2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

سلام، دوستاني كه آزتون مثبت شده، تبريك ميگم و اميدوارم بارداري راحتي داشته باشيد و ني ني هاتون رو به سلامتي در آغوش بگيريد...🤗🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com  تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

با سپاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من با دكتر پادمهر ويزيت شدم و متاسفانه گفت كه يك مقدار آندومتريوز رو دارم و برام آزمايش نوشت كه انجام دادم جوابش ٢٤ خرداد آماده ميشه و سونوي مخصوص هم معرفي كرد كه برم 😔 تا حالا هيچ كدوم از دكترايي كه ميرفتم پيششون اصلا همچين احتمالي ندادن و ميگفتن سالمي و الان هم بعد از منفي شدن ميكرو خودم رفتم چكاپ كه فهميدم مشكل دارم... من ذخيره تخمدانم كمه ٠.١ شده و از اين بابت نگرانم كه خيلي دير بشه ديگه ولي همچنان به لطف خدا اميدوارم و مطمئنم اگه اون بخواد هيچي نشد نداره... راستي دكتر پادمهر گفت معمولا امثال شما رو عمل نميكنيم منم گفتم مگه اين مشكل خودش يكي از عوامل منفي شدن نيست؟ گفت واسه كسايي كه ميخوان طبيعي باردار شدن چون التهابات لگن كم ميشه موثره ولي وقتي ميكرو و اين چيزا تجويز ميشه ديگه خيلي مهم نيست... منم گفتم يكي از دوستانم سال ٩٤ با شما عمل داشته و گفته بوديد كه اگه با اين وضع بازم ميكرو ميكرده جواب نميگرفته و بعد عمل ميكروش مثبت شده... گفت اينا موارد استثناست و فلان و بهمان بعدم گفت ميدونم كيو ميگي احتمالا مريض دكتر طرازي نبود دوستت 😂😂😂 خلاصه كه معروفي حسابي😁😉

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام دوستان

من از چند دقیقه پیش زیر دلم درد گرفته و مثل درد پریودی میزنه به پاهام. البته تا زمان پری هنوز یکهفته مونده. ممکنه اگه خدایی نکرده باردار نباشم زودتر از موعد پریود بشم؟امروز روز یازده انتقالم. تا حالا خیلی ارامش داشتم ولی الان یهو استرس بدی گرفتم

سلام عزيزم آره سونو شدم و قلب و ديدن  دردم مثل پريودي نيست لاله جان انگار يه چيز تيز داخا تخمد ...

عزیزم به نظر میاد بهتره یه سونو بشی جای مطمئن
داپلر باشه که بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 امکانش هست چون روز اولم بوده کیست بزرگتر باشه ؟ و با خونریزی کوچکتر بشه 

نه اتفاقا اگه ال دی نخوری در طول سیکل با بالا رفتن استرادیول بزرگ تر میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 عزیزم میدونم تعداد مریض دلیل بر قضاوت نیست . منظورم اینه هر کی اومده پیشش ازش راضی بوده و تعدا ...

این چند ماه دارو گیاهی نخوردی احیانا؟

چرا به نظرت اچ دی ندادن ؟؟؟ آنا و لاله جان من بارداری قبلیم خیلی گرفتگی داشتم همش خودمو میکشیدم ولی ...

ورم یک طرفه میتونه نشونه ایجاد لخته خون باشه
تو این موارد حواستون باشه سریعا از دکتر بخواین سونوی عروق تحتانی براتون بنویسه

لاله جون من این قرص رو با اپلیکاتور میفرستم داخل مشکلی نداره آخه داروخونه بهم نداد خودم تو خونه داشت ...

نه اشکال نداره 

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کم ...

عزیزم اگه با شرایط الانم پر کردن این فرم کمکی میکنه منم پر کنم.....

من یه دخمل مامانی دارم با سومین میکرو.....

الانم طبیعی یه معجزه مامانی و گل پسر ناز تو راهی دارم....

اگه کمکی میکنه ممنون میشم بگی فرم رو چه جوری پر کنم با حساب زمان قبل مامان شدنم یا با شرایط الانم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com