتر مهر افزا نیستا
مجبوری چند نوبت صبح بری
برای همین تشکیل پرونده و مشاوره و رضایت دادن همسر و ....
بعد میتونی برای شیفت بعد از ظهر نوبت بگیری اما برای شیفت بعد از ظهر حتما باید 2به بعد بری
منشی دکتر مهر افزا 2 و نیم به بعد میاد

پروتکل مرکز بسته ی 3 تاییه
اما اگه کسی جنینش کیفیت مناسب نداشت بیشتر میذارن
سری قبل جنین های من خوب نبودن و برام هر 4 تا رو گذاشتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام ب همگی من تازه وارد این تاپیک شدم هیچی از حرفاتون متوجه نشدم چقد تخصصی صحبت میکنین منم مشکل ...

خوش اومدی عزیزم
ان شاء ا... با همین ای یو ای مامانی
اما اگر نشد اتفاقا تو ای وی اف راحت تری
چون دقیقا زمان همه چیز معلومه و داروهای لازمت رو وقت مناسب تری شروع میکنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مشکل ایمنی یانی چی؟ من ms دارم. این شامل منم میشه؟

بله عزیزم ام اس هم نوعی بیماری خود ایمنی هست
یادت باشه تو مشاوره بگی
ترجیحا بهتره درخواست کنی ازمایش های سی دی مارکر رو برات بنویسن

دوستان کدوم یک از محصولات خانواده هپارین خارجی هستن و یا عوارضشون کمتره؟ اصلا فرق هپارین و سلکسان و ...

فرق انواع این دارو ها که اسم بردین در وزن مولکولیشون هست
در واقع هپارین با وزن بالا همون هپارین شناخته میشه اما هپارین تکه تکه شده با وزن مولکولی کم اسم های دیگه ای داره مثل سلکسان انوکسا گلکسان و...

بله میشه از دستگاه تزریق بدون سوزن هم استفاده کرد