2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
آنا جون و بقیه دوستان : میخوام حالا که یکماه مونده به میکرو خودمو تقویت کنم . من پریودیم با لکه بینی ...

بهار جان چرا آب هویح و انجیر!!!!! آب هویج رو من از همین پیج و تجربه دوستان فهمیدم که خوب نیست بخاطر همون ویتامین A. انجیر هم والا مامانم به من گفت اصلا نخورم چون لیزه و رحم و لیز میکنه. البته تجربه قدیمی ها هست دیگه. به نظر من شیر موز بخور و داخلش هم مغز های مختلف بریز مخصوصا بادام . ایشالا موفق باشی

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
پس رویان هم خیلی با مرکز خصوصی فرق نداره ها چون رویان نیمه دولتیه مال ما شد 115 تومن با باز اسپرم

گلم این dfi دقیقا چی هستش ؟ مجموع چند آزمایش هستش یا اینکه dfi خودش تنها ؟

همسرم من اینو داده یعنی همینه dfi ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال من 3 روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم جاش کبود میشه. یعنی دیروز اول دیدم دو طرفم در ...

منم همینطور بودم عزیزم. تا روز انتقال باقیمونده خون مونده داشتم. درد هم داری؟ من درد هم داشتم. من منفی شدم و تجربه ای شد که کاش انتقال نداده بودم چون خودم حس میکردم اوضام خوب نیست. ولی اگر فقط خون هست و درد نداری فرق میکنه چون طبیعی هست به هر حال زخم هست و تا خوب شه طول میکشه. امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته.

بهار جان چرا آب هویح و انجیر!!!!! آب هویج رو من از همین پیج و تجربه دوستان فهمیدم که خوب نیست بخاطر ...

انجیر و اگه خیس کنی باعسل خیلی خوبه برای تقویت تخمک . میگم از قبل بخورم که کیفیت تخمک زیاد کنه .خواهرم یه چند ماهی که میخورد میگفت ترشحاتم خیلی زیادتر بود نسبت به ماههای قبل . آب هویج هم اگه توش یک قاشق روغن زیتون بریزی برای تقویت تخمدان خوبه .حالا به خاطر ویتامین آ نباید زیاد بخورم . انجیر هم تا قبل از انتقال میخورم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جان چرا آب هویح و انجیر!!!!! آب هویج رو من از همین پیج و تجربه دوستان فهمیدم که خوب نیست بخاطر ...

موز به خاطر هورمون زیاد اتیلن خیلی خوب نیست . اما مغزها رو میخورم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منظورت از دوتایی متوجه نشدم هنوز رنج نزده من دونسخه ای بود ازمایشم یک نسخه اماده شده  اون یکی2 ...

آزمایشگاه نیلو سی دی مارکر هارو میگیره ؟؟؟؟

منم همینطور بودم عزیزم. تا روز انتقال باقیمونده خون مونده داشتم. درد هم داری؟ من درد هم داشتم. من من ...

من دوروز اول درد داشتم دردم تخمدان نبود رحم بود. برام خیلی عجیب بود چون پانکچرای قبلی درد نداشتم.
الان دیگه درد ندارم. ولی هنوز ترشحاتم بیرنگ نشده. نمیدونم خودمم با فرش زیاد موافق نیستم ولی چون همه چی رو امتحان کردم این سری دکترم گفت فرش قبول کردم. دکتر من بالای 95 درصد فریز انتقال میده. دیگه وقتی گفت این دفعه فرش منم چیزی نگفتم. یه دلیلش هم این که سنم بالاست و سال گذشته خیلی معطل شرایط شوهرم شدم. بدم نیومد زودتر انتقال بدم. دیگه توکل به خدا

خدایا شکررررررر
وای لاله مشکل از منه که دیر به دیر میام و همه پست ها رو نمیخونم ببخشید :)))))))) مساله اینجاست اکثری ...

منم عاشق دختر بودم
اما این همه  سال انتظار باعث شد واقعا الان دیگه برام فرقی نداشته باشه
امیدوارم عاقبت به خیر باشه و سلامت

ولی دومی هم دختر باشه !! :))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

یا خدا انجیر برای بعد از انتقال بده؟؟؟
من برای جلوگیری از یبوست روزی 5-10 تا میخورم و دقیقا از روز انتقالم مرتب و پیوسته می خورم همیشه :(

خدایا شکررررررر
ابن سینا آزمایش dfi با آنالیز کامل اسپرم میشه 94 تومن. آخرین بار فروردین آز دادیم

خب پس اینجا ارزون تره که
ولی همه فکر میکنن رویان ارزون تر در میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم یعنی از لحظه ای که تزریق میکنم کمپرس یخ بذارم؟ یا بگذره یه کم؟ بعد از 24 ساعت بعدش کیسه گ ...

از همون موقع که رسیدی خونه کیسه یخ رو بذار روزی چند بار بذار

اره در واقع یه روز در میون کیسه یخ و کیسه اب گرم

یا خدا انجیر برای بعد از انتقال بده؟؟؟ من برای جلوگیری از یبوست روزی 5-10 تا میخورم و دقیقا از روز ا ...

عزیزم نترس... دیگه نخور . میگن بهتره نخوری. والا جنین بخواد بگیره میگیره. نگران نباش