2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست

خانوما انتقال زود انجام بشه بهتره یا فریز باشه من می خواستم فریز کنم دوماه دیگه اننقال بدم ولی دکتر گفت بهتره همون لحظه انجا بدی هر چی جنین گرمتر باشه بهتره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها ترخدا اگه تا میکرو حداقل یکی دو ماه وقت دارین حتما طب سنتی امتحان کنین چون خیلی کمک میکنه به ...

عرق رازیانه وبومادران با هم باید خورد ؟چقدر باید خورد ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح یک فنجان عرق رازیانه - عصر هم یک فنجان عرق بومادران 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم تازه از سونو روز سیزده عادتم برگشتم ک نوشته سایز بزرگ فولی ده و تو تخمدان راست هفت . بازم تنبل ...

عزیزم طبق گفته دوستمون بهار چند ماه طب سنتی امتحان کن

من خودم چندین ماهه میرم دکتر سنتی عرق بومادران روزای پاکی میخورم و بادکش رحم و تخمدان میکنم شبها هم رحم و با روغن سیاهدانه ماساژ میدم ۲ پریودی رفتم سونوگرافی دکتر گفت رحمت خیلی خوبه چندتا هم فولیکول ۸ م م داشتم 

آنا جون منتظر پاسختم عزیزم 

عزیرم والا ظاهرا همچنان پی سی او هستی.....

به نظرم قضیه چربیتو تو اولویت بذار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ترخدا اگه تا میکرو حداقل یکی دو ماه وقت دارین حتما طب سنتی امتحان کنین چون خیلی کمک میکنه به ...

عزیرم مگه آندومتریوز نداری؟

رازیانه برات خوب نیستا.....

عزیرم خلاصه حواست باشه بیگدار به آب نزنیا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما انتقال زود انجام بشه بهتره یا فریز باشه من می خواستم فریز کنم دوماه دیگه اننقال بدم ولی دکتر ...

عزیزم بستگی به شرایط داره.....

اگه هورمون تراپی شدید نباشه فرش باشه بهتره.....

عزیزم هر چیز سنتی هم میخورین احتیاط کنین باید با شرایطتون بسنجین.....

عزیزم طبق گفته دوستمون بهار چند ماه طب سنتی امتحان کن من خودم چندین ماهه میرم دکتر سنتی عرق بومادرا ...

خوبی کارت اینه که سر خود نیست.....

سر خود هر داروی طب سنتی ریسکه.....

عزیرم مگه آندومتریوز نداری؟ رازیانه برات خوب نیستا..... عزیرم خلاصه حواست باشه بیگدار به آب نزنیا. ...

نه عزیزم آندومتریوز ندارم .فقط لوله راستم بسته اس .البته یکسال خودمو کشتم انقدر شیافهای گیاهی استفاده کردم که عفونت رحمم تخلیه بشه شایدم باز شده باشه. 

من هر چی بخورم حتما از دکتر سنتی میپرسم . رازیانه هم پرسیدم گفتن اگه پرولاکتین بالا باشه خوب نیست اگه نرمال باشه مشکلی ایجاد نمیکنه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خوبی کارت اینه که سر خود نیست..... سر خود هر داروی طب سنتی ریسکه.....

آنا جون من از سقط قبلی چند تا دکتر سنتی رفتم و هربار داروی یکیشونو استفاده کردم طبعمم میدونم چیه برای همین خیلی بی گدار به آب نمیزنم . دوستای دیگه هم اینکارو بکنن . هر چند یه سری چیزا مثل بادکش و ... برای همه کاربرد داره .

آنا جون یه سوال دیگه  اینکه دو روزه حالت تهوع ندارم فک میکنی طبیعیه؟  از اون روزی ک ...

سلام اگه منظورتون منه 

عزیزم نگران نباش من از اولشم علائم آنجنانی نداشتم فقط تکرر ادرار و اشتهای زیاد 

به چیزای منفی فک نکن 

من فقط میگفتم هفته ۶ بگذره راحت میشم 😔

خداجونم شکرت       
سلام ب همه دوستان گلم نماز و روزه هاتون قبول حق امیدوارم همه گی خوب باشین آنا جون من رفتم پیش طرا ...

سلام ساناز جون انشالله این سری دوتایی مامان میشیم 😍😍😍😍😍

عزیزم هزینه آزمایش ایمنی انعقادی تو نیلو چقد شد؟؟

خداجونم شکرت       
عزیرم والا ظاهرا همچنان پی سی او هستی..... به نظرم قضیه چربیتو تو اولویت بذار....

شما هم تنبلی داشتین ؟ یعنی بازم با سایز کوچک آمپول تحریک تخمدان بزنم اثر داره ؟ یا اینکه چربیمو بیارم پایین و تا وقتی چربیم کم نشه اقدام ب میکرو نکنم ؟ یعنی عامل تنبلیم چربیم هستش ؟ دارم دیوونه میشم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود