2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
اگر قبول نکنن ناچار میشم همین کار رو انجام بدم.البته اینکه چند بار باید بیام و برم همکاری همسرم رو م ...

باهاش صحبت کن
قطعا همسرت دوست نداره باز بدون برنامه برین تو سیکل و خدای نکرده منفی بشی
با صحبت میشه مردا رو راضی کرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

خدا رو شکر، مبارکت باشه عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام ب همه آنا جان و لاله جان من ی سوال داشتم من جواب انتقالم اگه یادتون باشه منفی شد دیروز رفتم ...

عزیزم نگران نباش پیشنهاد بدی نیست هم رحمت چک میشه هم خراش میدن برات که شانس لانه گزینی رو زیاد میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همیشه همیشه درست ساعتشم دقیق بود سر ۲۸ روز میشدم دقیق هیچوقت نامنظم نبوده . یعنی شما میگین الان ک دو ...

نه علت سوالم چیز دیگه بود

عزیزم چربی خونت که کلا برای خودت هم خطر داره با این وضع باردار هم میشدی خطر ناک بود
اما با از بین رفتن چاقی شکمی حتما تخمک گ بهتر میشه
متفورمین نداری؟

آنا جان من از بعد هیسترو و خراشم لکه بینی داشتم و بعدش پریود شدم و بعد دو روز پاکی دوباره امروز لکه داشتم حالا نگرانم برای اندومترم ...این لکه بینی ها نمیزاره اندومترم خوب رشد کنه؟ روزی دوتا استرادیول و دوتا استروژن دارم

آندومتریوز ندارم . لاله جان  اینطور که شما گفتی طب سنتی به درد نمیخوره      .&n ...

نه عزیزم اتفاقا من خودم کاملا به طب سنتی اعتقاد دارم و در کنار درمان دارویی از طب سنتی هم استفاده کردم
اما طب سنتی این طور نیست که یه چیزی برای همه خوب باشه مثل استامینوفن که برای همه حالت تب بر داره نیست ، مثلا همین رازیانه برای کسی که پستان فیبرو کیستیک داره اصلا نباید استفاده بشه یا همین مساله پرولاکتین هم واقعا به ندرت پیش نمیاد و امار بالا رفتن پرولاکتین اتفاقا تو مصرف رازیانه یا پیاز درمانی خیلی بالاست برای کسانی که عدد ذخیره بالا دارن 

عزیز ولی لگه شرایطشو داری و میتونی حتما الان که اول راه بارداری هستی برو پیش متخصص گوارش ،،، چون بار ...

حتما ایشالا جواب گرفتم میرم. منم مدتی بود خوب شده بودم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه عزیزم اتفاقا من خودم کاملا به طب سنتی اعتقاد دارم و در کنار درمان دارویی از طب سنتی هم استفاده کر ...

لاله جان حالا به نظرت در کنار ال دی چیکار کنم کیستم آب بشه و به دو ماه نکشه . شما پیشنهاد بده من از دکترم میپرسم . ممنون

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
چقدر بد.اینجوری من باید همش برم پانکچر بشم که.وای لاله جون بدجور اعصابم داغونه این وسط چندروزم تعطیل ...

عزیزم الان دکترت کیه؟ با کی میخوای ادامه بدی؟ برای میکرو منظورمه

عزيزم من دو هفته پيش پانكچر داشتم و الان جنين دارم و قرار بود كه فرش انتقال بدم كه كنسل شد. حالا دكت ...

خب فهمیدم
بعد از تزریق دومی قرار نیست منتظر پریود بمونی و قراره وارد سیکل بشی

نه عزیزم دیرتر انتقال دادن مشکلی برات ایجاد نمیکنه
میتونی دکا رو همون یه ماه بعد بزنی
یا الان ال دی بخوری و ماه بعد دکا رو شروع کنی

نه عزیزم اتفاقا من خودم کاملا به طب سنتی اعتقاد دارم و در کنار درمان دارویی از طب سنتی هم استفاده کر ...

لاله جون من قبلا عرق رازیانه استفاده کردم و تا دوماه لکه بینی داشتم و دکتر گفت خوده رازیانه سر شار از هورمون هست و اصلا برای شما خوب نیست...در کل داروی گیاهی و داروی شیمیایی با هم اصلا نباید مصرف بشن تداخل دارن باهم