2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047561 بازدید | 684609 پست
خانوما توروخدا كمك كنيد،كسي بوده دوره انتقالش استامينوفن مصرف كرده باشع؟؟من شديد سرماخوردم و استامين ...

عزیزم ایرادی نداره اما تا میتونی مصرف نکن.....

اگه تب داری حتما استفاده کن.....

اما به عنوان مسکن تا حد امکان مصرف نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نسبتا خوبه اسپرمش دکترا گفتن بیشتر مشکل از خانومته  میکرو هزینش چقدره من رویان تحت نظرم

عزیزم نمونه اسپرم کجا داده؟

اگه مرکز ناباروری نبوده حتما تکرار کنه.....

هزینش حدودای ۶-۷ فکر کنم باشه حالا رویانیا میان اطلاعات دقیقتر میدن.....

بستگی به داروهاتم داره خوب زیاد باشه هزینت بالا میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز، شب بخیر  من رفتم آز 15هفتگی رو گرفتم و جواب خدا رو شکر  جوابش عالی بود. ...

خدارو شکر عزیزم لااقل تو استرس الکی نکشیدی.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

تورك آنا جون شما اطلاعاتت زياده خواهش ميكنم بيا جواب بده،استامينوفن ضرر نداره دوره انتقال؟؟بدجوري سر ...

عزیزم استامینوفن ساده از نظر دکتر زنان اصلا موردی نداره.....

برا سرماخوردگیت اگه تجویز شده و تب داری ترجیحا بهتره استفاده کنی چون تب زیاد خوب نیست.....

اما اگه حکم مسکن داره توصیه میکنم زیاد استفاده نکنی چون استفاده زیاد بیش فعالی میاره البته الان تو دوره انتقالی و بعد شروع بارداریت بیشتر میتونه تعیبن کننده باشه.....

سلام دوستان. من امروز دوروزه  که انتقال جنین داشتم امروز صبح یه لقمه اضافه تر صبحونه خوردم شرو ...

نه عزیز دلم همونطور که به دوستمونم گفتم کلا جنین سالم بیدی نیست به این بادا بلرزه.....

سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول حق یه چیزی ذهنمو درگیره کرده...شوهرم تو بچه گی (دقیقا نمیدونم ک ...

والا دقیق نمیدونم بهتره با اورولوژش مشورت کنی.....

سلام به همگی نماز روزهاتون قبول باشه عزیزان بچه ها ج آزمایش همسرم وامروز گرفتیم واسه میکرو میخاستم ...

خوبه عزیزم.....

انا جون او لوله اي كه ميفرستن داخل واژن چجوريه ميترسم امروز نزارم دكتر كارشو بكنه

ومن به هيچكي نگفتم دارم اي وي اف ميكنم خواهرم ميخواد امشب بياد خونم بهشون گفتم كمر درد دارم ميخوان بيان احوال پرسي اگه انتقال تا ظهر انجام شده باشه ميتونم پيششون بشينم؟! 

البته شام و اينارو از بيرون ميارم

آناجون ی سوال بدجوری فکرمو مشغول کرده.من که مشکل جهش ژن دارم ومشکل انعقادی و فاکتور 5 سقطمم بالاست م ...

عزیزم نگران نباش خیلی از دوستان همین مشگلات رو داشتن و با درمان دارویی کنترلش کردن.....

راجب استراحتت عزیزم این موارد نیاز به استراحت ندارن اتفاقا تحرک بیشتر نیاز دارن مگر در موارد خاص مثل من که خونریزی داشته باشیو نیاز به استراحت پیش بیاد.....

خودم بگیرم ؟؟ نوبت دکترم ۱۹ ماه هست مجبورم تحمل کنم اینسری بگم حتما میگم دارو بده یا بگه شیاف استفاد ...

من تجویز سر خود نمیکنم.....

حالا تلفنیم میتونی بپرسی اگه گفت استفاده کن یه بسته صدتایی بگیر از داروخونه.....

خیلی کمک میکنه....

اما بدون مشورت با دکترت نه!!!!!

تو انتقال جنین ،علایم بارداری از کی شروع میشه؟  هفته های بارداری رو چجوری حساب میکنن

اولین علامت بارداری همون بتای + هست زودتر از اون دنبال علامت نباش همه مال داروهاست.....

سن بارداری: دو هفته+ سن جنین موقع انتقال+ مدت زمان از روز انتقال تا زمان محاسبه سن بارداری

نه دیگه قرار نشد به نی نی استرس بدی اون جاش خوبه خیالت راحت الکی عیب نذار رو بچمون 😍😍😍😍

مرسی عزیزم 🙏انشااله که اینجور باشه 

بخدا خودمم دوس ندارم استرس بگیرم 

همش فک میکردم آدم مثبت میشه دیگه خیالش راحته درصورتیکه اصلا اینجوری نیست 

خدا انشااله به نیت این روز مبارک به شما وهمه منتظران فرزندسالم وصالح بده 🙏