2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام خانوما امروز آزدادم منفی شد 

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

روز چند انتقالت بود؟

زود انجام ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان مهربونم...من از 12تا تخمکم فقط 3تا جنین تشکیل شده...این سری خیلی درد کشیدم و اذیت شدم...بعداز ...

عزیزم میفهمت اما یه چیزی بهت بگم.....

ببین عزیزم منی که هر بار مجبور بودم پانکچر کنم و معمولا تخمک کم داشتم، بعد لاپرا و درمان آندومتریوز ده تا تخمک عالی داشتم......

خواستم بدونی ایشالله حتی بعد لاپرا میتونی جنینهای با کیفیتری داشته باشی اما خوب فعلا مجبوری برا اینکه ریسک نشه جنین ذخیره کنی اما بدون تلاشت بی نتیجه نخواهد بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنای عزیز ، دکتر برام سونو آنومالی هم نوشت و گفت برو ویش فرزانه ،، ولی انگار خیلی سخت گفت وقت میده ، نظرت چیه ؟

بعدش عزیزم ،،، من یادم رفت در مورد مصرف کلسیم بپرسم ،،، شما نظری نداری ؟ البته زنگ میزنم میپرسما دو سه روز دیگه ،، ولی گفتم نظرتونو بگین که من که الان سه ماهه دومو شروع کردم کلسیومو باید شروع کنم ؟

عزیزم یعنی لازم نیست با دکتر هماهنگ کنم ،، همینجوری برم انستیتو پاستور و بگم باردارم خوذشون میگن بزن ...

والا من قبل میکروی اول البته دم دمای شروع سیکل وقتی جواب تست هپاتیتم اومد معلوم شد واکسن لازمم، دکتر بهم گفت برو واکسنتو بزن گفتم موردی نداره چون میفتن بعد انتقال و....

گفت نه موردی نداره و بهتره بزنی و ریسک نکنی.....

خلاصه من اون موقع زدم که عملا هر دو میکرومو پوشش داد...

عزیزم اون موقع من درمونگاه نزدیک خونه دادم واسم زدن و از داروخونه هم تهیه کردم.....

اما اون روز که بهداشت پرسیدم گفتن الان خودشون نمیزنن باز اول از بهداشت محله تون بپرس شایدم برات بزنن.....

عزیزم دقیق نمیدونم واکسن هپاتیت همون فقط نوع ویروس مرده هست یا دو نوعه و مرده و زنده داره.....

ولی اینو میدونم البته اگه اشتباه نکنم تو بارداری کلا واکسنی که ویروس مرده باشه میشه زد....

خلاصه اینو گفتم که رفتی هر جایی بزنی فقط بگی بارداری دیگه اونا میدونن که چی کار باید بکنن.....

تورک آنای عزیز شما خودتون قبلا هپاتیت ب زده بودین واکسنشو یا حین بارداری تزریق شد ؟

عزیزم من بعد انتقال تو اولین میکرو زدم.....

که یکی از تزریقامم افتاد تو میکروی دوم.....

خلاصه میدونم تو بارداری میتونی برنی از اون لحاظ خیالت راحت باشه.....

بهتره بزنی چون خدای نکرده بگیری برا هر دوتون بده.....

حتی بگو همسرتم چک کنه چون همسر منم باید بزنه.....

خانوما دکتربهم گفت داروهات روقطع نکن دوروز دیگه بازبرو آز بده یعنی به نظرتون تغییرمیکنه؟؟؟؟؟

عزیزم خوب احتمالش هست پس حتما تکرار کن.....

دوستان میشه لطفا بگین جنین های من چندروزه هستن؟

عزیزم سه روزن.....

چون ظاهرا نرشته ۷۲ ساعت تایم بعد لقاحه.....

سلام دوستان من شنبه انتقال داشتم.ز امروز سینه هام کمی درد گرفته. برا چیه؟

عزیزم به خاطر داروهاست.....

علایم به این زودی خودشو نشون نمیده.....

اولین علامت بارداری همون هورمون بتای خونه.....

خوبم عزیزم .شما چطوری ؟ بهتری ؟ درد نداری دیگه؟ خدا کنه مال منم همینطور باشه از اندازه اش ترسیدم آخ ...

عزیزم منم یه بار بعد سیکلام کیست ۴ سانتی داشتم با یه دوره ال دی حل شد، نگران نباش....

منم سابقه کیست نداشتم.....

سلام بچه ها. ای یو آی من منفی شد. پریود شدم اونم ۳ روز جلوتر😊

عزیزم خیلی متاسفم.....

ایشالله به زودی تلخی این منفی با شیرینی یه بتای تپل محو میشه.....

ممنون آنا جون فقط یه نکته دیگه هم از این 7 _8 تا آزمایش اسپرمی که دادیم متوجه شدم این بود که هر وقت ...

والا نمیدونم منم گیجم از این تنافضات اما چیزی بود که تجربه کردیم و دکتر همسرم گفت ویتامین ای رو قطع کنه....

ممنون آنا جون فقط یه نکته دیگه هم از این 7 _8 تا آزمایش اسپرمی که دادیم متوجه شدم این بود که هر وقت ...

عزیزم یه چیز دیگه هم اینکه من قبلش به همسرم گرمی زیاد میدادم.....

اما وقتی دیدم خوب خودشم طبعش گرمه دیگه گرمی کمتر بهش دادم و هر روز عرق کاسنیم میخورد....

ببخشید عزیزان   من الان نه روزه انتقال جنین بلاست داشتم  از پریشب سرگیجه خفیف دارم اما ا ...

عزیزم حتما علایمتو به دکترت بگو......

شایدم حساسیت به دارویی باسه....

درد چی نداری؟

درد یه طرفه؟

هایپر که نبودی؟

چون بعضیا بعد انتقال عوارض هایپریشون خودشو نشون میده.....

تورک آنای عزیز ، دکتر برام سونو آنومالی هم نوشت و گفت برو ویش فرزانه ،، ولی انگار خیلی سخت گفت وقت م ...

آهان کلسیم نداری؟

جالبه من از اولش دارم....

البته خوب من ویتامین دیم خیلی پایین بود شاید برا همین زود داده....

اما چون پرد داری فکر کنم باید کلسی کر هم میداد....

زنگ بزن بپرس شاید از قلم افتاده.....

عزیزم برا منم آنومالی نوشته.....

من میرم پیش صد ری.....

فرز انه فکر کنم خیلی گرونتره.....

بازم زنگ برن بپرس.....

سر دخترم یادمه برا سونوی ۴ بعدی صد ری و اکثر جاها سیصد میگرفتن ولی فرز انه فکر کنم ۶۰۰ میگرفت.....

چون یکی از دوستان سونوی شر ق رفته بود دور سر جنین رو زیادی گفته بود فکر کنم که دکتر دوباره گفته بود بره فرز انه.....

عزیزم حتما علایمتو به دکترت بگو...... شایدم حساسیت به دارویی باسه.... درد چی نداری؟ درد یه طرفه؟ ...

درد مدام ندارم زیر دلم گاهی تیر میکشه 

نوک انگشتای دست و پام هم اکثرا حالت سوزن سوزن میشه 

من جنین فریز بعد از چهار سال انتقال دادم