2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
عزیزم همسرم قبلا ارولوژیست رفته بود براش نوشته بودن من توجهی بهش نکرده بودم تا این که دوستمون یاسی ج ...

فقط پرولاکتین بهش داده یا آزمایش دیگه ای هم براش نوشته ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب بر اساس چی دکتر بهش آزمایش پرولاکتین دادش ؟

عزیزم اصولا باید همونطور که هورمونای ما همون اول چک میشن هورمونهای آقایونم چک بشه اما متاسفانه احتمالا از دید دکترا از اون غیر لازمهاست و نمینویسن تا صد بار سرمون به سنگ نخوره لازم نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون پی ار پی چطور هستش ؟ ی سوال دیگه اینکه من استرادیول یک میل رو روزی دوتا از پنجم سیکلم خوردم ...

عزیزم والا من که مشکل ضخامت نداشتم روزی دو تا دو میل داشتم برا تو دو تا یه میل به نظر کمه.....

والا بقیه داروهام تو این رنجن حالا برا یکی یه دارو اثر داره برا دیگری اون یکی برا یکیم ترکیبشون تجویز میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون پی ار پی چطور هستش ؟ ی سوال دیگه اینکه من استرادیول یک میل رو روزی دوتا از پنجم سیکلم خوردم ...

عزیزم پی آر پیو جزئیاتشو نمیدونم اما یه نمونه خون ازت میگیرن و یه سری کار روش انجام میدن بعد واژینال به رحمت تزریق میکنن....

بعید نیست چون فاکتور مهمیه..... من تنها مشکل انعقادیم با همونا مشخص شد، حتی الانم که طبیعی باردارم ...

آخه من تو انتقال اولم هپارین داشتم و تو انتقال فریز هم هپارین و هم آسپرین داشتم و برا ایمنیمم پردنیزلون و سرم داشتم 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
چرا نشاسته هم خوردم. انا جون اطلاع نداری که شیاف انتی همورویید ضرر داره؟ چون من سابقه این بیماری رو ...

سلام ، عزیزم منم مشکل شقاق و هموروید داشتم بعد انتقال که جواب آزمایش مثبت شد هم هموروییدم عود کرد هم شقاقم ، رفتم دکتر به هم پماد رکتوم داد ،،، من پیش متخصص رفتم گفت توو بارداری برا وضعیت من ضرر نداره ،، بعدش دوست عزیز ابان فصل بلال هستش ،، سعی کن روزی ۲ تا بلال را بندازی توو‌ آب جوش خب بپزه بعدش بخور ، آلو و انجیر هم یادت نره ،،، برا من اینا یشتر جواب داد،، ولی الان هم که هموروید و شقاقم عود میکنه که با خونریزی و درد زیاد همراه بود همون پماد آنتی هموروید و یا پماد رکتومو میگیرم استفاده میکنم ، برا‌هموروید پماد آنتی هموروید داده بود برا شقاق پماد رکتوم

پس قبلا داشتی..... ببین اگه آسپرینم نمیخوری با ال دی در طول روز آب زیاد بخور..... سردرد شدید یا مم ...

فقط یه نکته ای یادم اومد ، انا جون که گفتن سردرد داشتی که قطع نشد در موقع مصرف ال دی ،، یکی از همسایه هامون سر خود ال دی مصرف میکرد دو ماه ، ماه دوم این سردرد میگیره ، روز سوم میره بیمارستان چون دردش تموم نمیشد با دارو ، کیفرستن ام آر آی ، میبینن توو مغزش لخته تشکیل شده، دختره سنی هم نداشت ۳۲ سال بود ،،، و ۳ تا بچه داشت ،، حدود ۱ ماه و نیم توو بیمارستان بستری شد و هر روز بهش از این آمپولهای ضد انعقاد خون میزدن و تحت نظر بودن

آخه من تو انتقال اولم هپارین داشتم و تو انتقال فریز هم هپارین و هم آسپرین داشتم و برا ایمنیمم پردنیز ...

عزیزم منم انتقال دومم هپارین داشتم.....

اما خوب ب۶ و ۱۲ رو نداشتم.....

لاپراهیسترو نکرده بودم....

آندومتریوزم درمان نشده بود....

ایمنیم حل نشده بود....

شاید وقتی درمان کامل باشه جواب میده.....

شاید جنین دفعات قبل مشکل داشته.....

هزار تا علت میتونه داشته باشه.....

همزمانی درمانها مهمه، هیسترو، ایمنی، انعقادی، آندومتریوز و کلی علت دیگه که میتونه شامل یکی بشه یا بعضیاش شامل بشه.....

هلال احمر تهران....آنا جان فقط خدا ب دادمون برسه و لاغیر 

عزیزم گفتم که تهران تقریبا غیر ممکنه چرا الکی اعصابتونو خورد میکنین.....

خوب یه سر میرفت قم.....

دیدی یکی از دوستانم از هلال احمر قم گرفته بود.....

یکیم از اون داروخونه که شماره و آدرسشو گذاشته بود.....

دوستان عزیز سلام....امروز همسرم رفته بود هلال احمر ببینه میتونه سرم ای وی ای جی با تاییدیه بگیره ک ن ...

عزیزم متاسفانه مشکل همه ماها هستش،، حالا ایشالا نی نی دار شدی میبینی که اصلا چیزی به نام حمایت بیمه در مورد بارداری وجود نداره، اینهمه میگن بچه دار بشین ، سن مملکنت پیر هستش،، حالا ماها کاری نداریم به گفته های اونا و بخاطر حرف اونا نیست که میخایم مادر بشیم ،، ولی منظورم اینهکه با اینکه حرفشون اینه که بچه بیارین ولی هیچ کجا حمایتی نیست ،،‌ نه غربالگری ، نه وی وی اف ، نه آزمایشهای بارداری ،، فقط باید یه خونه پر از دلار داشته باشی ، نه تومان،،، هر جا رفتی دستتو دراز کنی بررداری و خرج کنی ،،، واقعا هزینه ها سرسام‌آور بالا هستش ،‌آدم نمیدونه به خورد و خوراکش برسه یا هزینه آزمایشا و داروهارو با‌این گرونی جور کنه ،،، همه ما دردمون یکی هستش و همه داریم بالاجبار از چیزهای زیادی میزنیم تا خرج دوا و درمونو پیدا کنیم 

فقط یه نکته ای یادم اومد ، انا جون که گفتن سردرد داشتی که قطع نشد در موقع مصرف ال دی ،، یکی از همسای ...

عزیزم کاش قبل اینکه این بلاها سر کسی بیاد به فکر باشن.....

خیلیه به خاطر بی اطلاعی از مشکل انعقادی ببینی یکی جونشو با یه ال دی الکی الکی از دست بده یا به خطر بندازه......