2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047263 بازدید | 684585 پست
اگه آزمايشگاهي بازه كه حتما فردا برو  ماله منو ١٤ روز بعد نوشته جنين هم ٢ روزه بود نه تازه ٥ ر ...

عزیززززم ان شائ الله  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آبان جان فردا که تعطیله مگه میشه آز داد؟منم دلم میخواد فردا آز بدم اما بعید میدونم جایی قبول کنه. فک ...

یه درمانگاه شبانه روزی دم خونه مون هست پرسیدم آزمایشگاهتون بازه گفت بله بازه. جاهای دولتی مثل مهدیه ها و کلینیکهای شبانه روزی باز هستن تو هم برو آز بده خیالت راحت شه که مامانی ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه میخوام یه اعترافی بکنم که میدونم انا جون و لاله جون  حتما دعوام میکنن🙈🙈🙈🙈🙈 دیشب ...

آخه قربونت برم برای ماها زورکی اگه بی بی چک قر نیاد صبح اول وقت یه خط بیرنگ در حد توهم نشونمون بده خوب معلومه شب که ادرار رقیقه دیگه اصلا نشون نمیده پس بیخودی نگران نباش.

خواهر من طبیعی باردار شد تا روز 35 پریودیش بی بی چک اول صبح هیچی نشون نداد تازه روز 37 یه خط کمرنگ انداخت. اون که طبیعی بود بارداریش اینجوری ما که لقاح خارج رحمه و گاهی عددش روز 17 به زور 50 میشه که معلومه نشون نمیده برای همین من میخوام زودتر برم آز خون بدم حتی اگه تو رنج مشکوکم باشه راضیم فقط خدا کنه منفی مطلق نباشه

آخه قربونت برم برای ماها زورکی اگه بی بی چک قر نیاد صبح اول وقت یه خط بیرنگ در حد توهم نشونمون بده خ ...

راست میگی قربونت برم نمیدونم چرا یهو وسوسه شدم اصلا نمیخواستم اینکارو بکنم. ایشالا که فردا میایی خبر خوش بهمون میدی عزیز. منم سعی میکنم فردا یه جایی رو پیدا کنم برم از بدم حتما

دوستان عزیزم از خدا میخوام ب حق این شب عزیز همگی ب خواسته قلبیتون برسید ..عزیزانم با دلهای پاکتون بر ...

ان شاءالله عزیزم...

ان شاءالله به زودی جینگولیاتو بیاری خونه و محکم بچسبن به مامان بهار مهربون..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ببین نمیدونم برات جواب میده یا نه ولی من عید که ذات الریه کردم سینوسهای نصف صورتمم عفونت کرد به گوشم ...

آنا جانم بيمارستان دولتي كه دكتر گوش و حلق و بيني داشته باشه ميرم عصر، يكي يه حرفي زد خيلي ترسوندم ميگه اريون نباشه؟؟؟ واكسنشو زدي ؟؟؟ خب من تو بچگي دبستاني بودم گرفتم دو طرفه ، مگه بازم واكسن ميخواست ؟؟؟ بعد من تو گوشم حسش ميكنم وقتي فشارش ميدم گوشمو دردش خوب ميشه

اناجون من پريودم قطع نشده علتش ميتونه از داروها باشه من هميشه ٧روز تموم ميشدم ولي الان ٩روزه تم ...

عزیزم معمولا با بقیه زمانها فرق داره، به نظرم مشکل خاصی نیست...نگران نباش

خونریزیت زیاده؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نه زياد نيست ولي از روزه هام موندم

پس اصلا نگران نباش ، معمولا طبیعیه... 

باشه ميرم سرم شستشو ميگيرم ولي واسه گوش تا حالا استفاده نكردم چجوريه ؟ با سرنگ بريزم و سرمو كج كنم خ ...

عزیزم تو گوش نریزیا دختررررررررر.....

گفتم بینیتو شستشو میدی.....

سینوسارو تمیز میکنه.....

من گوش دردم با شستشوی بینی خوب شد.....

ببین دکتر من گفت کف دستتو بر کن با بینی بکش و بعد تخلیه کن ولی من نتونستم محبور شدم با قطره چکان بریزم داخل بینی بعد هی با بینی زم و بازدم اینجوری همه عفونت داخل سینوسام خالی میشدن.....

ببین من چشم و بینی و گونه و پیشونی و گوشم وحشتناک درد میکرد همه با شستسو از دریق بینی خوب شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس اگه شرایط خوب باشه امکان سفر هست ؟؟؟ گفتم نکنه آی وی افی ها سفر هوایی ممنوعه براشون کلا 

عزیزم اگه شرایط مساعد باشه طبق شرایط دکترت میگه میتونی یا نه.....

فکر کنم به طول سفرم بستگی داره.....

توکلت به خدا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com