2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

سلام عزيزان صبحتون بخير

امروز ٧ روز انتقالمه هييييييييچ علائمي هم نداشتم و ندارم

تا اينكه الان رفتم توالت و فقط ترجيح دادم با دستمال خودم و تميز كنم كه ديدم دستمالم يه جاهاييش صورتي كم رنگ بود ولي خون مرده نه...

يه رنگه صورتيه خيلي فرش نميدونم چطوري منظورم و بگم

امكانش هست روز ٧ لانه گزيني بشه ؟!

یعنی منم میتونم برم؟ آخه دکتر بهم گفت نری بهتره ولی دلم میخاد برم ،، بهم گفت جفتت پایینه و انگار خون ...

عزیزم تو شرایطت فرق میکنه.....

اون رفتن مال طرایط عادیه یعنی بدون نیاز به استراحت و.....

عزیزم خواهشا ریسک نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنا عزیز ،،شما نظرت چیه راجع به مسافرت من ؟ دکتر گفت نری بهتره و گفت انگار خونریزیهات یادت رفته ...

عزیزم ببین هواپیما به خاطر اختلاف فشار توصیه نمیشه......

اونم برا افرادی مثل تو.....

ببین عزیزم ریسک نکن واقعا صلاح نیست.....

ببین تازه میخوایی بری و برگردی.....

یعنی دو بار این مسیرو میری.....

ببین من که شرایطم عادی بود دکتر عید بهم گفت با هواپیما نرو و با ماشین خودتون میتونی با احتیاط برین اما همون هر یکی دو یاعت استراحت رو گفت باید داشته باشین.....

عزیزم اما من خیلی کمر درد گرفتم.....

به نظرم نری بهتره بگو اونا بیان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا جان طاعات وعباداتون قبول عزیز از طریق ایمیل هیچ پیامی از شما دریافت نکردم اگر امکان&nb ...

فدات بشم عزیزم.....

پس جوابا نیومده باشه پس اینجا برات جوابشونو میذارم.....

طلوع جون دکتری بهت گفته بود بری سراغ رحم اجاره ای؟ یا همه می گفتن با دارو درست می شه

میگفتن درست میشه. حتی من خودم گفتم برم رحم اجاره ای بگیرم، دکتر عصبانی شد گفت مگه چند سالته، درست میشه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
آنا جون سلام هنوز چیزی ارسال نشده برام  به نظر شما آقا م مجددا عمل واریکوسل  انجام بدهد مم ...

عزیزم بذار جوابتو بفرستم چون حضور ذهن ندارم، بعد در مورد این سوالت مجدد فکر میکنیم.....

ضخامت شما چند بود دکتر به من گفت فرمش خوبه ولی 6 کمه یعنی تا دوشنبه بالا میره؟

ان شاءالله میره بالا. سویا بخور، لوبیا سبز و کپسول فرتیل سی ام دکتر من برام داد، برای تقویت اندومتر خوبه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
آنا جون سلام هنوز چیزی ارسال نشده برام  به نظر شما آقا م مجددا عمل واریکوسل  انجام بدهد مم ...

پاسخ اول سوگند جون:

عزیزم آز هورمونی خودت یعنی اولین عکس تو روز دوم سوم پریودی بوده درسته؟

ظاهرا ال هاشت پایینه.....

تخمکات زود آزاد شده بودن درسته؟

راجب اون مشکل همسرت کاش ظاهرا مشاوره انجام دادین گفتن موردی نداره.....

اما کاش با یکی دو دکتر دیگه هم مشورت کنین.....

عزیزم آزهایی که دارین همه روتینن.....

راستی به نظر هموگلوبینت با اینکه تو رنجه اما بالاست دکتر من ۱۴/۵ رو بالا میدونه.....

تو بارداریمم با وجود سلکسانام هنوز زیر ۱۴ نشده دکترم همچنان میگه بالاست

سلام دوستان، صبح همه بخیر 

دوستان باردار یه سوال خنده دار اما مهم، من شکمم هنوز اصن بزرگ نشده، این طبیعیه؟ یا بخاطر اینکه کم غذا میخورم؟ 

وقتی ریلکس مینشینم، شکمم تیک تیک میزنه، این ضربان قلبه نی نی هست؟ 

عزیزم من مجدد در جواب پست خالی (سلام) که ایمیل کردین ریپلای کردم ظاهرا همه جوابا اومدن.....

چک کنین اگه نیومد اینجا بذارم.....

آخه اینجا نمیدونم چه جوری جواب بدم که رعایت امانت بشه چون واقعا نمیدونم چند درصد از اطلاعاتی که تو ایمیل برام فرستادین راضی هستین اینجا در موردش صحبت بشه.....

سلام گلی جان نگران نباش منم مشکل آندومتر داشتم ولی حتی با هیسترو هم بالا نرفت نهایت شد شش انتقال جنی ...

عزیرم چه خوب اومدی.....

دلم واست تنگ شده.....

چند باری برا دوستان ناامیدمون برا ضخامت تورو مثال زدم.....

خوبی؟

گل پسرت خوبه؟

گلم بادکش گرم چیه؟! 

بادکش گرم همون لیوان گذاشتن و پنبه و آتیش زدن و......

بادکش سردم با دستگاه مکندست.....

ضخامت شما چند بود دکتر به من گفت فرمش خوبه ولی 6 کمه یعنی تا دوشنبه بالا میره؟

ایشالله بالا میره عزیزم.....

سلام عزيزان صبحتون بخير امروز ٧ روز انتقالمه هييييييييچ علائمي هم نداشتم و ندارم تا اينكه الان رفت ...

ایشالله خود خود خودش.....

به لانه گزینی تر و تمیز و مامانی.....