2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
آهان کلسیم نداری؟ جالبه من از اولش دارم.... البته خوب من ویتامین دیم خیلی پایین بود شاید برا همین ...

من کلسیم داشتم ولی‌چون به لکه بینی افتادم خیلی وقته قطع کردم ، بخاطر لکه بینی گفت قژع کن 

ممنون عزیزم بابت جوابات ،، خیلی ممنون

عزیزم میفهمت اما یه چیزی بهت بگم..... ببین عزیزم منی که هر بار مجبور بودم پانکچر کنم و معمولا تخمک ...

ممنون آنای مهربون که بهم دلداری میدی.ولی خیلی سخته...به پیشنهاد لاله جون چندماه صبرمیکنم تا ببینم چی پیش میاد...

بازم ممنونم که همیشه راهنمامون هستی و دلگرممون میکنی

د 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم این بار از دکتر بخواه چند ماه برات دکا پپتیل تجویز کنه یا دیفرلین و داروهای مشابه این جوری ...

ممنون از راهنماییت لاله جونم...حتما حتما این کارو میکنم...دکتر البرزی که کلا مکمل نمیده و میگه اعتقادی ندارم...ولی من خودم نزدیک 3ماه اوابوست و کیوتن و امگا3 و ویتامین دی و فرفولیک و پودر پروکسید خوردم...واقعا خسته شدم که یه راه رو هی تکرار کنم و بی نتیجه باشه...انشالله 3ماه آمپول میزنم تا بعدش دوباره بتونم از اول شروع کنم...

خیلی خیلی ممنونم ازت بابت وقتی که میذاری و بهمون کمک میکنی❤❤

د 

درد مدام ندارم زیر دلم گاهی تیر میکشه  نوک انگشتای دست و پام هم اکثرا حالت سوزن سوزن میشه  ...

منم انتقال فریز داشتم. سرگیجه دارم، چشمام سیاهی میره، گاهی درد توی قفسه سینه دارم حتی دردش به زیر بغلم هم میرسه، کمر درد دارم، یهو یخ میکنم یهو داغ میشم، با اینکه غذا خوب میخورم و تحرکم نسبت به قبل انتقال خیلی کمتر شده دارم وزن کم میکنم. اینا همش مال این هورمونهاییه که میگیریم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم عدد ذخیره ات رو میگی یه بار دیگه؟ داروهایی که گرفتی هم بگو مکمل قبل از سیکل داشتی؟

ذخیره مو اندازه نگرفت فقط توی سونو گفت خوبه .۹ تا گونال اف .۹ تا اچ ام جی و یه اچ سی جی .مکملم نداشتم

ببخشید عزیزان   من الان نه روزه انتقال جنین بلاست داشتم  از پریشب سرگیجه خفیف دارم اما ا ...

به به چه عوارض قشنگی. ایشالا بارداری عزیزم. توروخدا یه بتای مثبت بیار اینهمه منفی شدن ها پایان بده یخوردهاز غصه هامون کم بشه

درد مدام ندارم زیر دلم گاهی تیر میکشه  نوک انگشتای دست و پام هم اکثرا حالت سوزن سوزن میشه  ...

عزیزم دارو چی داری؟

آب حتما زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من کلسیم داشتم ولی‌چون به لکه بینی افتادم خیلی وقته قطع کردم ، بخاطر لکه بینی گفت قژع کن  ممنو ...

آهان.....

پس با زنگ بزن بپرس یا تا وقت ویزیت بعدی صبر کن به هر حال پریناتال داری دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنای مهربون که بهم دلداری میدی.ولی خیلی سخته...به پیشنهاد لاله جون چندماه صبرمیکنم تا ببینم چی ...

به نظر منم عجله نکن....

ولی حتما بگو دیفیرلینی چیزی بده که آندومتریوزت تشدید نشه.....

به خودتم حسابی برس.....

به همسرتم....