2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست

سلام ب همه دوستان گلم

نماز و روزه هاتون قبول حق

امیدوارم همه گی خوب باشین

آنا جون من رفتم پیش طرازی ویزیت شدم واسم بدون اینکه خودم بگم ازمایش ایمنی و انعقادی نوشت چون دو نسخه ای بود فقط نسخه اولم اماده شده ک ی فاکتور  کم بود عددش خود ازمایش گاه نیلو تماش گرفت باهام ک این فاکتورت کمه میشه راجعبهش برام توضیح بدی که ایا باعث عدم موفقیت شده به نظرت؟

سلام دوستان خوبم ... من هرروز تایپیک شماهارو می.خونم وبرای همه تون آرزوی موفقیت رو دارم.  ..ب ...

عزیزم سن واسه ذخیره تخمدان و کیفیت تخمک مهمه....اگه ذخیرتون خوبه و آزمایش های هورمونیتون خوبه تا یک سال دیگه موردی نداره..البته از نظر پزشک من

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط من یادم رفت بگم به دکترم که انتی تی پی او بالا دارم اخرین ازمایش سال95انجام دادم ک بالا بود و دکتر غددم وقتی ازش سوال کردم که ایا باعث منفی شدن میکرو میشه یا نه گفتن نع ربطی نداره که دکتر غددم خیلی قبول دارم چون تنها کسی ک تیروییدم نرمال نگه داشت همین دکتر بود ولی باز نگران این بالا بودن انتی تی پی او هستم 

خواستم از دکتر از برخوردش واس بقیه بگم منشی فوق العاده مهربون من خیلی منتظر موندم همسرم شاکی شد بهش گفت خیلی ملایم جواب داد معذرت خواست دکترم که خیلی اروم و مهربون سوالامم جواب داد همرو 

سلام ب همه دوستان گلم نماز و روزه هاتون قبول حق امیدوارم همه گی خوب باشین آنا جون من رفتم پیش طرا ...

سلام ساناز جون.  apcr شما که همون فاکتور پنج هست. پایینه و نشون میده مشکل انعقادی دارین و باید تو بارداری آسپرین و آمپول سلکسان داشته باشین. اگه آزمایشهای ایمنی رو انجام ندادی، اونارو هم انجام بده. ان شالله دفعه بعد با درمان مناسب نتیجه مثبت میگیرین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون یه سوال دیگه  اینکه دو روزه حالت تهوع ندارم فک میکنی طبیعیه؟  از اون روزی ک ...

عزیزم منم سر دخترم یه حالت تهوع جزئی بین هفته پنج تا ۷-۸ داشتم اونم خیلی کم و بدش دیگه کلا نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط من یادم رفت بگم به دکترم که انتی تی پی او بالا دارم اخرین ازمایش سال95انجام دادم ک بالا بود و دک ...

دوباره آزمایش بده ببین پایین اومده یا نه. آزمایش سی دی مارکرها رو هم انجام بده اگه مشکل داستن باید پردنیزولون بخوری که برای پایین آوردن تی پی او هم موثره.

ببخشید عزیزم آزمایش دی اف آی چطوریه چقدر زمان میبره جوابش معلوم بشه

از نمونه اسپرمه و بستگی به مرکز داره معمولا زود جواب میدن فکر کنم برا ما یه هفته ای جواب دادن....

فقطم مراکز ناباروری آز بدین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوباره آزمایش بده ببین پایین اومده یا نه. آزمایش سی دی مارکرها رو هم انجام بده اگه مشکل داستن باید پ ...

باید از دکترم بخوام برام بنویسه سی دی هارو انجام دادم نرمال همه

سلام انا جون میشه کمکم کنی من کمر درد دارم میتونم شیاف پروزسترون استفاده کنم

عزیزم ایزوپرین گرفتی؟

اگه اونو نداری اونو تو اولویت بذار جواب نداد با مشورت با دکترت شیاف بذار....

بهار جون تيروئيدم اوكيه مشكلي نداره خوب شير سويا رو ميزارم بعد انتقال پس پاشم كاچي درست كنم زع ...

نه فکر نمیکنم . شیر سویا هم فک نکنم از حالا بخوری مشکلی داشته باشه . فقط تو خوردن هر چیزی زیادروی نکن . نشاسته هم خیلی خوبه . یه عطاری رفته بودم پرسیدم اونم تاایید کرد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
باید از دکترم بخوام برام بنویسه سی دی هارو انجام دادم نرمال همه

سی دی ها نرمال باشن. لوو تیروکسین برای تی پی او کافیه.