2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
بچه ها یه سوال کسی بیمارستان بهمن میکرو انجام نداده ؟ از هزینه هاش اطلاعی نداره ؟؟؟ 

چرا از دوستان بودن فکر کنم تو مایه های بیمارستان آبان بود.....

بازم بیان بهت میگن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنونم.منم پروندم توی بیمارستان مادر و کودکه.این طرح فکرمیکنم توی بیمارستان مادر و کودک ه ...

عزیزم من شنیدم دیگه طرح برکت نداره مادر و کودک، شما باز بپرس، اگر مادر و کودک ادامه میدی سعی کن تخمک کشی و انتقالت با دکتر شمالی  و دکتر عمویی بیفته، بقیشون کارشون تعریفی نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شنیدم دیگه طرح برکت نداره مادر و کودک، شما باز بپرس، اگر مادر و کودک ادامه میدی سعی کن تخمک ...

ممنونم از اطلاع رسانیت گلم.سعی میکنم برم زینبیه پس.شما خودت زینبیه‌بودی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من شنیدم دیگه طرح برکت نداره مادر و کودک، شما باز بپرس، اگر مادر و کودک ادامه میدی سعی کن تخمک ...

و اینکه انتخاب دکتر با خودمه مگه؟یعنی میتونم بگم میخوام تخمک کشی و‌انتقالم با دکتر عمویی باشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

من اونجا که هستم بالای پروندم اسم دکترم نوشته سعید البرزی

تورک آنا یه سواال داشتم تزیزم 

توو سایت آزکایشگاه نیلو نوشته برا اینکه یه سونوگرافیست بتونه غربالگریو انجام بده باید مدرک fmf داشته باشه و اسم سایت هم زده که بریم اسم دکترارو چک کنیم ،،، اسم حسین صدری نیست اونجا ،،،، نظرت چیه ؟مال دکتر رزانه هم نیست ،،، !!

و تست کوآد مارکر چیه ؟ برا چی نوشته میشه ؟ ماها نداریم ؟

سلام دوستان عزیز...امروز رفتم سونو اندومترم ۷.۲ بود ک دکتر گفت برای روز ۱۰پریودی خوبه ب نظرتون تا هف ...

خدا رو شکر عزیزم...به سلامتی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

تورک آنا ، اسم سونولوژیست آزمایشگاه نیلو توو اون سایت هست ولی اسم سونولوژیستهایی  که خانم دکتر معرفی کردن نیست ،،، نظرت چیه ؟

این آدرس سایتشه

https://fetalmedicine.org/lists/map/attendants/1

بعد یه سوال هم داشتم آزمایش یا سونو نقص لوله عصبی کی هستش ؟ و با چه اسمی بیان میشه این آزمایش ؟ اصلا آزمایشه ؟ یا سونو ؟

سلام دوستان عزیز...امروز رفتم سونو اندومترم ۷.۲ بود ک دکتر گفت برای روز ۱۰پریودی خوبه ب نظرتون تا هف ...

خداروشکر برای منم دعا کن اندومترم خوب باشه  انتقال برام شده آرزو 

روزی 8 تا قرص میخورم آمپول میزنم ژل میزنم روزی سه بار قرص واژینال 

اصلا قاطی کردم همش میگم نکنه یکیشو فراموش کنم برا هر کدومش هم یه ساعتی در نظر گرفتم خدا کمکم کنه

خدایا شکرت😙
خداروشکر برای منم دعا کن اندومترم خوب باشه  انتقال برام شده آرزو  روزی 8 تا قرص میخورم آم ...

عزیزم مرسی...حتما ک اندومتر شما هم ب شرایط مطلوب میرسه چرا که نه با این همه دارویی ک داری ...مطعن باش همه چی خوبه و آرومه😊