2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
آخه لاله جون بهشون گفتم محكم كاري آزمايش انعقادي هم بهم بدين گفت لازم نيست نه تا حالا سقط داشتي نه ه ...

چی بگم از نظر دکترا هیچی لازم نیست
حالا شما صبر کن
ان شاء ا... 5 شنبه آزت که مثبت شد بعدا میتونی در مورد امپول هپارین صحبت کنی با دکترا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیززززم مرسی که به یادمی آره امروز آز دادم منفی بود عددش 1 شده بود. خیلی درمونده شدم واقعا نمیدونم ...

عزیزم ایشالله مشکل هر چیه به زودی خودشو نشون میده.....

میفهمم بلاتکلیفی بد دردیه.....

ایشالله به زودی مامان که شدی همه این سختیا فراموشت میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ندادن بهم فقط اينارو دادن  حالا اگه حامله نشم مجبورم همه اينارو بدم

عزیزم ایشالله میشی به این چیزا فعلا فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیززززم مرسی که به یادمی آره امروز آز دادم منفی بود عددش 1 شده بود. خیلی درمونده شدم واقعا نمیدونم ...

خیلی متاسفم عزیزم
من دقیق یادم نیست
اگه دوست داشتی مشکل رو بگو و اینکه چه چیزهایی رو بررسی کردین و کارهای تکمیلی تا حالا چی داشتی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من چون طبیعی باردار شدم فکر کنم قرار نبود پروژسترون داشته باشم..... ولی چون بیخبر از بارداریم ...

ممنونم از راهنماییت. یعنی تو این بارداریت اوایل با آنوکسا 6000 آمپول نداشتی و فقط سیکلوژست داشتی؟ والا دکتر رزاقی هم به اونا که طبیعی باردار میشن هم آمپول میده انگار! ایندفعه که برای من مشخص نکرد در مورد پروژسترون چه تصمیمی داره. فقط داروهای اصلیمو گفت که آنوکسا 6000 دارم و آسپرین ندارم. گفت باردارشدم برم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیز من هم هیچ کدوم از این ها رو نداشتم اما بعد از میکروی اول دچار تنبلی شدم تنبلی برای میکرو مشکل س ...

خوب این ماه نمیرم میگم ک شاید مشکل ژن انعقاد داشته باشم و قرص قبل از انتقال بخورم شاید تخمدانم ب دارو ک جواب نمیده غلظت دارم و خون ب تخمدان نمیره و کیفیت تخمدانم خوب نیستش . یعنی میشه ک بر اثر غلظت هم باشه ک خونرسانی انجام نمیشه ؟؟ میخوام قبل از میکرو محکم کاری بکنم . عزیزم سیکل آنتاگونیست و آگناگوسیت چیه و چ تفاوتی داره و چگونه هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی چاقی شکمی دارین یا ندارین؟

عزیزم من آزمایش چربی ک دادم تا دیشبم قرص ویتامین ای و متفورمین و قرص چربی و قرص رویال خوردم . این قرصا روی چربی اثر نذاشته ک چربیم کم شده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خو ...

عزیزم خدا خیرت بده ...

به من گفتن ماه بعد روز دوم پریودم اونجا( میرم مرکز ناباروری اصفهان)  باشم، البته این ماه قرار بود شروع کنم مراحلو که روز دوم پریود رفتم ولی چون تیروئیدم کم کار بود دارو بهم داد گفت ماه بعد بیا، حالا همون روز دوم پریود که میرم همونجا میشه این این آزمایشارو انجام بدم؟ یا زودتر توی شهر خودمون انجام بدم؟

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
خیلی متاسفم عزیزم من دقیق یادم نیست اگه دوست داشتی مشکل رو بگو و اینکه چه چیزهایی رو بررسی کردین و ...

لاله جون خلاصه بگم دوباره

من بهمن 93 با آمپول پیورگان و آ اس آ و فولیک اسید تحریک تخمدان انجام دادم و با یه بار درمان طبیعی باردار شدم ابتدای بارداری مایع دور جنین کم بود که انوکساپارین تجویز شد هفته12 خونریزی افتادم انوکسان قطع شد هفته 31 انسداد کامل شریانهای رحمی اتفاق افتاده بود و دختر قشنگم 6 هفته رشد نداشت و ضربان قلبش به خطر افتاد و سزارین شدم. نی نی قشنگم 29 روز زنده بود و رفت و منو تنها گذاشت. بعد سزارین عفونت آبسه کرده بود که 16 روز بستری شدم و درن وارد کردن عفونت رو کشیدن و شستشو و آنتی بیوتیک نسل 5 و.... تا خوب شد. بعد از اون همه آزها رو انجام دادم. 

کاریوتایپ خودم و همسرم سالم

انعقادی سالم

ایمنی سالم

دی اف آی و تانل همسرم سالم

فقط همسرم آبنرمالش 97 بود و تحرک آ نداشت اما تحرک بی 60درصد که برای میکرو خوبه حتی دکترش گفت طبیعی هم میشه باردار شین

دکتر خودمم گفت چون بارداری قبلی انسداد شریانهای رحمی داشتی با اینکه مشکل انعقادی نداری از ابتدای بارداری هپارین 5000 روزی دوبار باید بزنی

بعد از اون 2 بار آی یو آی ناموفق 2 بار پانکچر هر بار 1 جنین با کیفیت یه انتقال فرش منفی و یه انتقال فریز منفی. بار سوم پانکچر 6 تخمک و 3 جنین سه و نیم روزه هر کدوم توی یک نی و کیفیت خوب.  ماه بعد هیسترو و خراش آندومتر پلیپ ریز متعدد که خارج شد و کورت کشیده شد و پاتولوژی هم تایید کرد پلیپ بوده. ماه بعدش که این سری بود رحم سه خطی آخرین سونو 3 روز قبل انتقال ضخامت 7.9 دو روز قبل انتقال پی آر پی انجام دادم و 1 جنین انتقال دادم که نگرفت. حالا 2 تا جنین فریز دارم نمیخوام از دستشون بدم اگه راهی میدونی بگو چیکار کنم. BMI 30 و چاقی شکمی دارم میخوام این ماه لاغر کنم بلکه اثر بخش باشه. به نظرت اگه رحمم خوب بود 2 تا رو با هم انتقال بدم؟ یا اصلا بیخیال شم برم رحم اجاره ای!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دوستان كسي بوده كه با داشتن بيماري ارتريت روماتوييد باردار شده باشه؟! با ANA مثبت چطور؟!

من شنیدم یکی روماتیسم داشته و باردار شده و بچه شو دنیا آورده. البته نمیدونم داروهاش چی بود و دکترش کی بود.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ممنونم از راهنماییت. یعنی تو این بارداریت اوایل با آنوکسا 6000 آمپول نداشتی و فقط سیکلوژست داشتی؟ وا ...

عزیزم خوب من این سری اولین ویزیتم روز سونوی قلب بود که به خاطر سابقه انعقادیم سلکسان (۴۰۰۰) تجویز کرد.......

از همون روزم شیاف سیکلو تجویز شد.....

من تو اولین ویزیتم که دو روز بعد بی بی + بود ین بارداریم ۶ هفته و ۵ روز بود.....

خوب این ماه نمیرم میگم ک شاید مشکل ژن انعقاد داشته باشم و قرص قبل از انتقال بخورم شاید تخمدانم ب دار ...

عزیزم بله غلظت خونم میتونه موثر باشه......

نوع سیکلام بستگی به شرایطت داره.....

باید ببینی دکترت کدومو برات تجویز میکنه......

عزیزم خدا خیرت بده ... به من گفتن ماه بعد روز دوم پریودم اونجا( میرم مرکز ناباروری اصفهان)  با ...

عزیزم به امید مرکز بتشی به این زودیا این آزهارو برات نمینویسن.....

حداقل بعد دو یه تا منفی یا سقط شاید بنویسن.....

بخوایی انجام بدی باید یه جوری در مقابل عمل انجام شده قرار بدی.....

مثلا بری یه دکتر زنان معمولی بگی دکترت تو اصفهان گفته اینار  انجام بده با جوابشون بیا و بخوایی برات نسخه کنه.....