2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

نههههه فکر نکنم دیگه دروغ بگن

به من قبل انتقال گفتن اگه بی کیفیت باشه اصلا انتقال نمیدن

تو که مامانی عزیز جان ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

سلام

کسی تو این تاپیک هست که با اسپرمایی که با ببوپسی بیضه از شوهرش گرفتن بچه دار شده باشه؟

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم دکتر حیدر براتون چه کارهایی انجام دادن ؟و کجا انتقال دادین ؟

دکتر حیدر سه ماه مکملای تقویتی واسه تخمک و ضخامت آندومتر داد بعد ماه چهارم وارد سیکل شدم و نه تا جنین درست شد متاسفانه اولین انتقالم سقط شد الان قراره بسته دوم انتقال بده بیمارستان بهمن

سلام دوستان  من بعد دو سقط( اولی پنج هفته و دومی هفت هفته بعد از رویت ضربان قلب) داشتم در ...

سقطتون چجور بودش ؟ توقف رشد داشت جنین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آناجان سلام

مردی که خودش ر بسته😄میشه بدون باز کردنش، وجراحی ای که نیاز داره.....از بیضه اش اسپرم بکشن؟ 

و اینکه  جراحیش ،نیاز به بستر ی شدن داره ؟ وبعدش نیاز به استراحت داره؟یااینکه مثل همون زمان بستن،جراحی سرپایی یه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بي بي چك روز ١٠ بعد انتقال يه هاله بندازه،  معتبره؟

اره عزیزم معتبره
حتما فردا آز بده تا خیالت راحت بشه

مبارک باشه عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگي بچها چرا دكتر به من بعد انتقال نه اسپرين داده نه انوكسان كه مثله اينكه دور ناف ميزنن&n ...

والا خیلی هم ربطی به سن نداره
بیشتر به خاطر دوز بالای هورمونایی که میگیریم ، یعنی استرادیول و پروژسترون هست که این امپول و قرص تجویز میشه
متاسفانه خیلی از دکترا ضرب المثل " کار از محکم کاری عیب نمیکنه" رو نشنیدن تا حالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگي بچها چرا دكتر به من بعد انتقال نه اسپرين داده نه انوكسان كه مثله اينكه دور ناف ميزنن&n ...

در مورد جنین هم والا زورشون میاد حرف بزنن
البته در مورد تخمک و تعدادش و کیفیتش و تعداد جنین و .... هم همین طوره
من تو مرکزی که دو سال قبل میکرو کردم همه اطلاعات رو گفتن بهم
اما این سری دکترم نگفت، منم جای دیگه سونو رفتم گفت تعدادش رو
در مورد جنین هم چون تو اتاق عمل اشنا داشتم از جنین شناس پرسید و بهم گفتن!! اونم اخماشون پایین اومده بود انگار ارث پدریشون رو بهم بخشیدن!!

سلام دوستان  من بعد دو سقط( اولی پنج هفته و دومی هفت هفته بعد از رویت ضربان قلب) داشتم در ...

عزیزم به جز کراس مچ کدوم ایتم رو مشکل داشتی؟
اصولا برای مشکل ایمنی از یکی دو ماه قبل پرد شروع میشه و به محض مثبت شدن هم سرم باید تزریق بشه
البته این تو بارداری طبیعی هست

سلام. لطفا اگر امکانش هست چند دقیقه وقت بگذارید تاپیک من رو هم بخونید. شاید بتونید کمکم کنید. ممنون میشم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1838104/نظرسنجی-برای-محل-اقامت-در-نزدیک-مرکز-ناباروری?postId=61286515

نظرسنجی برای انتخاب محل اقامت نزدیک مرکز ناباروری لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.

سلام خانما

سوپر فکت رو کسی میدونه کجا دارن؟ هر 

داروخونه ایی رفتم نداشتن تهرانم

مجبور شدم سینا فکت بخرم از فردا روزی بیست  واحد برای ای وی اف باید تزریق کنم دکترم یه شیشه پنج و نیم میلی امپول نوشته میخاستم بدونم هر میلی چند واحده؟ 

یعنی یه امپول چند تا بیست واحد میشه؟ 

مثلا تزریق کردم در امپولو ببندم بیارم خونه؟ 

چیزیش نمیشه؟ 

اخه اولین بارمه ای وی اف میکنم و این امپولو میزنم نمیدونم چجوریه 

ممنون از راهنماییتون 

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
سلام خانما سوپر فکت رو کسی میدونه کجا دارن؟ هر  داروخونه ایی رفتم نداشتن تهرانم مجبور شدم سی ...

عزیزم سوپر فکت تا جایی که یادمه دیگه نیس وبجاش همون سینا فکت رو میدن که همون کارایی رو انجام میده 

به واحد تزریقات که مقدارشو بگی خودشون.میدونن چقدشو باید تزریق کنن 

در ضمن یخچالی هست این دارو وباید کیسه یخ همرات باشه ...هر بار هم که تزریق میکنی درشو خوب ببند برای تزریق بعدیت !