2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال دیگه اینکه من اصلا کم کاری تیروئید نداشتم اما ۵شنبه ک رفتم مطب دکترم ب من یدوفولیک داد،ضرر ن ...

عزیزم والا من دقیقا ترکیبات یدوفولیکو نمیدونم بازم لاله جون بیاد میتونه بهتر کمکت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون برا آزمایش ژن غلظت خون میدونی چطوری یادش اومد دکتر که دید برا من ننوشته ؟ .درباره تپش قلب صحبت کردم  و این که تو خانواده ام ناراحتی قلبی وجود داره

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
تو هر دوتا سیکل ک چار و پنج بودش دارو میخوردی قبلش ک چار و پنج بودش یا اینکه بعدش دارو میخوردی ؟ تا ...

عزیزم من دفعه قبل از دوم پریود روزی 3 تا استرادیول میخوردم روز ده 4 شد که کنسل شد این دفعه از دوم پریود روزی 4 تا استرادیول و 1 انوکساپارین روز نهم که امروز بود 5 شده بود دکتر گفت چون نسبت به دفعه قبل پیشرفت داشتی دوباره بهم دارو داد از امروز استرادیولم شد 5 تا و شیاف استروژن برای بازو و سینافیلد روزی سه بار واژینال پنج شنبه باید برم سونو ببینم ضخامت چند شده 

خدایا شکرت😙
آنا جون برا آزمایش ژن غلظت خون میدونی چطوری یادش اومد دکتر که دید برا من ننوشته ؟ .درباره تپش قلب صح ...

واقعا من موندم دکترا نباید بپرسن این جور چیزارو؟؟

تازه ما همچین مشکلی نداشتیم یا لااقل رو نشده ولی من داشتم....

یکی که داشته که ریسکش بالاتره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان تو رو خدا برام دعا کنید اگه صلاحمه اندمترم رشد کنه و به انتقال برسم

آمین.....

عزیزم متاسفانه مشکل همه ماها هستش،، حالا ایشالا نی نی دار شدی میبینی که اصلا چیزی به نام حمایت بیمه ...

کاملا حرفت درسته و ب قول خودت مجبوریم فقط ب خاطر اینکه دوست داریم مادر بشیم...انشالله ک دوران بارداریت برات راحت و سلامت طی بشه

واقعا من موندم دکترا نباید بپرسن این جور چیزارو؟؟ تازه ما همچین مشکلی نداشتیم یا لااقل رو نشده ولی ...

حالا میرم فردا آزمایش رو میدم مطمئنم با این شرایط ژن انعقادی رو مشکل دارم و منفی شدنم به این دلیل بوده

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم واقعا بعضی ناملایمات حکمتی دارن..... ببین شاید اون موقع که منفی شدی خیلی ناراحت شدی اما اگه خ ...

سلام ب همه

نه آنا جون من نشنیده بودم ای وای خداروشکر که من فهمیدم پس مشکلی دارم قبل مثبت شدنم 

سلام ، عزیزم منم مشکل شقاق و هموروید داشتم بعد انتقال که جواب آزمایش مثبت شد هم هموروییدم عود کرد هم ...

ممنون گلم از توضیحات کاملت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، بی بی چکم مثبت شد، دعاکنید برام تا آخرش همه چی خوب پیش بره

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...