2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
من اونجا که هستم بالای پروندم اسم دکترم نوشته سعید البرزی

عزیزم من مادر و کودک بودم، دکتر البرزی و تیمش کار میکنن تو مادر و کودک. 

به انتخاب خودت نیست اما اصرار کنی به خانم حسامی کمکت میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو گوش نریزیا دختررررررررر..... گفتم بینیتو شستشو میدی..... سینوسارو تمیز میکنه..... من گوش ...

واااي خوبه پرسيدماااا فكرشو كن چه كار خنگولانه اي ميخواستم بكنم !!! عزيزم با گرم كردن و قرقره آب نمك و اينا خيلي بهترم از غروب

عزیزم خوب مگه اوریون بگیری کافی نیست..... منم فقط اوریون گرفتم دیگه واکین نزدم..... واکسن مال اونب ...

اوريون واقعا يه لحظه بهمم ريخت به خدا، تا حالا نشنيده بودم واكسنشو آخه

من كه ميدوني اهوازم شب تا صبح كولر گازي تو سر و صورتمون روشنه بازم گرمه، ممكنه واسه همين باد سرد و اينا ملتهب شده باشه ؟

عزیزم من مادر و کودک بودم، دکتر البرزی و تیمش کار میکنن تو مادر و کودک.  به انتخاب خودت نیست ا ...

شما دفعه ی اول میکرو جواب گرفتین؟؟مشکل از خودتون بود یا شوهرتون عزیزم؟ببخشید زیاد سوال میپرسم.اخه من زیاد تجربه ندارم به یکی نیاز دارم جواب گرفته باشه و کمکم کنه.ممنون از راهنماییت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تورک آنا یه سواال داشتم تزیزم  توو سایت آزکایشگاه نیلو نوشته برا اینکه یه سونوگرافیست بتونه غر ...

والا اینو نمیدونم اصلا چیه.....

خیلی سخت نگیر.....

عزیزم دکتر وقتی آز غربال اول موردی نداشته باشه غربال دومو (کوواد مارکر=۴تا مارکر) نمینویسه....

سر دخترمم برا من ننوسته بود این دفعه هم ننوشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز...امروز رفتم سونو اندومترم ۷.۲ بود ک دکتر گفت برای روز ۱۰پریودی خوبه ب نظرتون تا هف ...

عزیزم فکر کنم باید سوالتو اصلاح کنی.....

جنین گرید آ مثلا سه روزه چند سلولیه؟

جنین گرید آب مثلا پنج روزه چند سلولیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا ، اسم سونولوژیست آزمایشگاه نیلو توو اون سایت هست ولی اسم سونولوژیستهایی  که خانم دکتر ...

عزیزم ببین به آزها با سونوهایی که تو برگه سونو هست فکر نکم وگرنه هم باید کلی کار انجام بدی هم باید یه کتک مفصل از دکترت بخوری.....

من سر یه اکو قلب کم مونده بود کتک اساسی بخورم......

چیزایی که لازمه خانوم دکتر واست مینویسه پس نشین دونه دونه جملات سونو رو بخون.....

میبینی منم اصلا نمیخونم الکی چرا به خودت استرس میدی؟

واااي خوبه پرسيدماااا فكرشو كن چه كار خنگولانه اي ميخواستم بكنم !!! عزيزم با گرم كردن و قرقره آب نمك ...

خدارو شکر.....

ایشالله به زودی بهترم میشه.....

اوريون واقعا يه لحظه بهمم ريخت به خدا، تا حالا نشنيده بودم واكسنشو آخه من كه ميدوني اهوازم شب تا صب ...

احتمال داره.....

ایشالله به زودی ازش خلاص میشی.....

بچه ها لطفا یکی لینک تاپیک رو اینجا بزاره من برای کسی کپی کنم خودم هرکار میکنم نمیشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=4228

سلام آنا جونم من چندتا سوال داشتم عزیزم.شما وقتی برا خلط پشت گلوت و ربلاکست رفتی دکتر دارو چی بهت داد؟با مصرف همون داروها هم رفلاکس و هم خلط خوب شد؟چند وقت دارو مصرف کردی؟رفلاکس و خلطت بعد از اون داروها دیگه برنگشت؟آخه منم خلط پشت گلو و گاهی هم رفلاکس میاد سراغم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین