2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
سلام به همگي بچها چرا دكتر به من بعد انتقال نه اسپرين داده نه انوكسان كه مثله اينكه دور ناف ميزنن&n ...

عزیرم معمولا اطلاعات جزئیو نمیگن مگه اینکه پیله کنیم و بپرسیم یا اینکه فریز داشته باشی و کارت فریز بهت بدن.....

بابت آسگرین و سلکسانم والا شرط سنی خیلی معقول نیست منطقیش اینه آز بنویسن که اونم ماشالله نازشون زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من بعد دو سقط( اولی پنج هفته و دومی هفت هفته بعد از رویت ضربان قلب) داشتم در ...

عزیزم من تست کراس مچ ندادم اما نقص ایمنی داشتم و با سرم باردار شدم.....

بستگی به شدت مشکلت داره....

ایشالله به زودی نتیجه دلخواهتو بگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم معمولا اطلاعات جزئیو نمیگن مگه اینکه پیله کنیم و بپرسیم یا اینکه فریز داشته باشی و کارت فریز ب ...

آنا جون آزمايش كانل واسم نوشته بودن منم دادم

همه چي توش بود فقط فقر ويتامين دي داشتم كه اونم ٣ ماه قرص خوردم رسيد به ٨٥ گفت ديگه كافيه

سلام کسی تو این تاپیک هست که با اسپرمایی که با ببوپسی بیضه از شوهرش گرفتن بچه دار شده باشه؟

بله عزیزم دوستان آزواسپرمی بودن با بیوپسی جواب گرفتن.....

راستی عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم......

آناجان سلام مردی که خودش ر بسته😄میشه بدون باز کردنش، وجراحی ای که نیاز داره.....از بیضه اش اسپرم ب ...

عزیزم والا نمیدونم چون اطلاعاتی در مورد وازکتومی ندارم اما به نظر میاد از طریق بیوپسی بشه.....

سلام خانما سوپر فکت رو کسی میدونه کجا دارن؟ هر  داروخونه ایی رفتم نداشتن تهرانم مجبور شدم سی ...

عزیزم نگران نباش سینافکتم خیلیا داشتن.....

بله عزیزم بیار دوباره فردا ببر......

کاش خودتون بزنبن.....

یادمه بخچالی بود الان هوا گرمه میبری میاری یه کیسه یخ هم باهاش باشه، البته نذار مستقیم یخ به آمپول بچسبه......

دکترم گفت سرنگ انسولین بگیر با اون بیست واحد بزن فقط میخام.بدونم یه شیشه امپول چند تا بیست واحد سرنگ ...

عزیزم احتمالا همین یکی کافی بوده اگه نیاز بود دو تا مینوشت واست.....