2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سیاه دونه کلا طبعش خشکه خیلی و مانع از رشد اندومتر میشه در ضمن سیاه دونه جزو داروهای گیاهیه که ب ...

قطره ویتاگنوس هم باعث نازک شدن آندومتر میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مهم اینه هر دوش تو محدوده نرماله اون یکی هم کم نیستا تقریبا 1 هست،  لب مرز رنج هم عدد 0 ...

لاله جان ممنونم حداقل یه کم بابت یائسگی و عوارضش خیالم راحت شد که فعلا سراغم نمیاد

نه خب واسه من هر دو لوله کات شد..

جالبه که این ماه دکتر گفتن یه کیست 4 سانتی داری در تخمدان چپ..اما اینسری که پانک شدم تخمدان چپ 4 تا فولیکول داشت اماسایزشون کوچکتر بود و برعکس تخمدان راست 2 تا...

البته بعد جراحی ها سایز تخمدان راست کوچکتر و 26 در 12 میلیمتر بود.

☆پس ممکنه موقع جراحی کمی هم از بافت تخمدان رو برداشتن؟؟؟سایز تخمدان به یائسگی ربطی نداره؟؟آخه دلم فقط به همین خوشه

جالبه دکتر که گفتش اصلا به تخمدان دست نزدم..ولی من همش فکر میکنم سر جراحی من به اتفاقی افتاده آخه دکتر پا دمهر از پبگیری من اصلا خوششون نیومد..

چطوری بفهمم چه اتفاقی افتاده؟؟مخصوصا که افت هموگلوبین و...هم پیدا کردم.چون فکر میکردن یه جراحی کوچیکه ولی 3 ساعت طول کشید..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم بستگی داره..... من بعضی مواردو میگفتم بعضیارو اصلا دیگه نمیگفتم..... موازی پیش میرفتم..... ...

ممنونم..پس با این حساب باید خودمون مدیریت کنیم و کمترین برخورد رو در اینباره با دکتر زنان داشته باشیم..اما خب مثلا اگه دکتر غدد لازم بدونن متفورمین مصرف بشه موندم چطوری بگم به دکتر که مثلا من دارو رو مصرف میکنم چون گفتن لازم نیست....واقعااا این استرس ها از خود درمان سخت تره..همش باید نگران باشم چی بگم چی نگم...

☆آنا جان من چند ساله پیش آزمایشهای عفونی مثل لیستریا و توکسو و..رو انجام دادم همون یکبار کافیه یا باید مجدا تکرار بشه؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنونم..پس با این حساب باید خودمون مدیریت کنیم و کمترین برخورد رو در اینباره با دکتر زنان داشته باشی ...

عزیزم لازم نیست بگی متفورمین میخوری اگه برات تجویز شد.....

عزیزم هپاتیت و اچ آی وی و عفونیا معمولا قبل عمل اگه از آخرین آزت ۶ ماه بگذره بازم ازت میخوان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم یه بار بعد سیکلام کیست ۴ سانتی داشتم با یه دوره ال دی حل شد، نگران نباش.... منم سابقه کیس ...

آنا جون آخه اون ال دی که میخوری هورمون استروژن داره و به نظرم برای بارداری و تخمک گذاری خوب نیست . مثلا اگه این ماه استفاده کنم سیکل بعدی آمپول بگیرم به نظرم از اثر داروها کم میکنه .

"از خوردن محصولات سویا که خاصیت شبیه استروژن دارند و می‌توانند بارداری را کاهش دهند اجتناب کنید"

اینو تو یه مقاله در مورد احتمال موفقیت آی وی اف خوندم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها دکتر ایمونولوژ خوب میشناسید تو تهران ؟؟ آدرس و شماره تلفنشو میخوام که آزمایش ایمنی گرفتم ببرم پیشش

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستان امروز زنگ زدم ببينم وضعيت جنينا چطوريه گفتن از ٣ تا تخمك خوب يكيش آب شد ولي ٢ تاش گفتن خوبه فردا صبح قرار شد زنگ بزنم ببينم انتقال ميدن يا نه 

البته فردا تازه ميشه ٤٨ ساعت

وااااي ولي اگه اون ٢ تا تا فردا اتفاقي واسشون بيوفته چكار كنم 

٢ تا خيلي پر ريسكه درسته ؟!!!!

دوستان امروز زنگ زدم ببينم وضعيت جنينا چطوريه گفتن از ٣ تا تخمك خوب يكيش آب شد ولي ٢ تاش گفتن خوبه ف ...

آب شد یعنی چی ؟؟؟؟ تا حالا نشنیده بودم