2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
بین آنا جون دو سال پیش که ال دی خوردم ماه بعدش آی وی اف مثبت داشتم و باردار شدم اونموقع آسپرین نمیخو ...

همین دیگه عزیزم بعید نیست.....

برا همین تاکید کردم آسپرینو دست کم نگیر چون طبق حرف خودت که گفتی میگن آسپرین با رویال ژل تداخل داره (البته تاکید میکنم من اطلاعاتی در مورد رویال ژل ندارم) و بعدش گفتی اگه هم تداخل داره آسپرین تا قبل انتقال مهم نیست عملا داشتم توجیهت میکردم آسپرینو دست کم نگیر خصوصا که مشکل انعقادیم داری و الانم که ال دی دارب پس آسپرین مهمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام کی میکرو ناموفق داشته دکتر براش ازمایش ایمنی وانعقادی نوشته بده میشه کمک کنین واینکه&nbs ...

عزیزم برا شما نوشتن؟

اگه نوشتن خدایا شکرتتتتتت.....

عزیزم برا من بعد دو تا منفی نوشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا شما نوشتن؟ اگه نوشتن خدایا شکرتتتتتت..... عزیزم برا من بعد دو تا منفی نوشتن.....

نننوشتن میخوام اگه واسه  شما نوشتن بدین من ازرو عکس برم بگم دکترم اینا بنویسه اگه بدین ممنون میشم

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
نننوشتن میخوام اگه واسه  شما نوشتن بدین من ازرو عکس برم بگم دکترم اینا بنویسه اگه بدین ممنون می ...

من الان پنج نسخه ای که دکتر برا بررسی تکمیلی برا من و همسرم داده برات میذارم بعد بهم بگو فریز داری یا انتقالت فرش خواهد بود.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نننوشتن میخوام اگه واسه  شما نوشتن بدین من ازرو عکس برم بگم دکترم اینا بنویسه اگه بدین ممنون می ...

عزیرم نسخه ۳ و ۴ رو سعی کن حتما انجام بدی......

بقیه رو اگه فریز داری انجام نده اما اگه نداری بهتره انجام بدین خصوصا اولویت رو بدین به دی اف آی.....

عزیرم نسخه ۳ و ۴ رو سعی کن حتما انجام بدی...... بقیه رو اگه فریز داری انجام نده اما اگه نداری بهتره ...

نه ابجی فریز ندارم گلم

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
اوکی.  الان افتاد .    

http://treatahospital.com/fa/کلینیک-ها-و-پاراکلینیک-ها

اینم برنامه دکترای بیمارستان تریتا.....

ظاهرا یه شنبه چهارشنبه تو کلی بود حالا باز زنگ بزن اطلاعتت بگیر.....

من شماره ای که داشتمو پیدا نکردم اما دیگه این منبع موسقه....

سلام دوستان. من سه هفته دیگه انتقال دارم. چون سنم بالاست، از دکترم خواستم همه آیتمها رو برام چک کنه که قبول نکرد. رفتم پیش زرنانی و ایشون آزمایشهای زیر رو برام نوشتن:

Homocysteine (CLIA)            

PT Patient time  

PT Patient activity 

PT Control Time  

PT (INR)  

Lupus Anti coagulant    

Anti thrombin  III  

Protein CC : 80.0    normal(70-150)   

Protein S:  158   normal(55-160)

APCR (Leiden Factor) 

ANA-screen  

Anti Cardiolipin (IgG)   

Anti Cardiolipin (IgM) 

IgA

Anti TPO

Anti Pho.M

Anti Pho.ۀ

Anti T.G

B2Glyco(G)

B2Glyco(m)

MTH1298

MTH677

Pai-1

CD-16

CD-56

CD16+56

factor V mutantTSH

VITD3

غالب فاکتورها نرمال بودن اما

پروتیین سی و اس لب مرز بود تقریبا و

MTHFR C677  موتاسیون هموزیگوت داشت

و PAI-844 A/G موتاسیون هتروزیگوت

زرنانی فقط بهم گفت فولیک اسید و b6 و b12 و آسپرین استفاده کنم. گفت خانم شما سالمی.

به نظرتون نیازی به استفاده از هپارین نیست؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
من الان کدوم انجام بدم

عزیزم به نظرم دنبال علامت نباش چون ممکنه بدون علامت باشه.....

چون بحث ایمنی رحمت با بقیه قسمتهای بدنت میتونه کدا باشه.....

اما خوب آفت میتونه بی ربط نباشه...

ببین من شخصا هیچ علامتی نداشتم فقط اصلا سرما نمیخوردم که اونم نمیتونه دلیل باشه چون از دوستان بودن مریضم میشدن اما ایمنیشون مشکل داشته.....

اگه میتونی همه رو انجام بده نه که لااقل سه و چهار رو انجام بده.....

پنجم انجام بده همسرت خوبه.....

دوستان عزیز سلام....امروز همسرم رفته بود هلال احمر ببینه میتونه سرم ای وی ای جی با تاییدیه بگیره ک نه و نه و نه اصلا راه نداشته همسری بنده هم اونجا دعواش شده و اومده بیرون😊خلاصه باید سرم رو آزاد تهیه کنیم دونه ای یک میلیون و بنده ۳ تا دارم😊تمام...التماس دعا

سلام دوستان. من سه هفته دیگه انتقال دارم. چون سنم بالاست، از دکترم خواستم همه آیتمها رو برام چک کنه ...

عزیزم والا با شرایط مشابه شما یعنی با دو تا موتاسیونت من علاوه بر ب۶ و ب۱۲ و فولیک پنج چند ماه قبل شروع سیکل آسپرین و سلکسانم برام تجویز شد که آسپرین بهم نساخت اما سلکسان رو تا چند روز قبل زایمان داشتم.....

الانم حتی با اینکه دوباره طبیعی باردار شدم سلکسانو دارم و قراره تا چند روز قبل زایمان داشته باشم.....