2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
سلام دوستان من شنبه انتقال داشتم.ز امروز سینه هام کمی درد گرفته. برا چیه؟

به خاطر هورمونهایی که میگیریم استروژن و پروژسترون

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دوستان میشه لطفا بگین جنین های من چندروزه هستن؟

اینطور که من دیدم نوشته 72 ساعت یعنی 3 روزه هستن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دکتر زنان منم ارجاع داد به غدد.... گفت دز دریت رو باید دکتر غدد تعیین کنه فقط بهم گفت برو پیش ...

وقتی این همه پشتیبانی بشه از خطاهای دکترا باید شاهد همین روزا باشیم باید شاهد بدترین از اینا هم باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!
تنها راهش اینه خودمون اطلاعات داشته باشیم تا در موقع خطر بتونیم خطر رو متوجه بشیم !!!
یعنی خدا میدونه چقدر از اینکه رشته پزشکی نخوندم ناراحتم
از شغل پزشکی به خاطر شرایط کاریش خوشم نمیاد اما حد اقل برای خودم مفید بود !! و برای نزدیکانم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهار جون چطوري منم ماهه پيش يه كيست ٤ سانتي داشتم گفت خودش خوب ميشه و خوبم شد كه سيكل و ادامه داديم ...

خوبم عزیزم .شما چطوری ؟ بهتری ؟ درد نداری دیگه؟

خدا کنه مال منم همینطور باشه از اندازه اش ترسیدم آخه به نظرم بزرگ بود و اینکه من اصلا سابقه نداشتم . ماه پیش ال دی به خاطر کیستت میخوردی ؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام گلم خوبی ؟ خیلی زحمت کشیدی .همین کارو کردم از مصلی رفتم سرراست بود .آزمایشهارو دادم خیالم راحت ...

عزیزم به اندازه نیست که!!!
ماماهه بیخود گفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نگران کیستتم نباش اونم کار خداست که استرس پرویه رو نداشته باشی و جواب آزات بیاد..... ال دی هم باعث ...

آخه ماه بعد باز شانس فرش به احتمال زیاد از دست میدیم . آخه سفر شوهرم یک ماه عقب افتاد و خیلی خوشحال بودیم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
یکبش خوب بود گذاشتنش اون یکی هیچی .نگرانم همش ینی همه ممکن این براشون پیش بیاد ؟؟

عزیزم عدد ذخیره ات رو میگی یه بار دیگه؟
داروهایی که گرفتی هم بگو
مکمل قبل از سیکل داشتی؟

عزیزم ماساژ  شکم باروغن سیاه دونه هم تاثیر بد رو اندومتر داره ؟

دیگه بعد از انتقال نباید استفاده کرد قبلش مشکل نداره

شوهرم اسپرمش صفر بود رفتیم نمونه برداری جواب آزمایش گفت اسپرم در بیضه هست اما آزاد نمیشه لوله هم گرف ...

عزیزم همسر شما ازو اسپرم هست یعنی اسپرم بلوغ پیدا نمیکنه تا از بیضه خارج بشه
راهش اینه که برای میکرو همسرتون بیوپسی بشن یه تعداد اسپرم از بیضه گرفته بشه و جنین تشکیل بدن

خیلی اصرار کردم گفتم من کم کاری دارم نیاز نیست دارو مصرف کنم گفتن نه  قبل شروع سیکلام ٢بود کلا ...

نه نگران نباش دارو بخوری تنظیم میشه اما زود برو دکتر

سلام خانوما امروز آزدادم منفی شد 

متاسفم عزیزم
امیدوارم به زودی با یه بتای مثبت این غم از دلت بیرون بره

دوستان مهربونم...من از 12تا تخمکم فقط 3تا جنین تشکیل شده...این سری خیلی درد کشیدم و اذیت شدم...بعداز ...

عزیز دلم این بار از دکتر بخواه چند ماه برات دکا پپتیل تجویز کنه یا دیفرلین و داروهای مشابه این جوری شدت اندومتریوزت کم میشه و تخمدانت از درگیری اندومتریوز رها میشه و بهتر میشه کیفیت تخمک هات
تو اون فاصله هم مکمل های قوی مصرف کن
اگر دیدی دکترت قبول نمیکنه با یه دکتر دیگه این پروسه رو انجام بده بعدا که چند ماه گذشت و پریود شدی برو برای سیکل مجدد

اصلا مکمل داشتی قبلش؟

لاله جون سلام   میشه شما هم نظرتونو بگین راجع به واکسن هپاتیت ب ؟ آنتی بادی من کم بود ،، ...

عزیزم فکر نکنم واکسن الزامی باشه
من حتی سرخجه هم نگرفتم اما دکترم گفت الزامی نیست و فقط باید مراقب باشی با کسانی که سرخجه میگیرن ارتباط نداشته باشی

فکر کنم در مورد هپاتیت بی هم همینه چون من اونم نزدم قبلا و در واقع ایمن نیستم

دوستان میشه لطفا بگین جنین های من چندروزه هستن؟

به نظرم 3 تا بسته جنین دارین
تو اولی گرید آ و ب سی هستن
دومی بی و سی
سومی بی

همه شون 72 ساعته هستن یعنی 3 روز