2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست
سیاه دونه منم سر انتقال اولم قبل انتقالم ک با عسل میخوردم اندومترم ب ۸ رسید ولی انتقال دومم نخوردم ب ...

خب سیاه دونه کلا طبعش خشکه خیلی و مانع از رشد اندومتر میشه
در ضمن سیاه دونه جزو داروهای گیاهیه که برای پریود شدن استفاده میشه!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی آنا جون 🙏انشااله  خیلی نگرانم با خودم گفتم با اینهمه سختی راه میکرو یه غفلت کو ...

عزیزم اصلا حق نداره ناراحت بشه چون تیروئید در حوزه تخصص دکتر زنان نیست
دکتر من منو ارجاع داد به متخصص غدد شما هم همین کارو انجام بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا حق نداره ناراحت بشه چون تیروئید در حوزه تخصص دکتر زنان نیست دکتر من منو ارجاع داد به متخ ...

والا دکتر زنان منم ارجاع داد به غدد....

گفت دز دریت رو باید دکتر غدد تعیین کنه فقط بهم گفت برو پیش فلان دکتر.....

همین.....

واقعا موندما......

ما استرس خودمونو تحمل کنیم هنر کردیم ناز دکترارو هم باید بخریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ظاهرا بهترین مسیر همونه..... خزانه با مترو بری مصلی پیاده بشی..... به سمت آرژانتین خارج بشی ...

سلام گلم خوبی ؟ خیلی زحمت کشیدی .همین کارو کردم از مصلی رفتم سرراست بود .آزمایشهارو دادم خیالم راحت شد . آپکارو گفت ما نداریم اصلا چی هست ؟؟؟ گفتم پس لازم نیست بگیرید . خیلی هم کم شد هزینه اش شد 75000 تومن .

و اینکه سونو شدم و متاسفانه تخمدان راستم یه کیست بزرگ داشتم و دکتر گفت این ماه ال دی بخور ماه بعد بیا . مشاورش که کنار دکتر بود گفت فولیکولاره اما وقتی رفتم پیش ماما گفت اونی که من دیدم خیلی بزرگ بود فولیکولار نهایتا اندازه اش 2و نیمه مال شما 4 بود   

من هیچ وقت سابقه کیست نداشتم غیر از دو سال پیش بین دو تا سیکل آی وی افم . 

اسفند و فروردین آی یو آی کردم میشه از اون آمپولا بوده البته یک سیکل از آی یو آی گذشته

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببین عزیزم درست مثل پانکچر لباس مخصوص میپوشی روی تختهایی مشابه تختهای اتاق عمل البته نه توی اتاق عمل ...

چقدر خوب توضيح دادي عزيزم

ولي امروز كه پانكچر شدم يه كوچولو درد دارم البته خيلي نه واسه ٢ روز ديگه خوب هنوز شايد خوب نشده باشم كه دكتر بخواد انگولك كنه و انتقال بده

ميدوني ميترسم نزارم دكتر كارشو درست انجام بده

ببين سونو واژينال اصلا دردي نميفههم چون با  ژل ميفرسته 

يا پاپ اسمير ولي ديگه چي پيش مياد و نميدونم

عزیزم انتقال تو اتاق عمله و معمولا بدون بیهوشیه و بعضیا که مشکل دهانه رحم دارن و تنگی و.... اونارو ب ...

والا درد واسه معاينه ندارم ولي الان زير دلم درد ميكنه يكم واسه ٢ روز ديگه ايشالا خوب شه

صبح بشه واسه پروژسترون بهشون ميگم ١ ساعت بعد گذاشتن خيلي ببخشيد اسهال شدم خوب اينجوري كه اثر نداره

الان نميدونم دوباره بزارم يا نزارم

١٢ ساعت يه بار گفتن

سلام گلم خوبی ؟ خیلی زحمت کشیدی .همین کارو کردم از مصلی رفتم سرراست بود .آزمایشهارو دادم خیالم راحت ...

عزیزم ببین این همه استرس شروع سیکل رو داشتی؟

دیگه فعلا سیکلت قرار نبوده شروع بشه فقط الکی استرس کشیدی.....

خدارو شکر آزارو دادی.....

چه خوب واقعا هزینشون کم بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین این همه استرس شروع سیکل رو داشتی؟ دیگه فعلا سیکلت قرار نبوده شروع بشه فقط الکی استرس کشی ...

بله اتفاقا همین فکر کردم حتما خواست خدا بود و خیری توش بوده . اما از کیستم میترسم خدا کنه از بین بره . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
چقدر خوب توضيح دادي عزيزم ولي امروز كه پانكچر شدم يه كوچولو درد دارم البته خيلي نه واسه ٢ روز ديگه ...

عزیزم مثل پاپسمیره.....

خیالت راحت باشه....

والا درد واسه معاينه ندارم ولي الان زير دلم درد ميكنه يكم واسه ٢ روز ديگه ايشالا خوب شه صبح بشه واس ...

خوب پس عزیزم دیگه واژینال بذار روده هاتو تحریک میکنه....

چه قدر بعد شیاف دفع داشتی؟

اگه نیم ساعتی از شیاف گذاشتن بگذره نیازی نداره نگران دفعش باشی چون پروژسترونش جذب شده.....

بله اتفاقا همین فکر کردم حتما خواست خدا بود و خیری توش بوده . اما از کیستم میترسم خدا کنه از بین بره ...

نگران کیستتم نباش اونم کار خداست که استرس پرویه رو نداشته باشی و جواب آزات بیاد.....

ال دی هم باعث میشه از بین بره....

آره انا جون خيلي دل پيچه افتادم همون واژينال ميزارم  فقط ميزارم دراز بكشم اولش كه نيوفته ؟! ي ...

نه عزیزم حتما دراز بکش....

کم کم نیم ساعت....