2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047651 بازدید | 684621 پست
آنا جون آخه اون ال دی که میخوری هورمون استروژن داره و به نظرم برای بارداری و تخمک گذاری خوب نیست . م ...

واااااقعا ميگي من فكر ميكردم سويا شير خوبه واسم فرستادم شوهرمو ١٠ تا پاكت خريده

يعني نخورم؟!

كاچي خوبه درست امروز كه واسه فردا آماده باشه؟!

سلام دوستاي مهربونم ، من مرتب اينجارو ميخونم دلم پيش تك تكتونه با شادياتون خوشحال ميشم و با ناراحتياتون اشك ميريزم ، اين چند روزم منفيا دلمو خون كرد واقعا، منتظر مثبتاي جديدم، امروز پشت در اتاق سونو منتظر نوبت آنومالي بودم از ته قلبم دعاتون كردم زودتر اين روزارو ببينين چون ياد خودم افتادم كه چند سال تو همين مركز سونوگرافي حيرون و سرگردون و نااميد بودم... ان شاءالله خدا همه نينيارو حفظ كنه و سالم و سلامت و به موقع بذاره بغل پدر و مادراشون و به دوستاي منتظرم كه مطمئنم ازززز هممممه بيشتر لياقتشو دارن چون صبورتر و خسته ترن به زودي بچه هاي صحيح و سالم و بارداريهاي آسون بده، هر روز دعاتون ميكنم و هميشه دلم به دعاهاي دوستاي مهربونم گرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

من همین الان وارد تاپیکتون شدم با اجازه☺☺

راستش منم اخرین روزهای پاکیمه و تا هفته ی دیگه که پری میاد باید برم‌واسه ای وی اف

میشه راهنماییی کنید

من بی نهایت امیدوارم

من قبلا یه بار سوزن زدیم هایپر شدم اینبار دکترم گفتن کم سوزن میدن

البته فقط یع بار ای یو ای کردم‌که بی فایده بود

امکان داره همون ماه پانکچر انتقال بدن

کسی اینطوری باردار شده؟؟؟

واااااقعا ميگي من فكر ميكردم سويا شير خوبه واسم فرستادم شوهرمو ١٠ تا پاكت خريده يعني نخورم؟! كاچي ...

کاچی خیلی خوبه زخمهای رحمتو خوب میکنه و اگه خونریزی داشته باشی جمع اش میکنه . من این مقاله رو تو همین سایت خوندم برات میزارم . ولی کلا شنیدم شیر سویا بعد از انتقال میخورن .اگه کم کاری تیرویید داری نخور  نشاسته هم خوبه حتما بخور .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

شایعه هفتم/ طب سوزنی به بارداری کمک می‌کند

جواب ما: تا حدی
ازآنجایی‌که طب سوزنی جریان خون را افزایش می‌دهد، در طی فرایند IVF ممکن است در مرحله کشت جنین مفید واقع شود. مطالعات در این حیطه به دودسته تقسیم می‌شوند: نصف طب سوزنی را مفید نمی‌دانند و نصف دیگر به‌طور چشمگیری مفید به‌حساب می‌آورند. متخصصین ما درمان‌های مکمل مانند طب سوزنی را مفید می‌دانند چراکه ارزان است، عوارض جانبی ندارد و داده‌هایی برای حمایت از کارا بودن آن وجود دارد، پس دلیل ندارد که امتحانش نکنیم. اگرچه تحقیقاتی وجود ندارد تا میزان اثربخشی آن‌ها را صد در صد مورد تائید قرار دهد. یوگا و ماساژ نیز می‌توانند عملکرد ذهنی شمارا بهبود بخشند و میزان استرس را کاهش دهند.

از چه مواد غذایی اجتناب شود؟

• از خوردن محصولات سویا که خاصیت شبیه استروژن دارند و می‌توانند بارداری را کاهش دهند اجتناب کنید.
  • از خوردن و نوشیدن مواد غذایی حاوی قندهای غیر طبیعی و غذاهای اصلاح شده ژنتیکی خودداری کنید.
  • مصرف مواد حاوی کافئین مثل چای، قهوه، نوشابه و شکلات را کاهش دهید.

توصیه های عمومی پس از انتقال جنین
- از سبزی ها، میوه ها در طیف رنگی متنوع به منظور تامین آنتی اکسیدانها و ویتامینهای مورد نیاز به صورت روزانه استفاده کنید
- از منابع غنی ویتامین E مثل دانه آفابگردانو بادام استفاده نمایید.
- منابع غنی روی مانند کنجد و دانه کدو حلوایی و گوشتهای کم چرب را در برنامه غذایی خود بگنجانید
- از منابع امگا 3 مثل ماهی آزاد و سالمون و یا تخم دانه کتان و گردو به مقدار مناسب استفاده کنید.
- از فرآورده های شیری پاستوریزه استفاده کنید.
- از مصرف کافئین که در قهوه، چای ، نوشابه و شکلات تا حد امکان اجتناب نمایید.
روزانه 4 تا 5 لیوان آب بنوشید.
- از مصرف روغن های جامد و شیرینی ها و مواد غذایی که با این روغن ها درست شده اند خودداری کنید
- از مصرف مواد غذایی که نسبت به آنها از قبل حساسیت داشته اید پرهیز کنید.
- سعی کنید در معرض سموم یا آفت کش هایی که برای میوه ها و سبزی ها استفاده می شود قرار نگیرید.در فواصل منظم غذا بخورید و نگذارید گرسنگی شما شدید شود.

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بیمارستان گاندی زنگ زدم جواب ندادن زنگ زدم کلینیک ابن سینا 21 خرداد وقت داد بهم . بچه ها گفتین دکتر مریم توکلی اونجاست . خوبه دکترش؟؟

بچه ها دکتر ایمونولوژ خوب میشناسید تو تهران ؟؟ آدرس و شماره تلفنشو میخوام که آزمایش ایمنی گرفتم ببرم ...

عزیزم مر یم تو کلی که خیلی خوبه من که زیر نظرشم.....

ابن سینا ویزیت میکنه.....

ابنم ضماره ابن سیناست.....

۲۳۵۱۹

داخلی کلینیکهای تخصصی رو بگیر بگو مشاوره ایمونولوژی میخوایی....

من که خیلی دوسش دارم......

زرنانی هم گاندی هست و اونم خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاچی خیلی خوبه زخمهای رحمتو خوب میکنه و اگه خونریزی داشته باشی جمع اش میکنه . من این مقاله رو تو همی ...

بهار جون تيروئيدم اوكيه مشكلي نداره خوب شير سويا رو ميزارم بعد انتقال

پس پاشم كاچي درست كنم زعفرون توش مشكلي نداره؟!

نی نی توپول جان خیلی ناراحت هستم سقط کردی فقط دعا می کنم خدا کاری کنه زودتر فراموش کنی 

سلام عزیزم دیگه خواست خدا بوده من کمتر بهش فک میکنم میدونم که خدا بهتریناشو میخواد واسه بنده هاش 

😄😄😄

خداجونم شکرت       
عزیزم یا با مطالعه و تحقیق در مورد علایم انواع طبع ها یا راحتتر و مطمئن ترش ویزیت با یه دکتر طب سنتی ...

منم پیش یه دکتر طب سنتی رفتم و با چنتا دونه سوال گف طبعم گرم و تره 

میگم تورک آناجون انشالله اگه خدا خواست و من دوباره نی نی انتقال دادم با توجه به طبعم چیزای گرم برام ضرر داره ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
دوستان امروز زنگ زدم ببينم وضعيت جنينا چطوريه گفتن از ٣ تا تخمك خوب يكيش آب شد ولي ٢ تاش گفتن خوبه ف ...

عزیزم بخواد بگیره یه دونه هم باشه میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com