2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
آخه انا من از ۴ روز قبل انتقالمم امپول داشتم چرا اون موقع دل درد نداشتم

خوب دزش بیشتر شده بدنت عادت کنه زمان میبره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم لاله جون نگفتن طب سنتی خوب نیست اتفاقا از اون دسته از دوستانه که رو این قضیه هم کار کرده و ...

صد در صد کاملا حرفاتو قبول دارم . من خودمم کوچکترین چیزی که بخوام بخورم حتما نه از یک نفر بلکه از چند دکتر گیاهی می پرسم اونم وقتی که به کارشون ایمان داشته باشم .

ولی خب مثلا یه دکترم تو مشهده برای تقویت هورمونهای زنانه برام یه پودر خوراکی فرستاد که عالی بود و به گفته خودش به همه مریضاشون میدن چون تنظیم هورمون میکنه پس خیلی با مزاج کاری نداره .یه سری چیزا هم باید مزاج در نظر گرفت . الانم یه دمنوش دکتر شهرمون تجویز کرده که هم اعصاب آروم میکنه مزاجمو تعدیل میکنه

خدا کمکون کنه من که پیر شدم انقدر درگیر بهبود شرایطمم . هر روز هم یه چیز تازه پیدا میشه برام   

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
باشگاه رفتن یه حسن دیگه هم داره..... مثلا من مشکل زانو و کمر و مچ دارم و از اول با مربی مطرح کردم ب ...

دقیقا حرکاتش تبدیل داره . منم قبل باشگاه کمر درد داشتم . نمیتونتم سرپا وایسم .الان خیلی خوبم خداروشکر و مهمتر اینکه سربالایی راحت میرم و نفس کم نمیارم چون حجم ریه هام بالا رفته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
صد در صد کاملا حرفاتو قبول دارم . من خودمم کوچکترین چیزی که بخوام بخورم حتما نه از یک نفر بلکه از چن ...

عزیزم اتفاقا دکترای طب سنتی خوب مطمئنا با مزاج کار دارن احتمالا اون چیزی که تجویز کرده برآمد طبعش معتدل بوده.....

ببین مثلا پنیرک کلی خاصیت داره و چون طبعش معتدله همه میتونن تقریبا استفاده کنن.....

فکر کنم فقط برا معده های مشکل دار یه کم احتیاط میخواد و نباید زیاده روی بشه.....

پس چون اون پودر که میگی ترکیبی بوده و برا همه تجویز شده احتمالا برآمدش معتدل بوده.....

برا همین میگم با دکتر طب سنتی مشورت بشه بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اتفاقا دکترای طب سنتی خوب مطمئنا با مزاج کار دارن احتمالا اون چیزی که تجویز کرده برآمد طبعش مع ...

ای جانم،  درسته . از دکترم تو مشهد پرسیدم گفت ژل رویال دارو نیست که یک ماده مغذیه که از طبیعت گرفته شده پس تداخلی با آسپرین نداره .گفتم تو اینترنت خوندم گفت شر و ور زیاد مینویسن   

عزیزم اتفاقا دکترای طب سنتی خوب مطمئنا با مزاج کار دارن احتمالا اون چیزی که تجویز کرده برآمد طبعش مع ...

آنا جون یه سوال دارم . برای میکرو اگه همه چیز خوب باشه مثلا جنین خوب باشه مشکل آندومتر نداشته باشی خراش هم بدی پی آر پی هم انجام بدی آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم دادی و مشکلت معلومه که دارو میدن یا نداری که خداروشکر میکنی . دلیلی برای منفی شدن بارداری وجود داره ؟؟؟

عزیزم فکر کنم مشکل اینه کلا دکتر نیست..... فکر کنم یاس جون بود کی بود گفت تا مرداد اصلا نیست دیگه.. ...

مرسی آنا جون خب پس هیچی دیگه. راستش من چون نمیرسم همه پست ها رو بخونم نمیدونستم. امیدوارم هرچی خیر و صلاحه ثمین جونه همون براش پیش بیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون یه سوال دارم . برای میکرو اگه همه چیز خوب باشه مثلا جنین خوب باشه مشکل آندومتر نداشته باشی خ ...

ببین عزیزم خوب اگه مشکل از این مشکلات معمول و شناخته شده باشه و تشخیص داده بشه که فبها جواب میده اما بعضیا همه این بررسیهای مشخص رو کردن بازم جواب نگرفتن....

حتی مثلا تعیین سلامت جنینم کردن.....

معلومه مشکلی هست که هنوز شناسایی نشده.....

یعنی اگه کلا مشکل نباشه جواب میدن اما هیچ روشی نیست که بهت بگه صد درصد مشکلی نیست.....

پس فعلا وظیفه مون اینه تا حد توان مشکلات و موانع رو شناسایی کنیم.....

باقیشو دیگه باید سپرد به خدا.....

در مورد تداخل دارو و مواد غذایی نظر دکتری که گفتی نمیتونه درست باشه.....

در مورد رویال ژلی نمیتونم چیزی بگم چون اصلا اطلاعات چندانی ندارم اما مثلا وقتی مشکل انعقادی از نوع غلظت بالا داری یعنی خونت زود لخته میشه خوب مواد غذایی سرشار از ویتامین کا که نقش اساسی تو انعقاد داره برا امثال من خوب نیست یعنی نباید زیاده روی کرد.....

پس تداخل داروها و مواد غذاییم باید در نظر گرفت.....

اما خوب مثلا یه قرص آسپرین میتونه با خوردن مثلا یه استکان جعفری خورد شده خنثی بشه.....

یعنی اگه یه همزمانی بین آسپرین و جعفری در این حجم باشه خوب مثل این میمونه خاصیت آسپرین خنثی بشه.....

پس این موارد رو باید حتما بهش دقت کرد.....

در مورد پی آر پی هم خیلی اطلاعات جزئی ندارم اما مبهم یادمه دکتر یکی از دوستان گفته بود کسی مشکل انعقادی داشته باشه براش خوب نیست.....

پس باید ببینی برات خوبه یا نه.....

اطلاعات دقیقشو نمیدونم.....