2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خدا از دهنت بشنوه برنجک جان. من خودمم دو سری قبلی انتقال دادم اصلا این حال نبودم اما همش فکر میکنم م ...

اگه آزمايشگاهي بازه كه حتما فردا برو 

ماله منو ١٤ روز بعد نوشته جنين هم ٢ روزه بود نه تازه ٥ روزه و اينا 

مطمئنم تو كه حامله ميشي هيچ منم ميشم 🤩🤩

والا واسه چي نشيم !!!!!

پس اگه شرایط خوب باشه امکان سفر هست ؟؟؟ گفتم نکنه آی وی افی ها سفر هوایی ممنوعه براشون کلا 

سلام بهار جون 

نه عزيزم دختر عمه هام همه اي وي اف كردن و تازه ٥ ماه و ٦ ماه رفتن كانادا و امريكا اونم پروازهاي ترانزيت ولا بچه هاشونم ماشالاااااااااااا كوپولكي به دنيا اومدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهار جون  نه عزيزم دختر عمه هام همه اي وي اف كردن و تازه ٥ ماه و ٦ ماه رفتن كانادا و امري ...

خب خداروشکر . ایشالا خدا کمک کنه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اگه آزمايشگاهي بازه كه حتما فردا برو  ماله منو ١٤ روز بعد نوشته جنين هم ٢ روزه بود نه تازه ٥ ر ...

ماشاء الله به این روحیه ات . اولین بار که دیدمت خیلی خوشم اومد ازت  .واقعا روحیه شادی داری . انشاء الله همیشه بخندی و دنیا بر وفق مرادت باشه   

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

تازه میخوام یه اعترافی بکنم که میدونم انا جون و لاله جون  حتما دعوام میکنن🙈🙈🙈🙈🙈

دیشب به اصراردوستم که همش میگفت من مطميئنم تو بارداری و مثل شیطون رفت تو جلدم بی بی چک گذاشتم و روحیه ی خودمو خراب کردم😢😢با اینکه میدونستم تو بارداری قبلیم هم بتام خیلی پایین بود و با بی بی چک نشون نداد باز هم اون اشتباه رو تکرار کردم متاسفانه. من که اینقدر روحیه ام تا دیروز خوب بود دیشب مدام خواب های پریشون میدیدم. ولی دیگه قسم خوردم تا ابد از بغل بی بی چک رد هم نشم. 

اره عزیزم بیمارستان زینبیه شیراز، با سرپرستی خانم دکتر عمویی و طرح برکت هم دارن زودتر برو شروع کن&nb ...

من خودم رشت میرم برا درمان برا یکی از دوستان پرسیدم دستش ی مقدار خالیه آی یو آی کرده ناموفق بوده حالا میخواد بره سراغ میکرو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شوهرت مگه قراره تو پیری طلاقت بده؟ پس بذار امتحانشو پس بده!!!!

پیری چیه آناااااااااااااااااااااااااا .  ماها همه جووونیم حالا موها سفید شده دلیل بر پیریمون نیست که.البته موهای من همه سیاهه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

اناجون من پريودم قطع نشده علتش ميتونه از داروها باشه من هميشه ٧روز تموم ميشدم ولي الان ٩روزه تموم نشده چرا شما بعد از ميكروي ناموفق پريودتون طول ميكشيد يا همون سر موقع تموم ميشد؟

سلام عزیزم.طرح برکت چیه؟تا کی هست؟و اینکه کارشون چطوره؟؟؟کسی جواب گرفته از بچه های اینجا یا آشناها؟

سلام، من تویی بیمارستان مادر و کودک انتقال دادم اما دکتر عمویی تو جفت بیمارستان فعالیت دارن، کادر زینبیه رو به جز ایشون که کارشون فوق العادهست، نمیشناسم. طرح برکت برای خانم زیر سی و پنج سال به شرطی که اولین فرزندشان باشه تخفیف میدن، من برا تخمک کشی 2/5دادم در صورتی که تقریبا 4/5بود. 

منم از امروز که 12 انتقالم هست تنگی نفس شدید پیدا کردم از اولش داشتم ولی کم بود الان خیلی بیشتر شده ...

انشالله که مامانی و غیر این نخواهد بود خواهری

الهی من قربونتون برم میدونم نباید ناامید بشم،اما دست خودم نیس مرسی ک باحرفاتون آرومم کردید واقعا ...

الهی آمین عزیزم.منتظر خبرای خوبتیم 

اناجون من پريودم قطع نشده علتش ميتونه از داروها باشه من هميشه ٧روز تموم ميشدم ولي الان ٩روزه تم ...

منم که ماه پیش منفی شدم پریودم رو هفت روز داشتم همیشه سه روز خونریزی بود ولی ایندفعه هفت روز و داشتم البته شدید نبود. ولی خونریزی بود.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا