2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
تعدادش کم و کم تحرک و تانل بالا .میگفت احتمال بارداری با  iui یک در میلیونه برای من.و توی سقط ه ...

تانل بالا منظورت چیه ؟ تعداد و تحرکت چند بودش عزیزم اینو بگو دقیقا عددش بگو لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی سقطتون پوچ بودش و ب مرحله قلب هم نمیرسید ؟ یا اینکه حتی کیسه زرده و ساک هم تشکیل نمیشد و اینکه ...

یکی 7 هفته و بدون قلب.دومی 8 هفته بعد از تشکیل قلب.

شنیدم صدای قلبشو.بود ولی کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی 7 هفته و بدون قلب.دومی 8 هفته بعد از تشکیل قلب. شنیدم صدای قلبشو.بود ولی کم

اینا طبیعی بودش یا با میکرو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تانل بالا منظورت چیه ؟ تعداد و تحرکت چند بودش عزیزم اینو بگو دقیقا عددش بگو لطفا

تعداد یک و نیم میلیون.تانل هم دقیقا به همین اسم هست توی آزمایش که از 33 رسید به 21

یکی 7 هفته و بدون قلب.دومی 8 هفته بعد از تشکیل قلب. شنیدم صدای قلبشو.بود ولی کم

اونوقت همون موقع میفهمیدین ک سقط شده و ب خونریزی میفتادین یا اینکه سونو میگفت ک رشدش متوقف شده و باید سقط بشه ؟

تعداد یک و نیم میلیون.تانل هم دقیقا به همین اسم هست توی آزمایش که از 33 رسید به 21

سرعت چند بودش ؟؟

مجموع گرید aوb حدودا 3 درصد بود که بعد از دارو اومد 50

یعنی با همون پنجاه ک اومد باردار شدین و سقط شد بازم ؟

منظورت از دوتایی متوجه نشدم هنوز رنج نزده من دونسخه ای بود ازمایشم یک نسخه اماده شده  اون یکی2 ...

عزیزم شما آزات ظاهرا کامل بودن فکر کنم سورس این پیغام برمیگرده به پریا جون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جونم نی نی دوم شما پسر شد؟ به به یه پرنس و یه پرنسس . ایشالا که هردوشون سلامت باشن عزیزم

آره عزیزم.....

خدا اینجوری صلاح دونسته واسمون و تعیین جنسیتش اینجوری بوده مام مخلص انتخابشیم.....

مهم سلامتشونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستای گلم... ان شاءالله که خوب و سلامت باشین...

بهار جونم خوبی؟ در چه حالی.... داری برای سیکل آماده میشی ان شاءالله؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نسخه دوم اماده نشده انا جون من انتی تی پی او می گم حتما شما ب لیست من ی نگاه بنداز ببین به نظرت چی ...

عزیزم آزات کاملن....