2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست
نادی جان متوجه نشدم شرمنده 

للاله جون منظورم اینه که من که با اون دوز دارو دوتا تخمک داشتم میتونم از دکتر بخوام اون دوز دارو رو بهم بده و وقتی اچ سی جی زدم پانکچر نکنم طبیعی اقدام کنم

خدایا شکرت😙
آنا توبیمارستان کمالی کرج، ابن سیناشعبه زده. یه بار رفتم، بهم فرم ارجاع به مشاوره ایمونولوژی دادن. ...

سهیلا جون مشاوره ژنتیک من رفتم ابن سینا، لزوما از نمینویسن یه شرح حال میگیرن اگه لازم دیدن ازمایش های لازم رو مینویسن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه استرادیول. رو دارم چون دکتر بهم گفته بود نسبت به سایز فولیکول  ضخامت اندومترت کمه سیک ...

خب دیگه توکل کن به خدا
چون لازمه داشته باشی مجبوری استفاده کنی
نگران نباش من کله دکترا رو خوردم برا این مساله
اصلا کیست پستان خطرناک نیست عزیزم و احتمالا بدخیمیش خیلی خیلی کمه و نادره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این ک گفتی ک اول باید ذخیرت دستت بیاد منظورت چیه ؟ یعنی کوتر بکنی باعث میشه ک از ذخیرت کم بشه ؟؟ لطف ...

عزیز دو جای مختلف دادی از ذخیره رو؟
عدد ذخیره زیاد نمیشه !!
کدوم ازمایشگاه معتبر تر بوده؟ اونی که از دادی 2 و خورده ای بود یا اونی که 6 بود؟

رنج هر دو ازمایشگاه یکی بود؟ چون متد ها فرق داشته باشه رنج هم فرق داره من الان احتمال میدم اونی که 6 بوده شاید رنج ازمایشگاه 7 بوده
و اونی که دو و خورده ای بوده رنج ازمایشگاه 3 بوده
این جوری همخوانی دارن
اما اگه رنج هر دو تا یکی بوده یعنی یکی از ازمایشگاه ها اشتباه کرده!!

سلام لاله جان ممنونم از دلداریت گلم انشاءالله نینیت بسلامتی بغل بگیریش. چکار کنم که پریود شم. اینم ش ...

کار خاصی نکن عزیزم خودش باز میشه
جا داره هنوز  

☆ یاسی جان من دو بار با د رزاقی انتقال داشتم...یکبار پردنیزولون گرفتم سری بعد دکتر زرنانی گفتن اگه ا ...

آتریسا جون ان شالله بهترینا اینبار برات پیش بیاد. من مجموع سی دی 56 و 16 هم 12 بود که اونم میگن کمی بالاست. در کل منتظرم شنبه بشه برم ببینم دکتر چی میگه. حالا خداخدا میکنم برام تشخیص سپتوم نده! چون داره میره خارج و مرداد برمیگرده! اینطوری 4ماه کارم عقب میوفته!خلاصه خدا خودش برای همه مون یه نی نی سالم قسمت کنه. اتفاقا الان داشتم به اون هفته دهم لعنتی فکر میکردم! من همه سقطهام توهفته دهم بوده! حتی آخرینبار برای اون هفته صدقه هم دادم اما نشد! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مرسی عزیزم بله.8تا دیگه دارم.من با iuiبتا 6 بود.با میکرو به 1 هم نمیرسه.دلم میخواد یه بار دیگه iui ک ...

عزیزم بعد از چند تا سقط تا حالا هیسترو کردی شرایط رحم رو بررسی کنی؟ اگه نکردی حتما انجام بده

لاله جون  به نظرت مشکلی نداره که داروهای متخصص جراح رو بخورم وهم داروهای سیکل ؟(جنین فریز دارم ...

داروهای متخصص یعنی چه داروهایی؟
واتامین دی روزانه مشکل نداره اما دوز 50 هزارش رو نباید همراه سیکل خورد

لاله جون آنتی تی پی او من دی ماه دادم 137 بوده لازمه دوباره تکرار کنم ؟

نه دیگه بالا بوده و اصولا هم کم نمیشه

لاله جون من یکم استرس دارم برا تزریق انوکسا باید هواگیری کنم؟

انوکسا فک کنم اماده اس نه؟ اگه اماده اس نیاز به هوا گیری نداره
کلا هیچ امپول اماده ای نیاز به هوا گیری نداره

داروهای متخصص یعنی چه داروهایی؟ واتامین دی روزانه مشکل نداره اما دوز 50 هزارش رو نباید همراه سیکل خو ...

سه تا فرص نوشته هنوز نگرفتم 

یه ویتامین ای 

یه ویتامین دی 3که گفت هفته ای یه بار بخور 

سومی رو هنوز نمیدونم چیه متاسفانه 

سوالم بیشتر در مورد ویتامین دی 3هست 

روزانه نیس !

آره عزیزم چون ویتامین کای بالایی داره، برای مشکل انعقادی خوب نیست. راستش من که اطلاع چندانی راجع به ...

راستش چی بگم
مگه دکترا همه از یه منبع اطلاعاتی تغذیه نمیشن؟ چرا این قدر حرفاشون ضد و نقیضه !!
راستش من به دکتر خودم اعتماد کامل دارم ، مثلا اون سری گفت سماق و عرق نعنا رو زیاد نباید بخوری
اما تو مصرف تخم شربتی تاکید کرد دیروز
به نظرم ادم در نهایت مجبورهبه حرف دکترش گوش کنه دیگه
اگه دکتری میگه نخورین ادم باید گوش کنه