2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام دوستاي خوبم، دلم براي همه تون تنگ شده، آنا جون شما خوبين؟ ني ني خوبه ؟ جنسيتش هموني شد كه به دل ...

سلام عزیزم
خوبی شکر خدا؟
منم خوبم به لطف خدا و دعای دوستان

عزیزم این همه استراحت واقعا لازم نیست وقتی همه چیز اکی باشه
اگه طول سرویکست نرماله زندگی عادی رو در پیش بگیر
همسرتون هم اگه به حرف دکتر اروم میشه بگین دکتر باهاشون حرف بزنه که دیگه این قدر به شما سخت نگیره

در مورد سل فری هم خیالت راحت باشه فعلا مطمئن ترین ازمایشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان ،چن وقتیه به تاپیک سرنزدم،عزیزم امیدوارم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی،راستی من تا ...

عزیزم بله یه گل پسر مامانی قراره به سلامتی در آغوش بگیرن.....

ثمین جونم فعلا مشغول آزاشون هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم علاوه بر mthfr برا من pai1 هم هتروزیگوت بود و بابت اونم سلکسان تو سیکل انتقال داشتم..... ب ...

این pai هم رن است مال من احتمالا فقط دوتا mthfr گفت ک ژن غلظت هستش و گفت دوتا فاکتورای mthfr هستش و نگفت pai . یعنی فقط دوتا فاکتور mthfr گفتش و pai نگفت البته تو برگه آزمایشام pai هم هست

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستاي خوبم، دلم براي همه تون تنگ شده، آنا جون شما خوبين؟ ني ني خوبه ؟ جنسيتش هموني شد كه به دل ...

عزیزم بله یه پرنس تو راهه.....

عزیزم خیلی تو استراحت زیاده روی نکن.....

کار هم نمیکنی ایرادی نداره اما تو خونه حتما قدم بزن یه بند نخواب.....

خونرسانی مختل نشه عزیزم......

آبم زیاد بخور اگه انقدر تحرکت کمه اما قدم زدنو جدی بگیر.....

ایشالله به سلامتی بغلش میکنی.....

سلفری هم خیلی دقیقتره.....

منم انجام دادم اما خوب هیچ آزی صد درصد نیست.....

باید ته تهش بسپاری به اون بالا سری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام منم اومدم به جمعتون بپیوندم منم در انتظارم دو ساله ولی نی نی ندارم میخوام IVF کنم

عزیزم خوش اومدی به جمعمون.....

خونه خودته.....

ایشالله تو این خونه جشن مادر شدنتو بگیریم.....

این pai هم رن است مال من احتمالا فقط دوتا mthfr گفت ک ژن غلظت هستش و گفت دوتا فاکتورای mthfr هستش و ...

عزیزم جوابا بیاد میشه بهتر در موردش صحبت کرد.....

عزیزم خوش اومدی به جمعمون..... خونه خودته..... ایشالله تو این خونه جشن مادر شدنتو بگیریم.....

قربونت برم انشالله

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
عزیزم جوابا بیاد میشه بهتر در موردش صحبت کرد.....

میگم اون س تا آزمایشا اومده عفونت و ایمنی و انعقادی ولی اون دوتا ژن انعقادی mthfr نیومده و نوزده برج چار میادمن دیگه نمیتونم برم جوابش بگیرم و میخوام برم باهم بگیرم و مشکلم اینجاس ک ماه بعد ک بخوام میکرو کنم آخرای برج چار میکرو میخوام برم تو سیکلش اگه نیاز ب دارو داشتم چی دگه وقت ندارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میگم اون س تا آزمایشا اومده عفونت و ایمنی و انعقادی ولی اون دوتا ژن انعقادی mthfr نیومده و نوزده برج ...

خوب عزیزم نیاز به دارو داشتی سیکل رو شروع نمیکنی.....

اول مقدمات درمان رو شروع میکنی و به وقتش سیکل رو شروع میکنی.....

اگه قرار بود آزارو بدی و جوابش برات مهم نباشه و به هر حال تایمی که میخوایی شروع کنی مگه پول و وقتتو از سر راه آوردی.....

به هر حال باید بر اساس جوابا پیش بری......

سلام عزیزم خوبی شکر خدا؟ منم خوبم به لطف خدا و دعای دوستان عزیزم این همه استراحت واقعا لازم نیست وق ...

شكر خدا خوبيم، والا هنوز سونو سرويكس ندادم، انشاالله همه چيز خوب پيش بره، ممنون از لطفت لاله جون، اميدوارم گل پسرت رو سالم بغل كني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم